Czarni albo jak nie masz kaski, to zrob mały myczek... Idz na izbe przyjec do szpitala i wymyśl coś, że się nie pokoisz, żeCię troche coś boli i Ci usg zrobią, bo muszą, a jak lekarz Ci coś zapisze, to wiesz po prostu nie bierz tego. Muszą Ci zrobić!
Za coś płacisz podatki nie?? A usg teraz to normalne badanie, nie dla burżuazji tylko, muszą Ci zrobić, a jak nie to ja bym skarge waliła do ordynatora!!! Masz do tego prawo, Z chęcią nawet bym Ci ją napisała powołując się na prawa pacjenta, wszystko można pod to podciągnąc, ostatnio kumpeli tak pisałam i lekarza zawieslil, bo nie chciał jej tomografu zrobić, a bolała ją tak głowa, że mdlała, a wiadomo nie każdego stać na prywatne leczenie!!
Przekleiłam jezcze raz bo u mie jakieś bochomazy się pojawiły, a poza tym błędów od cholery. A tam wilka z lasu, ja tam nie wierze w takie rzeczy, przecież nie musi udawać obłożnie chorej. A Czarni teraz już zmieniła się ustawa, nie musisz mieć zaświadczenia do 10 tygonia. Ważne że chodzisz do jednego gina od początku ciąży i on musi Ci wystawić zaświadczenie nawet miesiąc przed porodem i z datą wsteczną oczywiście, a u tego swojego byłaś raz, więc se możesz do niego chodzić chcoiażby dla zaświadczenia