reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Hej dziewczynki ehh... Pospacerowalabym z dzieciakami a pogoda Taka kiepska...

Anaconda do Radomia Jedziesz? ja w Szydlowcu jestem hihi:-D

Karlita cuuudny slimak!!!!!

MANDZIULA ty też szyjesz? !

Anetko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!

madziarka gratuluje córeczki! Ja chyba cierpię na jej brak bo mnie wczoraj poniosło :-D

nie wiem czemu ale mi entery w telefonie nie działają.....poprawilam może będzie ok.

Załączniki

• 2012-04-19 10.23.22.jpg
    2012-04-19 10.23.22.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
Niech mnie ktos kopnie bo ja dzisiaj jestem jakas nijaka...ani za mna ani przede mna robota...dobrze że jeszcze dwie godzinki i zmykam to może mnie spacerek rozrusza...

Karlita
dostalas moje pw???

Marzenka współczuje ciezkiej nocki....
oj czuję sie zmotywowana:-D:-D:-Dbede będe musze karnet aktywowac w tym miesiącu:-p

Iwonka Czeczenia to sie usmiałam....super że egzamin poszedł bardzo dobrze...

Madziarka oj gdyby nie ta zumba to wyciągnęłabym Cie na zakupy...ale może kosmetyczka to super pomysł...
ja tez chce kawke, poproś M i dla mnie...:-p

Atali ale cudna....przyjmujesz zamówienia...

Mirosia a ja nadal pamiętam jak pochwaliłas sie że jesteś w ciąży a to juz koniec...pakuj ta torbe to jeszcze z nami pobedziesz....bo później to pewnie czasu będzie mało...

Ostatnia edycja:
Mirosia oj to niedobrze z tym brzuchem - pakuj torbę to będziesz spokojniejsza.... i dłużej się będziesz mogła brzuszkiem cieszyć! :tak:;-)

co do baniek - to stawiamy takie bezogniowe - tych na ogień bym się bała... i dzieci by się tylko wystraszyły a takich z pompką się nie boją - ba nawet je lubią bo one tak śmiesznie "prutają" jak się je odkleja... moim dzieciakom bardzo się to podoba!!!:-D:-D:-D

Madzienka to co - umawiamy się jutro po południu na kawkę i połażenie po plazie? :-p albo w sobotę...

A kawka - już się robi, przyjeżdżaj!!!!!!

Atali ależ cudności robisz!!!! na serio!!!! możesz zaczynać je sprzedawać!!!! jak zbierasz zamówienia to ja zamawiam malutką białą z białym kwiatuszkiem... :-D

Ostatnia edycja:
Atali swietne polaczenie kolorystyczne i samo wykonanie ale cie wzielo......zacznij je sprzedawac oj i cos czuje ze niedlugo u Ciebie sie suwaczek pojawi:-D:-D:-D
Iwonka Ty to zdolniacha jestes tylko studiowac Gratuluje!!!!!!!!!!!!
Madziarka milego relaksu naladuj sie na caly tydzien:-)
Madzienka B spi:sorry::sorry:........dawaj znac po wizycie......
Mirosia ja pamietam moj siepien jak sie nie moglam ze brac do pakowania z dnia na dzien to odkladalam.....:-)pakuj sie zawsze bedziesz spokojniejsza MOTYWUJE CIE:-D

Madzienka to co - umawiamy się jutro po południu na kawkę i połażenie po plazie? :-p albo w sobotę...

A kawka - już się robi, przyjeżdżaj!!!!!!

ooooo ja chętnie....lale naprawdę chcesz iść??zdzwonimy sie

oj chetnie wyrwałabym się....

Madzienka B spi:sorry::sorry:........dawaj znac po wizycie......

a pw dostałas????dam dam...ale chyba szybciej wieczorem na zumbie spotkamy sie

Karlita mam zamair robic porzadki w kurtkach, moze jakies wypełnienie przydałoby Cie sie...dawaj znac co to ma byc...

Ostatnia edycja:
Madzienka na serio ;-):tak: super by było... koniecznie musimy się zdzwonić w takim razie!!!!

M. leci w niedzielę więc do soboty mam czas!!!

Czekamy na wieści po wizycie - a może to kłucie oznacza coś dobrego? :-p

Witajcie.

Miałam jeszcze wczoraj zajrzeć, ale jak się wzięłam za tort (pierwszy raz w życiu) to nie miałam jak, a później zaczęliśmy grać z Pawłem w tysiąca i zeszło nam się do północy.

Madzienka oby kotek się szybko odnalazł :tak:

Madziarka zdrówka dla dzieci :tak:

elza to rzeczywiście dzień Ci się trafił :-D

sunday remont w końcu się skończy a i Ty coś znajdziesz na wesele :tak:

mandziula brawa dla Mikołaja :tak:

gon1a oby szybko Wam się udało pozałatwiać sprawy z autem :tak:

misia śliczna królowa :-D

Justyna ja bym zwariowała jakby mi Paweł tak codziennie późno wracał, no ale jak mus to mus ;-)

karlita Ola już mam nadzieję kończy chorować, nie ma kaszlu ani kataru ale antybiotyk do niedzieli ma brać, Paweł też ma się lepiej a ja tfu tfu się uchowałam, chociaż nie wiem jak ja to zrobiłam przy dwóch wirusach :-D

Madziarka jak się czujemy napisałam wyżej :tak: cieszę się że i u Ciebie dzieci wracają do zdrowia :tak: ja na razie nic nie kompletuję do szpitala, chyba zaczekam do lipca

talia może i przeżywa Twoje pójście do pracy, ale pomału i się przyzwyczai do nowej sytuacji :tak: wszystkiego najlepszego dla męża z okazji urodzin

anaconda miłego wyjazdu, będzie mi brakowało tej dwójki z przodu, już za nią tęsknię :-p

Madzienka a co tam Cię pobolewa? oby nic groźnego :tak:

marz próbuj codziennie chodzić spać pół godzinki wcześniej aż dojdziesz do takiej godziny jaka Ci odpowiada :tak:

iwonka gratuluję zdanego egzaminu, i oby była 5 :tak:

mirosia Ty jak najwięcej odpoczywaj i leż żebyś jeszcze trochę pochodziła w tej ciąży :tak:

atali śliczna czapeczka :tak: chyba się uśmiechnę i poproszę o taką malutką różową :-p

2012-04-18 20.24.14.jpg

częstujcie się, mój debiut ale wyszedł dobry :-p

reklama
Witam,
Ja już po maratonie z babcią po klinice okulistycznej, oczywiście nie obyło się bez zgrzytów w rejestracji, bo ci co ostatni przyszli to myk pod okienko i oni pierwsi chcą się rejestrować:wściekła/y:. Nie ma tak łatwo, raz dwa pokazałam gdzie koniec kolejki;-). Dzisiaj przyszła @ to jestem w bojowym nastroju ale też i osłabiona i obolała. Dawno już nie miałam takiej bolącej@:eek:wzięłam nurofen może coś pomoże:tak:

Iwonka gratuluję wysokiego stopnia na egzaminie:tak:

Mirosia trzymam kciuki abyś jeszcze trochę pochodziła z Marzenką w brzuszku, no i pakuj się:tak:

Sunday jak zakupu, upolowałaś coś?

Madziara super że dzieci mają się lepiej:tak:

Marz ojej współczuję nocki, może połóż się jak B pójdzie na drzemkę

Anaconda udanego wyjazdu:tak:

Maltanka
jak tam kolejny dzień w pracy upływa?

Madzienka powodzenia na wizycie i udanego relaksu u kosmetyczki:-)

Atali super czapeczka, na zimę to pewnie sweterki zrobisz;-)

Anetko wow jaki torcik!! Ślinka cieknie na jego widok:tak:Musi być pyszny:yes:

Talia i dla Z najserdeczniejsze życzenia urodzinowe:-)

Motylla jak tam chłopcy pokonali przeziębienie?

Do góry