reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witajcie środowo - tak Tialana, dziś środa, u nas ciężarne "obsługiwane są" w środy,

Dziękuję za trzymanie kciuków.
Wizyta w porządku, moje ciśnienie dobre, tętno maluszka też.... tylko maluszek jest dość nisko, więc może teściowa przed wylotem do kraju doczeka sie wnuka czy wnuczki.
Za 2 tyg. USG to podglądniemy dokładnie jak nisko jest (o ile zdążymy).

mlodak - cieszę się, że Ci rąk nie zmasakrowali tym razem

Życzę powodzenia i samych dobrych wiadomości innym wizytującym dzisiaj.

Witam,

jaka beznadziejna pogoda:wściekła/y: deszcze od rana pada cały czas.
Kuba ubral kalosze, kaptur na glowe i oczywiscie chce isć na spacer.
Teraz zly na mnie, ze nigdzie nie idziemy:sorry2:

zaza ok, juz nie panikuje w takim razie;-)
Ale taK jak pisze Kamila czasami mam wrażenie, że mi Maly wszystko tam poprzebija:szok: a naprawde boli momentami:-(

Waris 3mam za Was kciuki:tak:

katrina u nas też w srody:-) ja mam za dwa tyg. wizytę.
Super, ze u Ciebie wszystko ok:tak:

trzymam kciuki za resztę co dzisiaj maja wizyty;-)

witajcie środowo - tak Tialana, dziś środa, u nas ciężarne "obsługiwane są" w środy,

Dziękuję za trzymanie kciuków.
Wizyta w porządku, moje ciśnienie dobre, tętno maluszka też.... tylko maluszek jest dość nisko, więc może teściowa przed wylotem do kraju doczeka sie wnuka czy wnuczki.
Za 2 tyg. USG to podglądniemy dokładnie jak nisko jest (o ile zdążymy).
No co Wy, dziewczyny?! Już się w kolejce do porodu ustawiacie?! A przede mną jeszcze ze dwa miesiące :sorry2:

macku nic sie nie martw, ja mam mniej wiecej tak jak Ty termin, dzien wczesniej z tego co widze, wiec poczekam razem z Tobą;-)

Aylin super wiadomości :-)

mlodak ciesze się że ci krzywdy nie zrobili :tak:

buziak my kiedyś mieliśmy problem z netem, wkurzyłam się i powiedziałam dostawcy że nie zapłacę za dany miesiąc ponieważ internetu praktycznie nie było i zastanawiam się nad dociekaniem praw konsumenta skoro płaci się za usługę a nie można z niej korzystać i okazało się jakimś cudem że internet tego samego dnia zaczął śmigać bez problemowo, czasem wystarczy postraszyć ;-)

katrina115 dzięki ci dobra kobieto, gdyby nie ty to pewnie żyłabym do wieczora w nieświadomości jaki mamy dzień :-D
Ciesze się z udanej wizyty, teściowa pewnie by była bardzo szczęśliwa gdyby zdążyła się zapoznać z wnukiem/ wnuczką :tak:

Witam i ja w ten pochmurny dzionek.
Waris - trzymaj sie i kolanka zaciskaj:tak:
Aylin, katrina - gratki z udanej wizyty:-)
Macku, polaa - mi tez jeszcze sporo czasu zostalo takze jestem z wami:-D.

U nas ok, pogoda do dupy przez co nic sie nie chce. To ciagle lezakowanie mnie juz dobija:-(.
Kciukasy za wszystki dzisiejsze wizyty

maćku - 2 tyg. w tę czy w tę stronę to taka norma, więc jakby tak nie za 5 tyg., tylko np. za 3 sie urodziło, to będzie terminowo. Choć jedno wtedy nie będzie "przeterminowane".

reklama
maćku ja też z toba poczekam termin mam 3 dni po tobie

Na mojej wizycie ok. Sprawdzone cisnienie moje i tętno maluszka i jest ok, nastepna wizyta 14 maja

Do góry