reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Tak sygnaturka dotyczy Mojego Filipa. i nie urazilas mnie.. gdybym chciala to ukryc to bym linku nie wstawiala.

co do figury. dziekuje.Ale tak wyglądam dpiero od ok miesiąca. w styczniu wzielam sie za siebie, bylam o 9 kg wieksza. nie zeby gruba,ale zle sie czulam, bo zawsze szczupla bylam.. i tu taki macior na brzuchu sie wychodował, tzn został po drugiej ciązy. przeszlam na MŻ, i tak troche dukana no i w 2 miesiące odeszło ode mnie 9 kg :)

reklama
RenataT na fotce wyglądasz na 18 lat:-p nie dałabym ci 27:-D
Kasiek niee co chwile wchodze na ich strone, ale pewnie nie dadzą wczesniej, pewnie jak rano pójde to tez nie bedzie wyników:confused2:

Właśnie byłam po córkę w przedszkolu i złożyłam podanie. Napisałam, że mąż pracuje całe dnie, czasami w delegacje go wysyłają, że ja od czerwca jestem zmuszona do pracy iść, że dziecko jest emocjonalnie związane z przedszkolem, że to dla niej będzie trauma jak nie będzie chodzić. No i przede wszystkim od mojego powrotu do pracy będzie chodziła wtedy na całe dnie, no może nie całe nie do końca zamknięcia przedszkola ale póki moja siostra ze szkoły nie wyjdzie i jej odbierać nie będzie. no ale tego nie pisałam już. Podania należy składać od jutra ale ja zostawiłam już i podbili kiedy zostało złożone, więc może wezmą nas pod uwagę, że skoro złożyłam tak szybko to na pewno bardzo zależy. Teraz dwa tygodnie życia w stresie. bo dopiero 30 wyniki.

KASIEK nie wiem, ogólnie Amelka od małego jest absorbującym dzieckiem, widzę po Kacperku, baaa jeszcze w brzuchu jak był czułam że będzie inny, grzeczniejszy i jak na razie tak jest.

UMI to chyba jeszcze gorzej jak gaz umie odkręcić.

BLANECZKA z nazwiskiem nie pomogę.

RENATA gratuluje przyjęcia do przedszkola.
Super masz rodzinkę.
Ładna kobietka z Ciebie.

KASIEK a u was kiedy wyniki??

GOSIA zdrówka dla córci.

Umi bo ja serio serio wyglądam na 18 lat. nawet jak jestem gdzies z synami i obrączki nie mam to pyają mnie ile lat bracia mają. Baaaa nawet spierac sie niektore osoby potrafią sie spierac ze mną ze ja jestem siostrą dla F i O.

A w ciązy z Oskarem jak bylam jakie sensacje mnie spotykały. Jedne babsko to meza mojego ochrzanilo ze taką mlodziutką niewiaste zbalamucił i dziecko jej zrobił. Nie docieralo do niej ze ja dawno pelnoletnia. Ona sie upierala ze ja mam 17 lat i zaawansowana ciąza. A jak Filip mamo do mnie powiedzial to te babsko prawie zeszlo z tego swiata. bo te moje 17 lat i 4 latek przy nodze :D

Jakis czas temu kupowalam bratu papierosy :) o dowod mnie poproszono :D alez mi to humor poprawiło :D

Renata ale patrząc na mapę jest na zachód :-D to zależy z której strony :-p czyli mieszkasz przy trasie na Wawę? No chyba że Łapy.
Świetnie wyglądacie cała 4ka :tak:

Dorota trzymam kciuki!!

Julka pada na siedząco za chiny nie chce się położyć :-D i weź zrozum dzieciaka :rofl2:

Renata, oj mnie sie zapytali tylko raz o dowód:-D i to akurat jak miałam te 18 lat wiecej juz nikt nie pytał:confused2:. Zazdroszcze:-p
dorotar trzymam kciuki, ja to nie wiem co zrobie jak mi młodego nie wezmą:no:

Renata- ja akurat mam 19 , ale moim kolegom się obrywa od starszych pań :p

Zgrywam Wam zdjęcia 'wielkiego' brzuchola ; P
( tata wrócił w końcu z rejsu :) )

EDIT:
Proszę bardzo :p W dżinsy się jeszcze mieszczę :)
Wolałabym mieć chyba większy brzuszek , ale trochę węższy :p Bo mój jest szeroki i niewielki .
No ale już nie marudzę ! :p

PS:. Kochane - podpisujcie zdjęcia. Pamiętam, że kilka lat temu bardzo "modne" było właśnie takie złodziejstwo zdjęć i podawanie ich jako swoje, zakładanie blogów i wypisywanie wielu głupot .

IMG_0145.jpgIMG_0146.jpg

Ostatnia edycja:
Kaamaa no na trasie na Wawe, i tak ciut trzeba zjechac.

i dziekuje za komplementy. Morda mi sie cieszy jak dla malego dziecka z lizaka :D

Zuzia spi to wpadłam

Blaneczka super brzusio , mysle ze nie ma powodu do zmartwien ze mały

Renata witaj , wow super wygladasz na swoje lata, mnie tez za kazdym razem pytaja o dowód , ale ja sie ciesze ze młodo wygladam a tez mi stuknie 25 lat

Gosida szkoda pieska

Trzymam kciuki za dzieci które maja sie dostać do przedszkola i za Amelkę dorotar

Ale pogoda masakra ja jeszcze z domu nie wyszłam , spac bym sie połozyła

Kama jak sobie radzicie ????

reklama
Do góry