reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

No to super! a co to za masaż?? będziesz prezentować na lalce, czy prawdziwym babiku?
a spotkasz się z marcepankiem? Właśnie a Wy dziewczyny z Krakowa, bo Was jest chyba najwięcej spotykacie się czasami??

reklama
fajny pomysł ale ciężko będzie chyba znaleźć wspólne miejsce i datę. Tak żeby nie wypadło w trakcie żadnej owulacji hihihi:-D

Trzeba by było jakaś datę ustalić i byśmy się dostosowały do każdej :) Może by nam się to udało :p

Może nad morze... albo w góry...tak by wszystkim pasowało :)

Dzięki dziewczyny:) Nie ukrywam też się ciesze hihi.. ale i stresior jest;)

Karola @ niestety przyjdzie bo temp spadła na łeb na szyje... więc się już nie łudzę - byle nie jutro hehe.
Marcepanek jutro będzie z córą ale później, bo rano to dla nich za wcześnie;) A spotkać się będzie trzeba bo jej piwko obiecałam za informację o tych targach;)
Choć powiem Wam, że pomysł zlotu staraczek... to by było coś:D
Bzibzioku Shantal to sama przyjemność dla dzieciaczków i rodziców:) Taki specjalny sposób masowania/głaskania w zasadzie. Daje dużo korzyści a i przyjemności:) Jutro będę pokazywać na lalce, ale normalnie uczę rodziców na ich własnym babiku:) tzn ja pokazuję na lalce, a rodzic masuje swoje maleństwo:)

no tak, ale te z nad morza mają całą polskę do przejechania w góry, a te z górą całą polskę nad morze!!
To może lepiej byłoby wybrać jakiś bardziej centralny punkt:) Bo ja z Bielska nad morze to bym pewnie ze 12h jechała.

reklama
Do góry