reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka nie biorę, bo nie chcemy zahamować owulacji. W środę kolejne USG i wizyta u ginekolog po nim. I wtedy:
- jak pęcherzyk pęknie - dostanę luteinę,
- jak nie pęknie - dostanę zastrzyk na pęknięcie, a potem luteinę.

Chciałabym, żeby sam pękł. Kurcze, ale jak dla mnie to i tak już olbrzymi krok naprzód. Od miesięcy na USG w środku cyklu słyszałam, że ouw nie będzie, pęcherzyka dominującego brak. Więc baaaaaardzo się cieszę :-)

Danao - kochana to ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki! &&&&&&
Masz jeszcze USG w następnym tygodniu? Będziesz "podglądała" czy pęknie?
wink2.gif

Ostatnia edycja:
Aga to oby fasolkowa:D

Sil ja masuję niunia ,daję mu nóżki do rączek żeby łapał,kładnę na brzuszku na kolanach i wtedy wzmacnia sobie górną partię.

Byłam na zakupach,obkupiłam siebie i małego:) NRESZCIE!

a ja dziś byłam z mężem na rybkach :-) tzn mąż łowił a ja się opalałam - korzystałam z pięknej pogody :-) i lekko się spaliłam :p hihi między czasie grill i kiełbaska :-D heh... a widzę że cisza na forum, więc pewnie mamuśki porwały maluchy na spacerek :)

Pyscek mu też byliśmy na rybkach i złapałam największą rybkę no i przy okazji też się spiekłam,dobrze źe brzuszek miałam osłonięty

witam bylismy na spacerku ale pogoda ;-) i mama kupila na allegro parasolke do wozka wiec teraz tylko zostalo mi czekanie.. za nia bo musialam jezdzic przez chwile tylem bo niuni sie slonko nie podobalo a cala droge miala pierwszy raz oczy otwarte a nie zamkniete ;-) bo zawsze spala ;-)

nio to super pyscek ;-)trzymam &&&&&&&&&&& i niunia tez ;-)&&&

aga super trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

neciA niemartw sie pokarm sie unormuje jak bedziesz piersia karmic :-)

JA bym poprosiła wszystkie ciężarówki, które się udzielają o "podniesienie ręki" i podanie mi swoich terminów! Dziękuję bardzo :-)

Fasolciu wszystkiego najlepszego dla Łucji z okazji skończenia 2óch miesięcy!!!! :****

Natkusia gratulacje z okazji ukończenia 30 tygodnia :-)

reklama
Do góry