reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja obiecałam pizze na obiadek rodzince i jeszcze do każdego mówiłam, aby się nie spóźnił i co dzwonią, ze jadą, a ja spałam w najlepsze idę kroić pieczarki :D

reklama
witajcie

Właśnie sobie załatwiłam (tak na wszelki wypadek) transport do szpitala, gdyby się coś chciało dziać w nocy z soboty na niedzielę, bo mojego męża nie będzie.

Powiem Wam - fajnie jest siedzieć w domku, a jutro mam trzecie w tej ciąży USG i może ostatnie.

Miłego dnia wszystkim życzę i udanych wizyt.

Hej baby :-)

Ja krótko, bo z pracy..

BMR, josie łaaaaa, nie wierzę, ze lada moment możecie już się rozpakować, powodzenia! :happy2: :tak:

AVO ja też od razu pomyślałam, że te Twoje ostatnie drętwienia to właśnie mogło być z braku magnezu. Co na to Twój lekarz? Pokazywałaś wyniki, pytałaś? Ja akurat magnez mam w normie, ale parę innych wyników było poza nawiasem i gin powiedział, że jest ok. "Poza normą" w ciąży wcale nie musi oznaczać tragedi, zależy ile odbiega ...

A co do opisu małej, to niezła laska z niej się szykuje - duże oczy, pełne usta ... hmm :cool2:

Dziewczyny czy można się w ciąży uzależnić od zapachów? :sorry2: Ja od jakiegoś czasu mam straszną fazę na różne zapachy kosmetyków i niektórych detergentów . Uwielbiam smak pasty do zębów, lubię jak się pieni płyn do mycia naczyń, jak wszystko jest takie przeszorowane na maksa :-D. A już na punkcie mojego żelu pod prysznic (adidas pure) mam totalnego chopla, potrafię się "wwąchiwać w gąbkę" jak trzepnięta :-D. Ma któraś tak? O co biega? :sorry2:

a ja położyłam się po 13 z dzieckiem bo chciało mu się spać i przytulać no i co.. i wyszło tak że razem zasnęliśmy i dopiero wstaliśmy haha.

hehe Avo jako optymistyczna wersja ;p Zycze sobie identycznej heheh :))
Co do arbuzow ja juz od miesiaca mam na nie faze ale ostatnie dni nie moge trafić na slodkiego ;//
a truskaw nie mam jeszcze w warzywniaku :(((

ja juz truskawet pojadlam,ale okazalo sie ze sredni synek ma uczulenie i szkoda zeby patrzyl jak my jemy,wiec juz nie kupuje - za to arbuz u nas drogi,ale w kauflandzie maja w promocji wiec sie zaopatrze w czwartek - oby byl slodki,bo to tez ciezko trafic

Witam.
Ja już po wizytach i zmęczona,ale wszystko dziś załatwiłam co miałam.Nawet paczka z pieluszkami jednorazowymi przyszła więc mały zaopatrzony w pamperki na cały miesiąc.

U gina wszystko dobrze wody się unormowały,szału nie ma ale nie jest źle jest w normie.
mały trochę mało przybrał ale przepływy są dobre więc głodny nie chodzi.
szyjka krótka miękka ale zamknięta także pewnie jeszcze w tym tygodniu nie urodzę.
Za tydzień idziemy na dopplera i za 2 tyg wizyta o ile nie urodzę do tego czasu.
U diabetologa też wszystko ok.

Witam,

byalam dzisiaj na spacerze z Kubą i tak sobie idziemy w najlepsze az nagle myslalam, ze umrę z bolu:szok: i czuje jak Mały naciska na pecherze, ledwo wrocilam do domu bo chyba bym sie posikała:zawstydzona/y: no ale Kuba sie upera zeby z powrotem iść na spacerek wiec poszlam z Nim bo lepiej sie poczulam i po 5 minutach to saamo, przestraszylam sie bo aż mnie "złamało w pół", i czuje normalnie jak sie Maly pcha:szok: dzwonie po męża ze chyba zaraz urodzę, przyszedl po nas, ledwo doszlam do domu, tak mnie bolalo ale teraz leżę i jest ok, matko mam nadzieje ze jeszcze to nie to, nie chce jeszcze, tyle rzeczy mam do zrobienia...Ja chc wytrzymac do 15 czerwca bo 14 pomoc do nas przylatuje:tak::-)

sorry ze tak o soboe tylko ale naprawd sie przestraszyłam:zawstydzona/y:

gratuluje udanych wizyt:-)

reklama
polaa - poprzedni poród też tak Ci się zaczął? Kurcze, te które mają już jakieś doświadczenie to chociaż wiedzą, jak kobieta odczuwa skurcze i które to parte, a które przepowiadajace, a które jeszcze inne :) Zazdroszczę :) UWażaj na siebie :)

Do góry