reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dzięki Sihaya, będę się tym wszystkim martwić po rejsie znaczy gdzieś w połowie czerwca, póki co planuje wyluzować na wakacje. Ale badania i tak zrobię.

Rozumiem. Ja też w tym nowym cyklu luzuję. Nawet mężowi już zapowiedziałam, że nic nie liczę, nie kombinuję, jedynie tempkę będę mierzyć w miarę regularnie.
Ale w czerwcu jakby co, to daj znać. Naprawdę z tym przyjazdem mówię poważnie i ofertę podtrzymuję:)
A póki co ciesz się rejsem:) wypoczywaj:) odstresuj się i zafasolkuj z przypadku;)

reklama
Fajnie by było tak przypadkiem ale to mało realne, bo na rejsie pewnie centralnie ominę dni płodne, chyba że coś się poprzesuwa:)

nie ładnie takie napięcie trzymać, bo jak się komuś czegoś nie chce powiedzieć, to ten ktoś coraz bardziej chce to wiedzieć!

Witajcie Kochaniutkie:*:*

tak se myślę czy nie rzucić się już na koniec z @ na listę . @ jeszcze nie mam ale do jutra już tak mało czasu że mogę wyprzedzić okres:):) ból typowo @ że moje nadzieje już dawno zniknęły ehh
a teraz póki co mykam do pracki :-)
Grzaneczko ja brałam ślub we wrześniu zeszłego roku . Ksiądz oczywiście pytał o te sprawy przed ślubem i bez problemu dostałam rozgrzeszenie. Miałam przesympatycznego Księdza . po nałożeniu obrączek wypalił do Nas na cały głos " No i co bolało?" ^^ cały Kościół gości myślałam że padnie ze śmiechu^^

Jeszcze poczekaj kochana :) póki nie ma @ to nie ma :) może się stuknie w ten łeb i wcale nie przyjdzie :p Poczekaj jeszcze do jutra :)

no dobra.. bo i tak ciężko byłoby mi wytrzymać do wieczora hihi...

Marcepanek jakiś czas temu napisał mi o targach - takich dla rodziców i dziecka. Napisałam do organizatorów, bo pomyślałam, że może mogłabym poroznosić na nich swoje ulotki o masażu Shantala dla niemowląt. Opowiedzieli, że oczywiście nie a problemu, po czym zapytali czy nie chciałabym pokazu zrobić. Oczywiście zgodziłam się:) I ot cała moja marcepankowa tajemnica;) Jutro rano mam ten pokaz na targach i dlatego @ nie może mnie zmiąć rano, bo ja pierwszego dnia nieprzytomna jestem, obolała i śpię na stojąco... a wypada żebym była raczej zorganizowana i pełna energii;)
no to się pochwaliłam:):):) hihi...

Czarnooka a Ty daj spokój z ta listą i czekaj cierpliwie:)

reklama
no dobra.. bo i tak ciężko byłoby mi wytrzymać do wieczora hihi...

Marcepanek jakiś czas temu napisał mi o targach - takich dla rodziców i dziecka. Napisałam do organizatorów, bo pomyślałam, że może mogłabym poroznosić na nich swoje ulotki o masażu Shantala dla niemowląt. Opowiedzieli, że oczywiście nie a problemu, po czym zapytali czy nie chciałabym pokazu zrobić. Oczywiście zgodziłam się:) I ot cała moja marcepankowa tajemnica;) Jutro rano mam ten pokaz na targach i dlatego @ nie może mnie zmiąć rano, bo ja pierwszego dnia nieprzytomna jestem, obolała i śpię na stojąco... a wypada żebym była raczej zorganizowana i pełna energii;)
no to się pochwaliłam:):):) hihi...

Czarnooka a Ty daj spokój z ta listą i czekaj cierpliwie:)

Kurcze ale superaśnie :)

powodzenia... to oby ta @ nie przyszła jeszcze jutro... ba niech wcale nie przyjdzie

Do góry