reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Waris trzymaj się i zaciskaj nóżki,niech mała jeszcze troszkę pomieszka w brzuszku.

zaza bardzo chciałbym wytrzymać jeszcze ze 2 lub 3 tygodnie, albo chociaż do komunii mojej chrześniaczki,ale co ma być to będzie.

ninuszka mamy kolejnego czerwcowego chłopczyka:-D

Witam słonecznie :-)

pogoda piękna a ja mam doła :-( , który ciągnie się za mną już kilka dni i nie chce puścić :-(

nie zanudzam już

&&&&& dla wszystkich wizytujących, gratki dla tych już po wizytach :-)

waris - mocno zaciskaj nogi a my trzymamy &&&&&&

gratki dla nowego maluszka i mamusi kwietniowo-czerwcowej

miłego dzionka dla wszystkich

mlodak - nie strachaj, musi być dobrze z wynikami!! 3mam mocno &&

Waris - trzymaj sie kochana.

A ja wlasnie do szkoly mlodego musze isc bo mi go wczoraj pobili:wściekła/y:. 5godz w szpitalu spedzilismy:wściekła/y:. No taki ku...a dym tam skrece ze nie wiem:wściekła/y:
Lece wydrapac im wszystkim oczy:wściekła/y:
Kciukasy za dzisiejsze wizyty

Tylko spokojnie, bo wiesz co nerwy mogą spowodować u ciężarnej...

:szok::szok::szok::szok::szok: tylko pare godzin mnie nie bylo a TU takie news'y!!!
Kasia & Krzys GRATULACJE sliczniutki chlopczyc i jaki drobniutki achhh :-) a cos sie wogole zapowiadalo na wczesniejszy porod???

W kazdym badz razie jak juz spakowana wczoraj z pomoca P spakowalismy torbe z rzeczami dla mnie dla malej i dla tatusia i o dziwo wszyscy zmiescilismy sie w jednej :-) Teraz moj kochany mezusz moze spac spokojnie :-D

Jak Wy to zrobiliście?? chyba macie wieeeeelką torbę. ja mam póki co dla siebie jedną i dla małej drugą. W sumie mam jedną większą torbę, ale chyba wolę mieć osobno w dwóch mniejszych, bo szybciej będzie można coś znaleźć, a tatuś wpakuje się pewnie w jakąś reklamówkę:-)

Właśnie dzwonili, że wózio do odbioru!!!!! YOUPIII !!!!!:-D:-D:-D

Witajcie,
Kasia gratulacje:-)
Sliczny chlopaczek :-)

gkvip co się stało??? że aż do szpitala?? napisz coś jak już puscisz tę szkołę z dymem...

U mnie dziś histeryczny nastrój płakać mi się chce i sama nie wiem czemu. Wyszłam trochę do ogródka na słońce teraz mus jabłkowy zrobiłam... Już sama nie wiem o co mi chodzi. Pewnie się boję po prostu i to jak jasna cholera. Czy Mała będzie zdrowa czy ja poradzę sobie z porodem jak nam się to wszystko ułoży ... Czy będę sama w tyg z dzieckiem bo P możliwe że praca w Wawie ... eh już się nie chce myśleć nawet. A odpowiedzi na tę pytania brak na razie...
W ramach przygotowań wczoraj kupiłam żel pod prysznic biały jeleń do szpitala. Jutro jedziemy z mama do ikejowa po wanienke i do rossmana po kosmetyki.
Aha i udało mi się odnowić taką stara wielką szuflade która będzie robiła za półkę na ścianie w łazience na kosmetyki Malucha właśnie:-)

Jeszcze muszę odnowić lozeczko a tak mi się nie chce...

Pozdrawiam wszystkie mamy i trzymam kciuki:-)

Jak Wy to zrobiliście?? chyba macie wieeeeelką torbę. ja mam póki co dla siebie jedną i dla małej drugą. W sumie mam jedną większą torbę, ale chyba wolę mieć osobno w dwóch mniejszych, bo szybciej będzie można coś znaleźć, a tatuś wpakuje się pewnie w jakąś reklamówkę:-)

Właśnie dzwonili, że wózio do odbioru!!!!! YOUPIII !!!!!:-D:-D:-D

Zabralam mezowi torbe treningowa normalnie 10kg i wiecej w nia wchodzi :-D wiec sie udalo, nawet przekaski juz zapakowalam :-D:-D:-D.

Super ze pojazd gotowy do odbioru :tak:

POWODZENIA NA WIZYTACH I MILEGO PODGLADANIA BRZDACOW :tak::-D

Dziewczyny coś mi się skopalo, jak zrobić abym miała z powrotem wersję dla telefonów?
Kasia moje gratulacje nawet nie wiedziałam
Clexane miałam brać do 36tc ale że względu na krwawienia ostatnio wzięłam w poniedziałek i już nie biorę, tak samo nie mogę brać nospy, lykam tylko aspargin.

Ostatnia edycja:
reklama
Zdjęcie Kasi&Krzyś znalazłam - dzięki za pomoc dziewczyny!

Wiecie co? Muszę się wyżalić bo jak powiedziałam M o tym to mi odpowiedział że "chyba nie czuje klimatu jeszcze"... Ale chyba będe wyrodną matką! Chciałabym pojechac gdzieś na weekend majowy i znajomy zaproponował nam morze - ale ja sie nie nadaje na takie długie podróże:/ spanie w aucie w czasie jazdy i pewnie bym musiała przystanki robić co godzinę na siku i coś do zjedzenia.... Mieliśmy kiedyś lecieć do Paryża ale mi lekarka nie pozwoliła...
I czuje się już teraz uwiązana i jakby z "kulą u nogi"... Masakra ze mną :-( nie podoba mi się to wszystko :-(
Żeby poprawić sobie nastrój zeżarłam (inaczej się tego nie da nazwać) pół arbuza... i chyba zaraz zjem reszte....

Do góry