Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Witajcie,
Anetko najlepszego z okazji urodzin - spełnienia marzeń, zdróweczka, uśmiechu na co dzień!!!!!
Talia i dla Twojego Z. - najserdeczniejsze życzenia!!!!!
Karlitka to Norbiś ranny ptaszek
tak jak i moje - zawsze rano wstawały... teraz troszkę wyrosły i wstają koło 7 

Ja też chcę słonkaaaaa.... ale coś się na nie nie zapowiada
Gon1a szybkiego załtwienia spraw!!!!
Misia sliczna królewna!!!! jak ty się czujesz???
Mirosia a Ty - jak dziś? uspokoiłaś się troszkę???
Mandziula dobrze że wszystko zasiane - niech rośnie zdrowo!!! ;-) i pokazuj swoje dzieła!!!!
Sunday remont szybko się skończy - później to już będziecie cieszyć się swoim nowym mieszkankiem!!!!!
Dobrze że sprawa ucichła - pewnie tatuś sobie to przemyślał...
Aneta jak u was - jak się wszyscy czujecie???
Antuanet a jak ma się Wikusia???? i jak Kuba - chodzi do przedszkola czy ma wolne?
Madzieńka na tańce musisz obowiązkowo kieckę szykować!!!
fajnie że Julci się zajęcia podobają!!!!
Maltanka to ty mieszkanko kupiłaś tam koło unickiej? jeśli tak to koło mojej teściowej - będziemy się mogły na spacerkach spotykać ;-)
Iwonka zaciskamy kciuki za egzamin!!!!
U nas nie jest źle - wczoraj na wieczór Julek znowu miał koło 37 - ale postawiliśmy bańki i całą noc przespał nawet nie przekręcając się - chłodiutkiii!!!! Nela jeszcze pokasłuje ale też wydaje mi się że mniej - bo tylko rano jak wstanie i czasami na wieczór ją złapie - więc jestem dobrej myśliii
mam nadzieję że się nie pomylę 

Anetko najlepszego z okazji urodzin - spełnienia marzeń, zdróweczka, uśmiechu na co dzień!!!!!
Talia i dla Twojego Z. - najserdeczniejsze życzenia!!!!!
Karlitka to Norbiś ranny ptaszek

Ja też chcę słonkaaaaa.... ale coś się na nie nie zapowiada

Gon1a szybkiego załtwienia spraw!!!!
Misia sliczna królewna!!!! jak ty się czujesz???
Mirosia a Ty - jak dziś? uspokoiłaś się troszkę???
Mandziula dobrze że wszystko zasiane - niech rośnie zdrowo!!! ;-) i pokazuj swoje dzieła!!!!
Sunday remont szybko się skończy - później to już będziecie cieszyć się swoim nowym mieszkankiem!!!!!
Dobrze że sprawa ucichła - pewnie tatuś sobie to przemyślał...

Aneta jak u was - jak się wszyscy czujecie???
Antuanet a jak ma się Wikusia???? i jak Kuba - chodzi do przedszkola czy ma wolne?
Madzieńka na tańce musisz obowiązkowo kieckę szykować!!!

Maltanka to ty mieszkanko kupiłaś tam koło unickiej? jeśli tak to koło mojej teściowej - będziemy się mogły na spacerkach spotykać ;-)
Iwonka zaciskamy kciuki za egzamin!!!!
U nas nie jest źle - wczoraj na wieczór Julek znowu miał koło 37 - ale postawiliśmy bańki i całą noc przespał nawet nie przekręcając się - chłodiutkiii!!!! Nela jeszcze pokasłuje ale też wydaje mi się że mniej - bo tylko rano jak wstanie i czasami na wieczór ją złapie - więc jestem dobrej myśliii

Ostatnia edycja: