reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

o betcie nie mówił i wolę nie isć to już wole wydać na prywatną wizyte ja jestem z tych co boją sie igły i tylko ja zobacze dalej nie wiem co sie dzieje wiec dla mnie takie 2 wizyty są dla mnie jak śmierc a z resztą muszę isc do lekarza bo potem bede miałą problem z tym becikowym jestem załamana wypompowana i do tego moje dziecko tak daje że nawet sobie tego nie wyobrażacie mam dośc chciałabym uciec odpocząc bo zaczynam nie wyrabiać :(

reklama
boże jak ja pomysle o comiesiecznej morfologi to mi sie płakac chce mi chyba za bardzo hormony szaleją ryczec mi sie chce
gdyby nie ciaża walłabym sobie pięćdziesiątkę dla rozluźnienia.....

To jest nasz służba zdrowia... jak zajeb... podatki z wypłaty dobrą połowę to jest na co... ale zrobić podstawowe badanie to już nie ma :( Brak słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czarni albo jak nie masz kaski, to zrob mały myczek... Idz na izbe przyjec do szpitala i wymyśl coś, że się nie pokoisz, żeCię troche coś boli i Ci usg zrobią, bo muszą, a jak lekarz Ci coś zapisze, to wiesz po prostu nie bierz tego. Muszą Ci zrobić!

Za coś płacisz podatki nie?? A usg teraz to normalne badanie, nie dla burżuazji tylko, muszą Ci zrobić, a jak nie to ja bym skarge waliła do ordynatora!!! Masz do tego prawo, Z chęcią nawet bym Ci ją napisała powołując się na prawa pacjenta, wszystko można pod to podciągnąc, ostatnio kumpeli tak pisałam i lekarza zawieslil, bo nie chciał jej tomografu zrobić, a bolała ją tak głowa, że mdlała, a wiadomo nie każdego stać na prywatne leczenie!!

Przekleiłam jezcze raz bo u mie jakieś bochomazy się pojawiły, a poza tym błędów od cholery. A tam wilka z lasu, ja tam nie wierze w takie rzeczy, przecież nie musi udawać obłożnie chorej. A Czarni teraz już zmieniła się ustawa, nie musisz mieć zaświadczenia do 10 tygonia. Ważne że chodzisz do jednego gina od początku ciąży i on musi Ci wystawić zaświadczenie nawet miesiąc przed porodem i z datą wsteczną oczywiście, a u tego swojego byłaś raz, więc se możesz do niego chodzić chcoiażby dla zaświadczenia

Czarni :

33052_przytul.jpg

a niektórzy lekrze nawet jak było się w 14 tygodniu to wystawiają, czegoprzykładem jest moja szwagierka, która była w 6 tygodniu u gina, ale zdecydowała że go zmienia, a na następną wizyte poszła jakoś w połowie chyba 15 tygodnia już do innego gina

reklama
Do góry