reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

no coz samo życie ;))
a mama tez człowiek i jej sie cos nalezy ;))

///tylko dziwne ze zawsze ten temat wchodzi na tapete jak ja wchodze na forum :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)

tylko nogi porządnie scisnij!!!!!

Buziak sciskam mocno!!!!
A tak jakoś wychodzi,że Ty się pojawiasz to od razu się temat pojawia;-)

Ja mam dwie bawełniane,takie cieniutkie i dwie trochę grubsze,ale w sumie to jeszcze nie wiem,którą założę,bo u nas pogoda bardzo kapryśna bywa.

reklama
Ciezko przewidziec pogode w sumie, moze byc zimno i lac a moze byc upał.. :confused:

A z tymi ptakami to bynajmniej czerwcowek wesoło i przy pakowaniu torby podręcznej dla mamy ;))) :cool2:

kasia.natka - ja będę mieć łóżeczko w naszej sypialni, kojec w salonie,a w kuchni na początku na pewno kosz, a moja niezawodna sunia na każdy ruch dziecka zaraz biegnie, więc nie ma obaw, ze nie będę słyszała, że maluszek się obudził i płacze,a ja nie słyszę.
Alinka nawet jak spała, ale się kręciła, to Nika już koło łóżeczka siedziała i pilnowała.
aaaaaaaaaaaa więc o takiej niani pisałaś spryciaro :-p ja się zastanawiam jak się moja psinka będzie zachowywać jak już Niunia do nas dołączy :sorry2:

aaaaaaaaaaaa więc o takiej niani pisałaś spryciaro :-p ja się zastanawiam jak się moja psinka będzie zachowywać jak już Niunia do nas dołączy :sorry2:

Ja też się zastanawiam jak moje 2 kocury zareagują na nowego członka rodziny. W szczególności młodszy kot - on się boi każdej obcej osoby, chowa się do drapaka na sam dźwięk dzwonka do furtki. I bardzo się boję, że może się to dla niego źle skończyć - wiadomo koty to bardzo wrażliwe stworzonka.....

mlodak mój pies jest bardzo towarzyski, otwarty a jeśli chodzi o dzieci to pozwala im na wszystko i nawet nie mruknie :tak: maleńkie, takie niemowlaczki to ewentualnie chętnie liźnie więc moja jedyna obawa to taka czy nie stanie się zazdrosny...

Ja też się zastanawiam jak moje 2 kocury zareagują na nowego członka rodziny. W szczególności młodszy kot - on się boi każdej obcej osoby, chowa się do drapaka na sam dźwięk dzwonka do furtki. I bardzo się boję, że może się to dla niego źle skończyć - wiadomo koty to bardzo wrażliwe stworzonka.....

ja siezastanawiam jak moi chłocy zareaguja na braciszka a Wy sie o koty martwicie ??:confused::dry:

ruda - gdyby to nie szpital to cikawe co my bysmy do tych toreb powsadzały heheh

Dziewczyny dostałam przesyłkę od rajrodzica i wszystko było ładnie zapakowane także myślę że niekóre komenty były bzdurne:-)

reklama
ja siezastanawiam jak moi chłocy zareaguja na braciszka a Wy sie o koty martwicie ??:confused::dry:

ruda - gdyby to nie szpital to cikawe co my bysmy do tych toreb powsadzały heheh

buziak na pewno same przydatne i sprawiające przyjemność rzeczy ;-) zresztą my bardzo kreatywne jesteśmy,więc pewno coś byśmy tam powymyślały:-)

Do góry