reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Iwon - korzeń!
Ja w sumie naprawdę rzadko odczuwam ból,zęby rwę bez znieczulenia i ogólnie to nie wiem...no po cesarce mnie bolało w pierwszej dobie,a potem już luz.
rysica ja właśnie tak liczę te skurcze,bo ja je czuję ale to nie boli.I wiem,że brzuch mi wtedy mega twardnieje i czuję takie spięcie,ale nie ból!
hatszept to może być czop,bo on bywa podbarwiony.Mój na początku był jasny,a później lekko beżowo-brązowy.

Zeżarłam pół arbuza...

reklama
hatszept ja 16 maja idę już na L4, odliczam dni ;-) Nie ukrywam, jest mi ciężko i nie zamierzam być chojraczką :tak:

Ruda narobiłaś mi smaka na arbuza :-p

Wracam do roboty :blink:

a ja już po drzemce ... :sorry2:

Iwon niestety nikogo takiego nie ma w pobliżu mnie heh, ale dajemy rade Wiktor robi sobie drzemki takie ponad 2 godzinne więc i ja z nich korzystam śpiąc. Boje się tylko żeby go nie zarazić. Obiadów nie gotuję nie mam siły dziecko zadowala się z kanapek na szczęście nie wybrzydza :)) Mam nadzieje ze do końca tygodnia mnie puści całkiem ta choroba po tych antybiotykach ale i tak do czwartku muszę się kurować by porządnie zaleczyć to g.

Ostatnia edycja:
Kamila przykro mi, że jesteś tam sama, przytuliłabym gdybym była blisko :elvis: Trzymaj się dzielnie!!! Nic się nie stanie, jak będziecie się przez jakiś czas żywić kanapeczkami ;-) I z tego co wiem, to zapalenie oskrzeli chyba nie jest zaraźliwe ... wystarczą zwykłe środki ostrożności :tak:

BMR super że wszystko w porządku:-) Mi na ostatniej wizycie wyszły skurcze takie do 100 max i powiem szczerze że dla mnie odczuwalne były jako takie normalne twardnienie brzuszka bez żadnego bólu na drugi dzień robiłam KTG na IP i tam wyszły już regularne co 3-5 min choć niektóre dla mnie wgl. niewyczuwalne:eek: no i położna kazałą już zostać w szpitalu. Teraz już wiem że do szpitala pojadę dopiero aż naprawde coś zacznie się dziać bo u nas jest tak że, zeby zbadał lekarz to trzeba zostać w szpitalu i odbębnić te 3 doby nawet jeśli nic się nie dzieje:eek:

Kamila duuuuużo zdrówka życzę:-)Trzymaj się;-)

gkvip jesteś niemożliwa:-D:-D:-Dhehe dobre

BMR super że wszystko w porządku:-) Mi na ostatniej wizycie wyszły skurcze takie do 100 max i powiem szczerze że dla mnie odczuwalne były jako takie normalne twardnienie brzuszka bez żadnego bólu na drugi dzień robiłam KTG na IP i tam wyszły już regularne co 3-5 min choć niektóre dla mnie wgl. niewyczuwalne:eek: no i położna kazałą już zostać w szpitalu. Teraz już wiem że do szpitala pojadę dopiero aż naprawde coś zacznie się dziać bo u nas jest tak że, zeby zbadał lekarz to trzeba zostać w szpitalu i odbębnić te 3 doby nawet jeśli nic się nie dzieje:eek:

No właśnie - to zatrzymywanie jest bezsensu! No ale jak trzeba to trzeba!
Jeśli chodzi o skale na KTG i odczuwanie bólu to sprawa indywidualna! Lekarze zawsze pytają czy pacjentka odczuwa skurcze. Np. bóle krzyżowe, które miałam okazję doświadczyć - nie są wykrywane przez KTG - straszna rzecz :no:

No ja licze że po antybiotyku szybciutko mnie puści :) Dzisiaj mi internistka powiedziała, że to zaraźliwe i moglam w jakims hipermarkecie nawet zlapac. ide sie wygrzewac pod kooc

Hejka!
Ja tylko na chwile bo musze się zbierać na ćwiczenia w SR :D

A na obiadek miałam kasze z warzywami na patelnie;) a nogi mnie bolą od wczoraj:/
Gkvip - piękna akcja, ja to bym sie bała ;)

NA przedwczoraj skończyłam CZYTAĆ "Igrzyska Śmierci" - rany jaka genialna książka, ponad 300 stron w niecałe 2 dni ;) Nie mogę się doczekać, jak mąż skończy czytać drugą część trylogii ;)

Hmmm... nie słyszałam o takiej:/ musze sprawdzić:D

Edit:
aaaaa to fantasy jest:/ nie przepadam za takimi:( wole krwawe kryminały i thrillery :D

reklama
IMG_0153.jpgIMG_0152.jpg
Dziś w końcu coś zjemy:)
kosztem tego, że porządki przesunięte na jutro. Ale dieta owocowa to nie dla mnie, wczoraj ciągle głodna byłam.
Dziś teściowa zajęła się Kubą, więc ja spokojnie mogłam skoczyć na szmatek:)
Wydałam 100, w tym 2 koszule lniane dla męża i ubranka dla małej, dla chrześniaka i nawet jakieś spodenki dla Kuby na za 2 lata :-)(w sumie 13 rzeczy porządnych)

U mnie 37 tydzień, w suwaczku pytają czy torba spakowana...oczywiście, że jeszcze nie :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry