reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dobry wieczór Drogie Panie:-) ale znając życie...piszę sama do siebie;-)no ale tak to jest, jak Wy plotkujecie w godzinach pracy, a jak ja jestem to już nikogo nie ma..:sorry2:Dzięki Wam za słowa uznania dla moich pęcholi...przekazałam, mają się ładnie sprawować, pękać, nie utrudniać roboty Żwawemu Marianowi II no i ogólnie mają przykazane, że ma być dobrze!!!!!:-D no zobaczymy ile mają u mnie posłuchu;-)
aleksis zgadzam się z kok.o, ja też nie odpowiedziałam na Twój post odnośnie medycyny chińskiej...bo ja z tego istny Chińczyk:tak:no znaczy się, kompletnie zielona jestem w temacie, to co się miałam mądrzyć... aha, próbowałąm wejść na Twój link odnośnie 3- liniowego endo...ale nie da rady:sorry2: nie wiem czy ja coś źle robię, czy Ty ten link źle napisałaś. Szkoda, bo z ciekawością bym poczytałam co tam wytworzyłam;-)
ani@k Kochana...nie smuć się, nie płacz..kurczę...jeszcze nic straconego...wiem, że smutno, wszystkie wiemy jak to jest, ja już się myślało, że się udało...a tu rozczarowanie...ale sama mi pisałaś, że jak nie teraz, to za miesiąc...lub dwa...Kochana, mierz jutro tempkę, jakby to coś dało, to całą noc bym przesiedziała na klęczkach, żeby Ci podskoczyła:tak:no i trzymam kciuki!!!
lopop no to to ja rozumiem:-) impreza tuż tuż..a tu ani paniki, ani siedzenia po pas w garach, tylko piękne pazurki zrobione!!! ehhh to chyba już inne czasy niż te kiedy ja miałam komunię...pamiętam, że u nas chyba z tydzień siedziały ciotki i babcie i pichciły na komunię wnusi, a jak już była imprezka, to wszystkie padały na pysk, dosłownie:szok::-)
zuzanka, no Ty to masz świara na punkcie zmiany fryzur:szok: dopiero co byłaś!!!! ja to nad każdą zmianą muszę pomedytować z parę miesięcy, aż w końcu się wybiorę a i tak wychodzę z inną fryzyrą:tak: A no właśnie, a Ty sie szykujesz na jakies wyjście większe albo na imprezkę? bo wczoraj pazurki robione były, dziś fryzurka, do tego opalanko...
kok.o no już bym chciała widzieć ten Twój 4-miesięczny brzusio!!!!:szok::-) jak Ty tyle czasu spędzasz na treningach, to już widzę jakiś zbędny tłuszczyk. Ale już niedługo nacieszysz się fajną figurką, powoli zaczniesz nabierzesz pięknych okrąglutkich kształtów:tak:pózniej nóżki jak serdelki jak pisze kasia.natka...ot! całe uroki bycia w ciąży:-) ale jak tylko zacznie Ci być widać ciążowy brzuszek, to fotkę musisz wkleić, ok?!!!!
Muma, to się Ciebie Kochana też tyczy!!! u Ciebie już widać, a my nie widzimy:-( nie daj sie prosić, wrzuć coś na schizkółko!!!!
A co do dzisiejszego dnia, to mam nadzieję, że nie wymęczyli Was za bardzo, ale widzę, że Cię nie ma nawet o tej porze, to myślę, że jednak padłaś zmęczona. Wyśpij się, wypocznij i jutro z rańca prosimy foteczkę:tak:
Ahaaa żebym nie zapomniała...tego Mucosolvanu to ile trzeba wypić w ciągu cyklu? bo mnie się buteleczka skończyła po 4-5 dniach, na ulotce jest napisane, żeby nie stosować dłużej niż właśnie 4-5 dni. To co teraz? wystarczy to co wypiłam czy jeszcze pić???:confused:
aaa i jeszcze jedno, wczoraj to mnie troszkę "pozamiatało" to winko+ziółka+ Clo:-D padłam spać, ale za cholerę nie mogłam zasnąc, w głowie mi się kręciło, normalnie helikopter:sorry2: bałam się, że rano będę miała kaca:-D dzisiaj już powoli wypiłam lampeczkę winka, wcześniej pojadłam sobie, ziółka dopiero teraz popijam i całkiem inaczej się czuję:tak: chyba przedobrzyłam:-D
Dobra, uciekam...do jutra!!!! uffff naraszcie piątek:-D

Ostatnia edycja:
reklama
A co tu tak cicho?:szok:
Dzisiaj pierwsze w życiu usg dowcipne miałam i okazało się że wszystko oki. jest:-) Pęcherzyk dominujący rośnie a za ok 5-6 dni owulka ma być:tak:
A ja głupia już se PCO wymyśliłam:eek:

A co go in vitro to świadomość naszego społeczeństwa jest ni jaka. Ostatnio z koleżanką w pracy zaczełam na ten temat rozmawiać to się mnie zapytała:czy z tego to się normalne dzieci rodzą?:szok:
Rozbroiła mnie tym pytaniem.
Sciskam was mocno dziewczyny.

P.S: Jak ten enpr.pl się wkleja w sygnaturę , bo walcze z tym i nic mi nie wychodzi?
caterina, no super!!! niech pęchole ładnie rosną, a później pięknie pękają!!! A powiedz, którym masz dzisiaj dzień cyklu? i ile miały Twoje pęcherzyki? ja byłam wczoraj, u mnie był dopiero 7 dc, gin powiedział, że pęcherzyki dobrej wielkości, ale nie zaszkodzi porównać, nie?;-)

Jeśli chodzi o wklejanie wykresu, to musisz wejść w USTAWIENIA, tam po lewej stronie znajdz " edytuj subskrypcje", jak Ci się to otworzy, to musisz tam wkleić adres z enpr.pl i powinno być:tak: Mam nadzieję, że po pierwsze nic nie pomyliłam, a po drugie, że jasno to opisałam:sorry2:
Zmykam już!!!! dobranoc!!!!

katiuszka ja jestem ;-)

no co Ty kochana żadne wyjścia imprezy ....ja imprezy mam na co dzień heheheh ...nie te czasy:eek::cool:
no a co do fryzur to podeślę kilka nowych jakie miałam w między czasie jak chcecie bo ja uwielbiam zmieniać się ,ja w miejscu nie usiedzę jak na pół roku czegoś nie zrobię :happy2::blink::szok::blink::happy2: hihihiiihi hehee
noooo a jeśli chodzi o manucure czy jak to się pisze to ja to robię sama sobie bo to moje ulubione zajęcie po godzinach :-):tak:;-) i kursy skończone więc mam tego mnóstwo i zmieniam co tydzień kolory itd itp !!!!

dzisiaj mam dzień do pracy ...pisania i siedzenia w necie :confused::shocked2::happy2:

Ostatnia edycja:
caterina, no super!!! niech pęchole ładnie rosną, a później pięknie pękają!!! A powiedz, którym masz dzisiaj dzień cyklu? i ile miały Twoje pęcherzyki? ja byłam wczoraj, u mnie był dopiero 7 dc, gin powiedział, że pęcherzyki dobrej wielkości, ale nie zaszkodzi porównać, nie?;-)

Jeśli chodzi o wklejanie wykresu, to musisz wejść w USTAWIENIA, tam po lewej stronie znajdz " edytuj subskrypcje", jak Ci się to otworzy, to musisz tam wkleić adres z enpr.pl i powinno być:tak: Mam nadzieję, że po pierwsze nic nie pomyliłam, a po drugie, że jasno to opisałam:sorry2:
Zmykam już!!!! dobranoc!!!!
Wczoraj był mój 5 dzień,a pęcherzyk miał 13 mm.
Pani doktor powiedziała ze jest ok.
Pozdrawiam:-)

Dziewczyny, zagailam na temat metod w leczeniu nieplodnosci naturalna medycyna chinska czyli terapia ziolami oraz poprzez akupunkture i nikt nie odpowiedzial:-(
Grzebie w tym necie i ciagle znajduje cos nowego. To ma przynosic dobre efekty, jest stosowane czesto rownolegle z in vitro i znacznie podwyzsza odsetek ciaz z in vitro.

Aleksis mnie to nawet nigdy nie interesowało.. więc bladego pojęcia nie mam w temacie.. coś tam kiedyś chyba Zuzanka napisala o in vitro.. ale ja "ciemna masa". Ja bardziej ta "od natury Bozej" jestem.. więc ze mną napewno nie pogadasz na ten temat.. :zawstydzona/y:

rzad zaczyna dostrzegac, ze to jest duzy problem.Mało dzieci sie rodzi, coraz wiecej par szuka metod leczenia. Ale innym problemem jest własnie brak kasy no i , powiedzmy, betonowa ciemnota ludzi, niestety tez niektórych z tych, którzy sa u władzy czy w opozycji.
Niestety, chyba nas nie stac, jako panstwo, na refundacje... tylko czy bedzie nas pozniej stac na cokolwiek, jak przestana sie dzieci rodzic i nie bedzie komu pracowac.

Hmmm.. ja nie zauważyłam aby rząd cokolwiek dostrzegał.. :szok: w sumie to ja chyba rządu nie rozumiem..:eek: (choć kiedyś coś tam z politologią miałam wspólnego..)

witam :-)
jestem dziś mocno zmęczona bo upał a ja miałam kilka spraw do załatwienia więc nóżki jak klocuszki :-p
nie-dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa i obiecuję że dam znać jak Misia przyjdzie na świat ale póki co to mam nadzieję że jeszcze trochę poczeka :tak:

Poczeka.. wie i rozumie Twój trud. AAAaaa już niedługo "małą Kasię" zobaczymy:tak:

dziewczyny już w niedzielę ... stresik mam
mam tylko nadzieję że padać nie będzie

zaszalałam i paznokcie sobie zrobiłam:-p

Lopop no najwazniejsze zrobione!!! :-) przesyłam karaibskei "fluidy" aby nie padało.. będzie słonecznie, niezbyt gorąco - będzie "w sam raz"!

A co tu tak cicho?:szok:
Dzisiaj pierwsze w życiu usg dowcipne miałam i okazało się że wszystko oki. jest:-) Pęcherzyk dominujący rośnie a za ok 5-6 dni owulka ma być:tak:
A ja głupia już se PCO wymyśliłam:eek:

A co go in vitro to świadomość naszego społeczeństwa jest ni jaka. Ostatnio z koleżanką w pracy zaczełam na ten temat rozmawiać to się mnie zapytała:czy z tego to się normalne dzieci rodzą?:szok:
Rozbroiła mnie tym pytaniem.
Sciskam was mocno dziewczyny.

P.S: Jak ten enpr.pl się wkleja w sygnaturę , bo walcze z tym i nic mi nie wychodzi?

Odnośnik już po świetnych instrukcjach Katiuszki widzę siedzi w sygnaturce! Super ze "tam" wszystko ok.. no i te nasze "wymyślanie";-) nie ma to jak kobieca fantazja:-)

ani@k Kochana...nie smuć się, nie płacz..kurczę...jeszcze nic straconego...wiem, że smutno, wszystkie wiemy jak to jest, ja już się myślało, że się udało...a tu rozczarowanie...ale sama mi pisałaś, że jak nie teraz, to za miesiąc...lub dwa...Kochana, mierz jutro tempkę, jakby to coś dało, to całą noc bym przesiedziała na klęczkach, żeby Ci podskoczyła:tak:no i trzymam kciuki!!!

aaa i jeszcze jedno, wczoraj to mnie troszkę "pozamiatało" to winko+ziółka+ Clo:-D padłam spać, ale za cholerę nie mogłam zasnąc, w głowie mi się kręciło, normalnie helikopter:sorry2: bałam się, że rano będę miała kaca:-D dzisiaj już powoli wypiłam lampeczkę winka, wcześniej pojadłam sobie, ziółka dopiero teraz popijam i całkiem inaczej się czuję:tak: chyba przedobrzyłam:-D
Dobra, uciekam...do jutra!!!! uffff naraszcie piątek:-D

Zwariowana Katiuszka:-):-):-D helikopter :-)
dzięki za chęci w "odprawianu modłów" ale nawet fajnie ze temp. pokazuje ze @ tuż tuż.. wczoraj po odczytaniu nagle mnie "rozwaliło" i w łazience pochlipałam.. w dzień było całkiem dobrze.. a dziś nie mogę się doczekać aż się @ pokaze.. :eek: temp. dziś nie mierzyłam.. zrobiłam sobie "dzień dziecka";-)

hahahahaha!!!! :-D zebyście mi powiedziały, ze Was okłamywałam bo faktycznie to jestem w 4 miesiacu ciąży??:-D:-D

Kok.o a nos Ci się wydłużył tak.. ze mi na karaibach w szybę wali!!!!! spining 3x w tygodniu i Ty mówisz że brzuch jak 4 m-c??? Oj kochana przestań kłamać!!!!;-)

A ja sobie przemyślałam strategię na nowy cykl.. nie, nie.. nie zmieniam miejsca mierzenia, bez ustanku będę męczyć mój język:-) za to przestawiam budzik na kilka minut wcześniej. Będę taki prawdziwy "ranny ptaszek";-) a co!

helllo!!!
ja na momencik, pędzę do pracy, ale przypomniałam sobie, że źle napisałam catarinie odnośnie wklejenia wykresu:wściekła/y:Ma być tak:
1. ustawienia
2.edytuj SYGNATURĘ ....a nie jak napisałam "sybskrypcje":no:
3. w sygnaturkę wklejamy adres z enpr.pl

Jak coś znowu źle, to sorrki...ja tez mało co kumata w te klocki!!!!
Ok, zmykam, bo mi autobus ucieknie:tak:
Miłego dnia Kochane!!!!

Bzzzz gdzie ten link???? nie widzę:eek: a może w środku muszę poszukać..:confused:
ale teleekspres jestem.. qrka wodna!!!:cool2:

no jak to - ostatnie poty wycisnęłam żeby to wstawić w sygnaturę ....:eek:
no i o to chodzi - musi być ktoś na bierząco ... i informować tych niedoczytanych :tak:
hej dziewczynki

bzzz ja dzisiaj właśnie zasadziłam na tarasie kwiatki hehehehe więc jak przyjedziesz kochana to będziemy leżały na leżaczkach piły drineczki ,piwko albo co tam innego :biggrin2::tak:i dupki opalały :cool2::cool:
hmmm ..... ja w tym roku wyjątkowo nic nie zasadzam ... tyle co w ogrodzie ... ale przy remontach mi nie na rękę jeszcze przy kwiatkach tupać ....:sorry2:
Aleksis - ja też jestem po dwóch stymulacjach - łącznie pięciu transferach ... sama nie wiem czego się chwycić ... ale znalazłam ostatnio fajną stronkę która podnosi mnie na duchu jak mnie już całkiem dół przyciśnie ...
Poniżej 1mln/ml | Przykłady ciąż przy niskiej liczbie plemników
trzeba troszkę pogrzebać są tam różne ciekawe rzeczy :)
dziewczyny już w niedzielę ... stresik mam
mam tylko nadzieję że padać nie będzie

zaszalałam i paznokcie sobie zrobiłam:-p
no i pięknie - mam tylko nadzieję ze nie na czarno ?! :blink: bo księdzu by się troszkę zdziwił .....hi hi hi hi
jak ja bez was wytrzymam :-( te 2 dni
kochana a masz słuchawki do telefonu ?! mogę ci czytać na bierząco wiadomości a ty musisz mieć tylko słuchaweczkę w uchu ... jak BOR :cool2:Wszstkim na około możesz mówić że ważnych rzeczy musisz dopilnować i masz stały kontakt z kuchnią - dopiero być zrobiła wrażenie ....

reklama
Bzzzz ja w sygnaturce wykres widzę.. :sorry2: ale pisałaś wczoraj o stronie którą czytasz i podciąga Cię na duchu - o link do tej strony mi chodziło.. ale widzę ze dziś wstawiłaś.. :happy2:
Katiuszka a ja przeczytałam Twoją instrukcję, zobaczyłam że u Cateriny jest odnośnik, więc nawet nie pomyślałam że "subskrypcja" to co innego niż "sygnatrua".. :eek: :baffled: :sorry2:

Do góry