reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

Ruda to u ciebie rzeczywiście dbają o przyszłe mamy bo taka paczka zawsze coś pomoże bo choćby możesz przetestować co się u was najbardziej sprawdzi :tak: a tu? ja wzięłam z poczekalni centrum medycznego do którego chodzę dwie reklamówki i w sumie oprócz ulotek (duuużooo ulotek) był tam mini sudocrem, próbka lovelli, próbka Johnsona płynu do kąpieli, karta na zniżki w aptece i kupon rabatowy do Smyka więc i tak nieźle ;-)

reklama
Kasia dbają,dbają...jest tutaj jednak trochę inaczej niż w PL.Juz nawet samo to,że nie płaciłam za żadne badanie(a wiem,że dużo dziewczyn płaci choc chodzą na NFZ),za leki tez ciężarne płacą 5% ceny,bo reszta z ubezpieczalni...

no Ruda postanowiłaś nas tu wszystkie z PL dobić :-p żartuje oczywiście ale chciałabym żeby moja córcia żyła w czasach kiedy i tutaj tak będzie :tak:

sorki dziewczyny,ja naprawdę nie chciałam Was dobijać,ale jak patrzę co się dzieje w PL to mi się włos jeży i dziękuję wszystkim w niebiosach,że M. się uparł na ten kontrakt....ja tutaj ciągle robię wielkie oczy,że może być tak "normalnie":tak:

Ladies, ja nie wiem czy to w tym wątki był Johnson i próbki - ale właśnie przyszło do mnie zawiniątko z próbką żelu do mycia, kremu na odparzenia, mleczka i kremu pielęgnacyjnego. Pamiętam, że rejestrowałam się na ich stronie...któraś z Was była łaskawa podrzucić linka. Więc potwierdzam - działa :)

reklama
Słuchajcie czym będziecie myły Wasze maluszki? Nie chodzi mi o kosmetyk, ale o "sprzęt". Ręką, myjką, gąbką?????

Do góry