reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziś Wiktor po prostu przesadza ze wszystkim i mam go serdecznie dość....
Był ciągle ostatnio grzeczny roześmiany a dziś tylko płacz, pisk i krzyk...

Atanku, zawsze sprawdzaj kark małej jak jesteś na spacerze. Jak ma za ciepły zdejmij coś. Na taki gorąc to wystarczy bodziak na krótki rękaw, albo rampers z krótkim rękawem i nogawkami. Nawet w domu przy otwartym balkonie, na ogrodzie może być pampers, bo przy 30 stopniach to więcej nie trzeba. Tylko czapeczka/chustka na głowę, krem z filtrem i wystarczy.

ael mojatez krzyczy duo dzis i prawi co godzine chce cyca dlatego pytalam cie o wode bo nie wiem czy przez ten upal jej cieplo jest...i dlatego tyle pije cycki

Cześć ;-)

Danao Aga powodzenia z pęcherzykami, niech ładnie dorosną i pękają i oczywiście do dzieła! Trzymam mocno &&&&&&&&&& i przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~ od mojego panicza :-)

Pyscek rok 2013 jest Twój :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&! :*

Ael ja mam terminos na 26.06-13.07 :-D do wyboru do koloru ;-) z ginkiem przyjmujemy datę z pierwszych usg na 7.07-9.07 :laugh2: Wiktor musiał mieć zły dzień.. dzisiaj będzie lepiej! Cierpliwości życzę :tak:

A dzisiaj znowu LATO :-D mąż w szkole do 17 więc znowu będę się byczyć na tarasie :-)

Mateczki.. od kiedy używa się karuzel i leżaczków? Karuzelę wybrała taką: TINY LOVE - KARUZELA MAŁA KSIĘŻNICZKA - SUPER ! (2308332792) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a leżaczek taki: LEŻACZEK , BUJACZEK 3W1 FISHER PRICE Z WIBRACJAMI (2285794059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie o wyborze? Wydaje mi się, że nabędziemy to dopiero po porodzie bo wcześniej nie ma sensu ..

Dzisiaj zaczał się 31 tydzień :-) coraz bliżej.. zaczynamy wielkie odliczanie :-D

reklama
witam się słonecznie :-)

aga chodziło mi o dupka właśnie po owu bo powiem ci że ja miałam edno na usg po owu jakieś 8-9 więc też bez rewelacji dostałam dupka i jednak się zagnieździło jajeczko także trzymam &&&&&&&&&&

natkusia ja leżaczek dostałam a karuzelę w sumie też za ten referat i powinna jakoś niedługo przyjść do mnie tylko w tym wolnym to pewnie potrwa

moje drogie Ciocie i tutaj fanfaryyy Małgosia przeszła na łóżeczko a jak rozmawialiśmy z ordynatorem to stwierdził że jak tak będzie dalej to za chwilę będziemy myśleć o wyjściu do domu, wprawdzie nic konkretnego nie powiedział ale on jak tak mówi to naprawdę niedługo może nastąpić :-D bez pytania najwyżej mnie pogonicie wstawiam foto Zobacz załącznik 460031

my po wczorajszej imprezie małż "schorowany" dzisiaj ;-) wogóle śmiesznie było bo się chłopacy nieźle wstawili choć żona jednego zadowolona nie była ;-) ale ona ogólnie sztywnawa jest nieco. A jakie prezenty dostaliśmy to się nie mówi ;) i tutaj też pozwolę sobie dokumentację zdjęciową zamieścić ;) Zobacz załącznik 460032Zobacz załącznik 460033Zobacz załącznik 460034Zobacz załącznik 460035Zobacz załącznik 460036Zobacz załącznik 460037Zobacz załącznik 460038

ja jeszcze z pytaniem bo mam problem nad ranem było ok a jak wstałam o 7 ściągać mleko to jedna pierś boląca i twarda ale nie cała tylko jakby po środku od góry mleczka jakoś mniej ściągnęłam próbowałam ciepłej pieluchy ale niewiele to dało troszkę tylko lepiej ale nadal twardawa i boli pomóżcie kochane co ja mam robić :confused::-(

ael dzień dobry :-) jak tam dziś kawaler w lepszym humorze nieco?

Do góry