reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
mi się chce kawy w ogóle- ale chyba musze przestac ją pić ze względu na ten magnez.....napewno...:(

chcę urodzić, pić białe, zimne wino, kawę i byc chudszą z dnia na dzień:) hahaha

Mi sie chce cos zimnego, a najlepiej takiego pycha drinka z owocami jakiego piłam nie tak dawno na wakacjach :( dziś mi się naprawdę coś chce, ale nie wyjdę z domuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tylko te upławy,ale jakby więcej:-)
dam znać:-) jakby co

a mi się chce jeść!!!!! zjadłam dziś kiwi,sucha bułkę i malutki jogurt....ale jest mi cholernie niedobrze!

o i się jeszcze na karnego załapię:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
leżałam już godzinę w wannie :-) M. już chce iść,ale ja jeszcze wole poczekać...

Avo pisałam już,ale nie wiem czy tego posta wysłałam :mi gin zalecił magnez - najpierw 3000 potem 4000/dziennie i co tygodniowe ktg,no i odpoczynek i obserwacje tych skurczy,a w razie czego do szpitala.

Czekam na wieści :)

Czy można mieć bóle krzyżowe i bezbolesne skurcze?

Od dwóch godzin potwornie boli mnie krzyż, takimi falami, skurczy kilka było ale bezbolesnych, wzięłam dwie nospy wypiłam podwójny magnez i trochę pomogło ale boli nadal, przeczyściło mnie jakieś półtora godziny temu w kroku boli jeszcze mocniej niż przez ostatnie 3 dni

tialana- a ciepła kapiel?to tez moze byc poczatek- skurcze odczuwasz najabardziej jako bóle krzyzowe- ja tez takie miałam:)ale Wam zazdroszczę:)

tialana ja tak miałam przy Matim - skurcze bezbolesne,tylko bóle z krzyża,i kurna chyba wolałam to, niż to co mam teraz:szok:

reklama
Do góry