reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
eeeee.... jeszcze nie. Najpierw sprzątałam, zmywałam, przesadzałam sadzonki pomidorków - więc miałam zajęcie. Teraz kąpałam niunieczkę i ścinałam jej grzywkę.
Ale zaraz pewnie wejdę i zamówię ten pomiot szatański he he he he he - kuszący testowaniem :-D

Wiesz co??? chyba zaraz zamówię :-D szczególnie że się ze mnie nabijasz (joke) :-D:-D:-p
No i.... chyba zostałyśmy tu same Dotka - szkoda... Nie szkoda że Ty i ja, bo ja Cię bardzo polubiłam he he, może teraz dlatego że się nie przeraziłaś tym co napisałam :tak:;-)

dokładnie hehehe
wybaczcie za to ale ja to w biegu stale.
do lapa to doskakuje bo stale coś mam do roboty.
jak mam chwile zawsze wchodze na bb :) w pracy mam najlepiej aby popisać tu..

Mou, ja też Cię polubiłam (oho zaczynamy sobie słodzić :-p;-):-D) a czym miałam się przerazić??? no trochę szkoda, że pusto się zrobiło...mam nadzieję, że więcej nas znów w krótce będzie pisało :tak::sorry2:

reklama
Dotka - ah! o ja lubię słodzić :-D - no ale cóż - już kiedyś pisałam że to co na sercu u mnie to i na języku. Stety lub niestety.
Wiesz- pusto się zrobiło, bo większość podejrzewam (poprawić mnie jeśli się mylę ) boi się wyrażania swoich "wnętrzności" żeby kogoś nie urazić - taki jest człowiek. Lepiej pozostać w cieniu. Czy to życie czy to on-line - dla mnie na tym etapie rozwoju świata to nie ma znaczenia. O-line jesteś się w stanie "ukryć" a ja mam ten problem - choć dla mnie to nie problem jestem taka jak w life i w on-line. :tak:

.. oki - ja muszę mykać bo kilka obowiązków wzywa - ale zajrzę jak będę mogła.
Buziaki.

Ostatnia edycja:
Do góry