reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja bylam na przytulankach i juz komentuje :-)

Żanetka wg mnie swietne podejscie!! Naprawde. Bardzo zdrowe a w zyciu czasem trzeba byc egoista. Swietny pomysl z psychologiem. Czasem tez mam ochote sie wybrac ale poki co dobrze sie uklada. Jak bylam ze swoim ex to chodzilam raz na tydzien do psychologa bo nie wyrabialam . W ciul pieniedzy poszlo w bloto a wystarczyloby zebym rodzicow posluchala.
Ale masz racje. Lepiej swoje przemyslenia skonsultowac z kims kto wie co mowi niz monologi do siebie prowadzic. I skoro teraz dalas sobie czas a sie nie uda tzn ze to jeszcze nie moment. Ja caly czas wychodze z tego zalozenia. Ale wczesniej pisalas o tym ze maz sie rozwija a Ty nie. Pamietaj Kochana!! Malzenstwo to nie wyscig szczurow! Rob dla siebie a nie pod Niego ani pod nikogo innego. Trzymam dla Ciebie kciuki bez wzgledu na to co postanowisz. :-)

Basia nie przynudzasz. Jak juz mowilam wczesniej Twoja i Patrycji ciaze przezywam jak swoja i nawet swojemu Andrzejowi to dzisiaj mowilam. Masz nazwisko ode mnie nowego gina i z tego co mi wiadomo to przyjmuje bez czekania 4 tygodniowego. Idz, zrob USG i bedziesz spokojna. A to wazne dla Okruszynki ( wierze ze bedzie Damska Dzidziolina ). No stress Baybe!!

reklama
Najgorsze jest to że ja tak czekałam na ta wizytę tak myślałam o tym jak zrobi mi usg będzie witać taka fasolke i ruszające sie serduszko że zobaczy to mój mąż a tu takie rozczarowanie

Dokładnie tak jak piszę Kropeczka nie ma co się zamartwiać. dopóki nie masz żadnych objawów sugerujących że coś z ciążą może być nie tak to nic się nie dzieje. a sama wiesz że stres Ci tu nie pomoże gdyż pierwsze miesiące życia fasolki są najważniejsze. więc idź spuniać a jutro zobaczysz że Kochana będziesz czuć się lepiej. kiedyś gdzieś to przeczytałam : Kobieta to dziwne stworzenie najpierw panikuje potem się sama z siebie śmieje :) może coś w tym jest:p

Basiu spokojnie i na serduszko czas przyjdzie. Wazne ze masz je w sobie :* cmok w policzek i niczym sie nie przejmuj. Wysle zaraz swoje darlowskie wsparcie zeby Cie przytulilo.

hej
u mnie pogoda po psem szaro pada i nic się nie chce a ja zaraz muszę sie zbierać idę zrobić badanie TSh miałam iść szybciej ale postanowiłam czekać do pierwszej @ od straty podobno po 3 miesiącach powinnam zrobić. Wyniki będę miała dopiero Poniedziałek na pewno wszystko będzie ok

Ostatnia edycja:
cześć Kochane
Czarnie to serio rozczarowanie miałaś...
no u mnie pod koniec rozmowy powiedziałto co "pewnie pani chce zebym usg zrobił... ale dopochwowe bo na zwykłym nic nie zobaczymy..."
połówkowe mi chce robic własnie 26.06....
ale i tak za dwa trzy tygodnie pojde do innego zobaczyc czy ladnie serduszko bije :)
u nas szaro ale nie pada małż wrócił z pracy po nocce sobie pogadalismy przy herbatce ja leze na dole o on poszedł lulu do naszego pokoju....

Dzien dobry !

Slonce swieci, cieplo jest, temp 36.8, @ niet :) zobaczymy co bedzie pozniej :)

A w razie czego to cieszymy zyciem, przytulamy i staramy dalej !!! :) najwazniejsze to pozytywne nastawienie!

Milego dnia!

reklama
dziewczyy mam pytanie od strony koscielno -katolickiej .....

a wiec no tesciowa zgodila sie na mieszkanie razem, ale spimy w osobnych pokojach osobnych łóżkach jak myślicie dostaniemy rozgrzeszenie czy nie.. ponoć sednem sprawy jest spanie ze sobą przed ślubem... my nie śpimy a ja w ciązy jestem ;p
oczywiscie jak byla okazja to sie ja wykorzystywalo ale na ten moment od dnia kiedy zrobilismy test nie przytulamy sie jak juz zamieszkalismy razem to chcemy ze tak powiem wytrwac do dnia ślubu ...
no i zastanawiam sie czy ja rozgrzeszenie dostane jak powiem ze mieszkam z narzeczonym ale nie spimy w jednym pokoju ze spimy soobno ale jestem w ciązy...
jak mi dogrzeje cos o ciazy to go ugryze jak Boga kocham ;p

Do góry