reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,

Anetko najlepszego z okazji urodzin - spełnienia marzeń, zdróweczka, uśmiechu na co dzień!!!!!

Talia i dla Twojego Z. - najserdeczniejsze życzenia!!!!!

Karlitka
to Norbiś ranny ptaszek :-p tak jak i moje - zawsze rano wstawały... teraz troszkę wyrosły i wstają koło 7 :-D:-D:-D:-D

Ja też chcę słonkaaaaa.... ale coś się na nie nie zapowiada :eek:

Gon1a szybkiego załtwienia spraw!!!!

Misia sliczna królewna!!!! jak ty się czujesz???

Mirosia a Ty - jak dziś? uspokoiłaś się troszkę???

Mandziula dobrze że wszystko zasiane - niech rośnie zdrowo!!! ;-) i pokazuj swoje dzieła!!!!

Sunday remont szybko się skończy - później to już będziecie cieszyć się swoim nowym mieszkankiem!!!!!
Dobrze że sprawa ucichła - pewnie tatuś sobie to przemyślał... :dry:

Aneta jak u was - jak się wszyscy czujecie???

Antuanet a jak ma się Wikusia???? i jak Kuba - chodzi do przedszkola czy ma wolne?

Madzieńka na tańce musisz obowiązkowo kieckę szykować!!!:-D:tak: fajnie że Julci się zajęcia podobają!!!!

Maltanka to ty mieszkanko kupiłaś tam koło unickiej? jeśli tak to koło mojej teściowej - będziemy się mogły na spacerkach spotykać ;-)

Iwonka zaciskamy kciuki za egzamin!!!!

U nas nie jest źle - wczoraj na wieczór Julek znowu miał koło 37 - ale postawiliśmy bańki i całą noc przespał nawet nie przekręcając się - chłodiutkiii!!!! Nela jeszcze pokasłuje ale też wydaje mi się że mniej - bo tylko rano jak wstanie i czasami na wieczór ją złapie - więc jestem dobrej myśliii :sorry: mam nadzieję że się nie pomylę :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie

To co w biegu przeczytam to w natłoku myśli mi umyka:sorry2: Jestem troche zmartwiona Gabrysi spaniem, ewidentnie zareagowała na to ze mama poszła do pracy i teraz śpi jak na ziarnku grochu. Jak się wejdzie do jej pokoju to pokwękuje a rano jak tylko ja wejdę do kibelka zrywa się i koniec w święta wstawała o 6 :no: To nie jest u niej normalne.
Siedzi w domu z Z zawsze to w domu i do tego mój M tak dawno nie miał sznas się wykazać w obowiazkach domowych ale jestem zadowolona z jego zaangazowania.

Gon życzę zeby ta sprawa z samochodem zakończyła się w łagodny sposób i prędko, a ja też nie mam czasu na nic:no:

Misia
Twoja Królowa rewelacyjna

Mandziula ależ mądry jest kola, my jeszcze w nocy mamy piluchę zawsze zsikaną ale moze to przez to ze Gabi kaszę piję rzed spaniem:confused:

Madziara naprawde gratuluję, będziesz super mama 3:-) Jak tam Julcio?

karlita współczuje urzędowania od 5, a ślimak rewelacja na pewno dzieci się cieszą że mają taką zdolną mamę

Maltanka Ty do wstawania rano jesteś przywyczajona:-D
Anaconda dobrze ze wyniki Ci dobre wyszły

Aneta STO LAT

Dobra idę pracować ależ ten tydzień długi:-p

Witam z rana :-):-):-)
My już na nogach bo koło południa wyjeżdżamy a jeszcze pakowanie przede mną :tak::tak:
Tak więc kochane dziewczynki żegnam się do odwołania, jak mi się uda to skrobnę kilka zdań :tak::tak: a jak nie to będę za dwa tygodnie :tak::tak:
Aneta wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tak::tak: no no w przełomowy wiek wchodzisz :-p:-p dwójeczka z przodu już odpadła :-p:-p:-p;-);-)
Maltanka dobrze będzie, może jakieś autko sobie kupisz i będziesz nim do pracy dojeżdżać ;-);-)
Sunday szybkiego i bezproblemowego remontu życzę :tak::tak: no i jak najszybciej nowego suwaczka :tak::tak:
Madzienka a gdzie Jula na tańce chodzi? Ja bym swoją Maję też gdzieś zapisała :confused::confused:
Gon1a umówimy się w maju bo mnie teraz nie będzie, a takiej opinii z przedszkola jeszcze nie dostałam :no::no: ale jak było zebranie w styczniu to pani mówiła że Maja się nadaje do szkoły i wczoraj na zajęciach otwartych też to powtarzała :tak::tak: no ale ja ją i tak zostawiam w przedszkolu :tak::tak:
Elza współczuję wczorajszego dnia w pracy, oby dzisiaj dzieciaki już cię tak nie wymęczyły :tak::tak::tak:
Aneta zdrówka wam podsyłam :tak::tak:
Madziarka twoim dzieciaczkom również, oby z dnia na dzień było już coraz lepiej :tak::tak:
Karlita śliczny ślimaczek, widzę ze dochodzisz do wprawy ;-);-):-D:-D no a pobudki o godz.5 współczuję :-p:-p:-D:-D
Talia może teraz Gabrysia przeżywa twoje pójście do pracy ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej :tak::tak:

Dzień dobry ale dzisiaj paskudnie za oknem, ja już w pracy z kubasem cieplutkiej herbatki...Jula w przedszkolu...dzisiaj zwalniam sie bo musze moja ginke odwiedzic bo cos mnie pobolewa z prawej strony:sorry2::sorry2:a później zmykam na pazurki, żeby miło zakończyć dzionek:tak:
i mam nadzieję że na zumbe tez dotre!!!!

Anetka wszystkiego najlpeszgo nasza trzydziecho!!!!
301_1.jpg

Talia sto latek równiez dla Z!!!!!!

Madziarka
trzymam kciuki żeby maluchy nie rozłozyły sie!!!!

Gon1a trzymam kciuki żeby sprawa z samochodem szybko skończyła się ugodą!!!i żebys mogła juz cieszyc sie swoim autkiem...

Karlita o matko....to ja was nad jezioro nie zapraszam jak Norbus wstaje o 5:-D:-D:-Dhehehe zartuje...ale udusiłabym go jakby wstał tak rano...
a jak jego zdróweczko??
a na tańce Jula chodzi w przedszkolu...

Misia rewelacyjna księżniczka na tronie...

Mandziula gratulacje suchych nocek...

Misia, Anaconda, Karlita
dzwoniła do Was pani M z firmy MK??ciekawych rzeczy sie od niej dowiedziłam...m.in czym byłam zainteresowana:-D

Anaconda wstałaś???wstałas....i zostawiasz nas buuuuu

Marzenka jak zakupy....w US załatwione??

miłego dzionka

Ostatnia edycja:
Madzieńka nie dzwoniła ale jesteśmy w kontakcie mailowym ;-) bom jestem zainteresowana kilkoma rzeczami ;-) ale na razie musze wykorzystać zapasy z szafki ;-)

miłego dnia w pracy

Anaconda szybkiego pakowania i udanego wyjazdu :-)

Talia spokojnie unormuje się!!! daj jej czas!!

Madziarka super że jest poprawa u dzieciaczków :-)

a jak Ty się czujesz?? kaszel całkiem ustąpił ???

mam nadzieję że szybklo Norbowi sie unormuje bo ja zazwyczaj chodzę spać koło 1 więc mało snu mi zostaje

za to E poleciał do sklepu i mam serek biały z rzodkiewką na parapecie mam szczypiorek do tego smietanka i mniaaaaamniusie śniadanko

a wczoraj robiłam słynne rogaliki wczoraj Norbert na kolacje zjadł 3!!! dzisiaj na śniadanie też 3 ;-) chciałby jeszcze ale wystarczy ;-)

Hejka ale śliczności, czym Karlitko je wypychasz?? ja musze sie zmobilizować bo maszyna tak bezczynnie stoi i czeka aż mi siły witalne przybędą i zaczną działać :-)

Pozdrawiamy wszystkie cioteczki
Madziarka gratuluję córci.. baby górą ;-)
Anetko wszystkiego Najlepsiejszego i zdrówka:-D

U nas jakoś leci, brakuje mi słońca jak każdej chyba teraz... no to tak na poprawę humoru :p
965599bde6fb341c6d321eca82a1ac09.jpg

Ostatnia edycja:
Madzienka US zalatwiony a zakupy byly tylko w Rossmanie:zawstydzona/y:widzimy sie dzisiaj na Zumbie motywuje Cie!!!!!!!!!!
Madziarka dobrze ze wezwalas w czas lekarza......dobrze sobie radzisz:-)znowu Ci M ucieka???????:dry:
Karlita N dba o mamy wypoczynek nie ma co:-Dja tez musze nauczyc sie wczesniej chocic spac...niedlugo bedze to nawet wskazane:-)ale cie wzielo na szycie slimaczek juz Ci wyszedl.....super....
Talia nie dziw sie ze w G cos sie dzieje dlugo byla z Toba w domu i musi sie oswoic z nowa sytuacja ale nic sie zlego nie dzieje......
Iwonka ooooo i Wy do stolicy sie wybieracie...koniecznie zachaczcie o muzeum.....:-)
Maltanka jakos sie przyzwyczaisz z tymi dojazdami ciesz sie przede wszystkim ze jest gdzie wyjezdzac bo to wasnie brak pracy cie ostatnio nie raz dolowal........
Anaconda zycze milego pobytu z siostra......
Motylla zdrowka dla chłopaków......
Justyna ale Twoj M pozno wraca:zawstydzona/y:
Sunday a na kiedy Ci ta sukienka potrzewbna???spokojnie tak zawsze jest jak sie chce cos znalezc to akurat nic nie ma:dry:zycze aby remont Cie mocno nie umeczyl a dal duzo radosci.......
Aneta ale sie Wam porobilo zdrowka podsylam.......

Anetko Wszystkiego Najlepszego Z Okazji 30-STKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiedy ja zmadrzeje i zaczne normalnie chodzic spac:no:polozylam sie o 1 a o drugiej dzieciaki sie pobbudzily M zasnal zaraz ale B cala noc sie wiercil i co raz sie budzilam...samam jestem sobie winna ze pozniej nie moge sie rozruszac:dry:

Witajcie, ja już po egzaminie, w pracy...Popsuł nam się modem i od 3 dni w domu nie mamy internetu i telewizji, czeczenia normalnie:eek: mają dzisiaj jacyś technicy przyjechać mam nadzieję, że to zrobią:dry:

Madziarka dziękuję za pamięć!!;-) i za trzymanie kciuków:-) chyba pomogły bo poszło mi bardzo dobrze, jak nie będzie 5 to idę się o nią kłócić:-) Ty już po kawce dziś? ja właśnie skończyłam;-)

Marz mam nadzieję, że pogoda nam dopisze i w ogóle uda nam się wybrać do tej Wawy...Życzę rozruszania po tej "ciężkiej" nocy:tak:

Sunday szybkiego końca remontu;-)

Anetka spełnienia marzeń z okazji urodzin i szczęśliwego rozwiązania;-)

Lecę, bo robota goni ;-)

reklama
Karlitko dziękuję - kaszel już ustąpił - może ze dwa razy na dzień kaszlnę ;-) ale lekarz kazał mi jeszcze pobrać berotec - ponoć on działa też rozkurczająco na macicę - i ma mi pomóc na te twardnienia brzucha... a przy okazji wyciszyć oskrzela... a do dziecka nie dociera więc mogę spokojnie ją wdychać :tak:

A jak Norbiś - widzę że apetyt dopisuje :-D:-D:-D to dobrze!!!!

A śniadanko - mniamniusie miałaś...

Marz a no znowu ucieka... teraz na tydzień, wraca na weekend i znowu na kilka dni :-( ale cóż - jak mus to mus...
A Ty koniecznie musisz nauczyć się troszkę wcześniej się kłaść !!! musisz kiedyś odpoczywać :tak:;-)

Anaconda aż na dwa tygodnie nam uciekasz... a z kim kawkę będę piła? :sorry2:
Miłego pobytu i wielu wspólnych wieczorów z siostrą - nacieszcie się sobą choć na chwilkę!!!!

Normatywna mi też brakuje słonkaaa.... piszemy petycję? :dry:

Talia to normalne że Gabrysia musi przyzwyczaić się do nowej sytuacji... ale spokojnie - jeszcze chwilka i wszystko się unormuje!!!! a jak z jej kaszlem???

Madzieńka wow - szalejesz dziś!!!! Mi m. właśnie dał wolny wybór - żebym sobie gdzieś wyszła i odpoczęła zanim on wyjedzie... i się zastanawiam czy iść do plazy na zakupki czy do kosmetyczki :-p

Do góry