reklama
Bellka
Fanka BB :)
Przed ciążą też lubiłam czytać książki, a teraz to w ogóle się nie mogę skupić. No i nie chce mi sięJa poczytałam bym sobie jakąś książkę,czekam na dostawę,a tymczasem kupiłam gazetkę Dobra mama i lecę pod kocyk ją czytać.Synek robi szlaczki itp :-)
Gazety jeszcze poczytam, ale też co przeczytam to zaraz zapominam
Stwierdzam że ciążą nie wpływa pozytywnie na mój umysł
Ostatnio nawet zapominam po co do sklepu pojechałam 
marand
pełna szczęścia
cześć dziewczyny
miałam trochę do nadrobienia ale już mi się udało
u mnie w sobotę i niedzielę piękna pogoda była, a dziś znów zimno i pochmurno i sennie
musiałam dziś wcześniej wstać bo rana na badania krwi musiałam jechać i jakoś mnie tak ręka pobolewa, niby sińca nie ma i dobrze się wkuła, ale jakoś tak tą żyłę teraz mocno widać
z przyjemniejszych rzeczy to w końcu w sobotę kupiliśmy dywan do sypialni i w końcu jakoś pokój wygląda a nie jakby ciągle w remoncie był, wczoraj zrobiliśmy sobie spacerek z mężulkiem i parę fotek strzeliliśmy w plenerze, a i jeszcze kupiłam sobie tą poduszkę-kojec, ale trochę się rozczarowałam bo okazało się że nie mam takich kuleczek w środku tylko coś innego, ale i tak jest fajna, mam nadzieję że przy dziecku też się sprawdzi
Nikola - mam nadzieję że wyniki będą szybko i jeszcze Cię dziś wypuszczą

miałam trochę do nadrobienia ale już mi się udało
u mnie w sobotę i niedzielę piękna pogoda była, a dziś znów zimno i pochmurno i sennie
musiałam dziś wcześniej wstać bo rana na badania krwi musiałam jechać i jakoś mnie tak ręka pobolewa, niby sińca nie ma i dobrze się wkuła, ale jakoś tak tą żyłę teraz mocno widać
z przyjemniejszych rzeczy to w końcu w sobotę kupiliśmy dywan do sypialni i w końcu jakoś pokój wygląda a nie jakby ciągle w remoncie był, wczoraj zrobiliśmy sobie spacerek z mężulkiem i parę fotek strzeliliśmy w plenerze, a i jeszcze kupiłam sobie tą poduszkę-kojec, ale trochę się rozczarowałam bo okazało się że nie mam takich kuleczek w środku tylko coś innego, ale i tak jest fajna, mam nadzieję że przy dziecku też się sprawdzi
Nikola - mam nadzieję że wyniki będą szybko i jeszcze Cię dziś wypuszczą
Nikolaa moze faktycznie jeszcze dojda wyniki.
A mnie wizieło na porządki. Korzystam póki wena jest. Jeszcze kuchnia mi została.
W międzyczasie robię sobie przerwę i smażę naleśniki.
A co do książek to mi w ręce wpadł klasyk :"Morderstwo w Orient Ekspressie". Baaardzo mi się podobała. Przeczytalam jednego dnia
A mnie wizieło na porządki. Korzystam póki wena jest. Jeszcze kuchnia mi została.
W międzyczasie robię sobie przerwę i smażę naleśniki.
A co do książek to mi w ręce wpadł klasyk :"Morderstwo w Orient Ekspressie". Baaardzo mi się podobała. Przeczytalam jednego dnia

Nikolaa, wytrzymasz ten jeden dzień jeszcze, dasz radę! Buziaki!
U nas w sobotę burza, w niedzielę burza, ale to takie wiosenne były, przyszły, postraszyły i poszły :-) Dziś rano było takie piękne niebo, teraz już chmury ale pogoda i tak wiosenna :-) Byłam dziś na kontroli z Młodym po zapaleniu uszu, jeszcze ma wysięk ale jest poprawa. No i musimy zostać jeszcze tydzień w domku, chociaż spacery mamy dozwolone :-)
Wczoraj rano po pobudce miałam taki twardy brzuch, że czułam całą macicę... Dziś to samo. Przy Szymku też miałam twardnienia ale popołudniami, kiedy dużo chodziłam, a nie po nocnym odpoczynku no i trochę później... Mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy...
U nas w sobotę burza, w niedzielę burza, ale to takie wiosenne były, przyszły, postraszyły i poszły :-) Dziś rano było takie piękne niebo, teraz już chmury ale pogoda i tak wiosenna :-) Byłam dziś na kontroli z Młodym po zapaleniu uszu, jeszcze ma wysięk ale jest poprawa. No i musimy zostać jeszcze tydzień w domku, chociaż spacery mamy dozwolone :-)
Wczoraj rano po pobudce miałam taki twardy brzuch, że czułam całą macicę... Dziś to samo. Przy Szymku też miałam twardnienia ale popołudniami, kiedy dużo chodziłam, a nie po nocnym odpoczynku no i trochę później... Mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy...
the_white_one
Zaangażowana w BB
lori81 ja miałam tak samo w poprzedniej ciąży. Taka góra po prawej stronie brzucha.
hehe
Bellka mój mózg tak samo źle znosi ciąże... tzn. znika na ten okres
marand też kilka dni temu kupiłam taki kojec z Motherhood. Jest taki wygodny że szok... tylko spać i spać
Na prawdę powinna to się nazywać poduszka rozwodowa
mąż niezadowolony, że wolę poduchę od niego 
Mam do was pytanko... czy któraś z was boryka się z atopowym zapaleniem skóry? Ja już męczę się kilka lat i maści różne doraźne pomagają, ale jak to w ciąży prawie nic nie można... macie jakieś patenty? Emolienty tak średnio na mnie działają...
Ostatnio się już zdołowałam bo mam to cholerstwo również na twarzy i już nawet przez to tracę ochotę na spotykanie się ze znajomymi i rozmawianie z kimkolwiek ... i sięgnęłam po Advantan... poprawa prawie natychmiastowa i mega ulga, ale teraz zostały wyrzuty sumienia czy dzidzi nie zaszkodzi. W końcu to steryd. :-(
Bellka mój mózg tak samo źle znosi ciąże... tzn. znika na ten okres
marand też kilka dni temu kupiłam taki kojec z Motherhood. Jest taki wygodny że szok... tylko spać i spać

Mam do was pytanko... czy któraś z was boryka się z atopowym zapaleniem skóry? Ja już męczę się kilka lat i maści różne doraźne pomagają, ale jak to w ciąży prawie nic nie można... macie jakieś patenty? Emolienty tak średnio na mnie działają...
Ostatnio się już zdołowałam bo mam to cholerstwo również na twarzy i już nawet przez to tracę ochotę na spotykanie się ze znajomymi i rozmawianie z kimkolwiek ... i sięgnęłam po Advantan... poprawa prawie natychmiastowa i mega ulga, ale teraz zostały wyrzuty sumienia czy dzidzi nie zaszkodzi. W końcu to steryd. :-(aguga06
Ostanio skończyłam książkę Ołówek ,a teraz ma mi przesłać ze swojej bliblioteczki szwagierka(polonistka) jakieś książki. Polecam gazetę dobra mama -jest co czytaćaguga dobry pomysł mi podrzuciłaś muszę się zaopatrzyć w jakąś dobrą książkeKiedyś pochlanialam je tomami a teraz zaniedbalam oststnio.
Co będziesz czytała? Ja bardzo lubie thrillery medyczne i dawno nie czytałam![]()

marand
pełna szczęścia
marand też kilka dni temu kupiłam taki kojec z Motherhood. Jest taki wygodny że szok... tylko spać i spaćNa prawdę powinna to się nazywać poduszka rozwodowa
mąż niezadowolony, że wolę poduchę od niego
Mam do was pytanko... czy któraś z was boryka się z atopowym zapaleniem skóry?
co do poduszki to kupiłam tej samej firmy, a co do nazwy rozwodowa to może i coś w tym jest, bo ja się do niej też bardzo przytulam nawet mąż to zauważył i mówi że przytulam się do tej poduchy tak jak do niego, więc chyba tez trochę zazdrosny
co do AZS to ja niestety nie pomogę

Mallinowa_Paula
Dobra mama albo Mamo to ja, dużo do czytania, mało reklam. Z książek polecam "Balsam dla duszy przyszłej matki" Balsam dla duszy przyszłej matki - matras.pl
Na allegro nawet za 11zł.
Na allegro nawet za 11zł.
reklama