a co do moich cyców, to zaczne się zastanawiać co jest grane jak niie bede mogla spać na bzuchu, bo bede je tak czuć, ja terminu małpy w tamtej ciąży tak miałam i już wiedziałam co jest grane, mimo,że nigdy w ciąży nie byłam. Poza tym kuło mnie w pochwie i w prawym boku tak delikatnie, no i pozniej z tydzien po terminie @, wzdęcia i żyły na cycach z rozmniarem w góre, mega zaparcia i takie hustawki nastrojów, że jak widziałam małego sczeniaka to potrafiłam ryczeć cały dzień
reklama
Czarni
matka wariatka :D
nawet mi nic nie mówcie mi sie tak ryczec chce teraz do kazdego lekarza jakiego chce isc musze czekac 4 tygodnie a dla mnie to za pózno chodzby dlatego że to juz bedzie po10 tygodniu jak nie bede miała wyjscia bede musiałaisc prywatnie co nie ukrywam w tym miesiacu jest mi znacznie nie na ręke żeby zrobic badanie i usg 150zł co przy tych apsurdalnych rachunkach co mam w tym miesiacu roz**erdala mnie na łopatki 
uwierzcie mi od kilku dni wszystko sie wali jeszcze przez moja wizyte mój maż prawie stracił prace dziś mi ręce opadają
nawet ciężko wam sobie wyobrazić co ja teraz czuje i jak można mówić żeby w ciaży sie nie denerwować to est nie mozliwe

uwierzcie mi od kilku dni wszystko sie wali jeszcze przez moja wizyte mój maż prawie stracił prace dziś mi ręce opadają nawet ciężko wam sobie wyobrazić co ja teraz czuje i jak można mówić żeby w ciaży sie nie denerwować to est nie mozliwe

karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
czarni zmień lekarza bo ten to patałach jakiś jest!!!!!!!!!!!!!!!
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Kropka to może się udało ?
nawet mi nic nie mówcie mi sie tak ryczec chce teraz do kazdego lekarza jakiego chce isc musze czekac 4 tygodnie a dla mnie to za pózno chodzby dlatego że to juz bedzie po10 tygodniu jak nie bede miała wyjscia bede musiałaisc prywatnie co nie ukrywam w tym miesiacu jest mi znacznie nie na ręke żeby zrobic badanie i usg 150zł co przy tych apsurdalnych rachunkach co mam w tym miesiacu roz**erdala mnie na łopatkiuwierzcie mi od kilku dni wszystko sie wali jeszcze przez moja wizyte mój maż prawie stracił prace dziś mi ręce opadają
nawet ciężko wam sobie wyobrazić co ja teraz czuje i jak można mówić żeby w ciaży sie nie denerwować to est nie mozliwe![]()
To może idz w odstępie czasu na dwie betki chociaż?
Nie mówił Ci o becie nic?
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Zmień go i to na pewno bo ten to jakiś do dupy jest!!!!!!!!!!!!!!
zapisz się do innego dla pewności
zapisz się do innego dla pewności
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Czarni a może macie w przychodni tak ze kobiety w ciązy mogą przyjść do gina bez rejestracji
bo U mnie jest tak że jak się zarejestrujesz to w ten sam dzień Ci gin przyjmie ale warunek to ciąża bo ajk tak normalnie to też trzeba długo czekać
bo U mnie jest tak że jak się zarejestrujesz to w ten sam dzień Ci gin przyjmie ale warunek to ciąża bo ajk tak normalnie to też trzeba długo czekać
Kropka to może się udało ?![]()
Eee, nie mam za dużo ,mlecznego śluzu, a poza tym tak wczesnie by mnie piersi bolały??? Nie pamietam jak było przed syczniem, ale chyba odkąd brałam clo, przez 2 cykle, to mi się tak porobiło, kurde nie pamiętam, teraz prowadze ten cały ovufriend, to tam wszytsko zapisuje, to bede wiedzieć czy zależność jakaś jest i co cykl występuje
reklama
Czarni albo jak nie masz kaski, to zrob mały myczek... Idz na izbe przyjec do szpitala i wymyśl coś, że się nie pokoisz, żeCię troche coś boli i Ci usg zrobią, bo muszą, a jak lekarz Ci coś zapisze, to wiesz po prostu nie bierz tego. Muszą Ci zrobić!
Za coś płacisz podatki nie?? A usg teraz to normalne badanie, nie dla burżuazji tylko, muszą Ci zrobić, a jak nie to ja bym skarge waliła do ordynatora!!! Masz do tego prawo, schęcią nawet bym Ci ją napisała powołując się na prawa pacjenta, wszystko można pod to podciągnąc, ostatnio kumpeli tak pisałam i lekarza zawieslil, bo nie chciał jej tomografu zrobić, a bolała ją tak głowa, że mdlała, a wiadomo nie każdego stać na prywatne leczenie!!
Za coś płacisz podatki nie?? A usg teraz to normalne badanie, nie dla burżuazji tylko, muszą Ci zrobić, a jak nie to ja bym skarge waliła do ordynatora!!! Masz do tego prawo, schęcią nawet bym Ci ją napisała powołując się na prawa pacjenta, wszystko można pod to podciągnąc, ostatnio kumpeli tak pisałam i lekarza zawieslil, bo nie chciał jej tomografu zrobić, a bolała ją tak głowa, że mdlała, a wiadomo nie każdego stać na prywatne leczenie!!
Ostatnia edycja: