reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kropeczko trzymam kciuki by sie udało:p
ja już sana niewiem co się dzieje z moim organizmem. narazie mam zero objawów takich jak miałam przed @ zawsze...
19 maja mam wesele myslalam ze do wesela @ mi przejdzie.

Dzięki kropeczko podobnie do twoich objawów mam to ciagniecie w podbrzuszu i nie wiedziełam jak je zakwalifikowć bo na owulacyjne za późno a ty miałaś podobnie no i piersi też mam podobne objawy...:tak: dziękuję Ci bardzo za udostępnienie wykresu :*

Kupiłam znowu 2 pink testy bo innych nie mieli, ale tym razem po 7 zł, sik nęłam.... jest II krecha, może ciut lepsza od wczorańszej, ale już wypiłam kawe i herbate, pewnie jakbym siknela z rana to bylaby lepsza. Poprosiłam męża że jak będzie wracał z pracy to żeby mi kupił te dwa acony o czułości 10. W tamtym cyklu robiłam i nie wychodziła mi błedna 2 kreska wiec zobaczymy... Opisze jak robiłam test. :p Położyłam na pralce dałam trzy krople patrząc na zegarek. Zaczynał się zabarwiać. Coś tam mrygnęło w strefie T, potem w C jedna wyraźna no i w ciągu 4 min zaczeła nabiuerać intensywności II aż stanęła na takiej jakiej jest. Postaram się zrobić foty...

Pisze na meża kąpie, foty już zrobiłam, jak wróci i mi odda mojego to wkleje, kurde no to co iść w środe na bete? To jest 2 dni przed terminem@?

hej, ja wróciłam ze spaceru, kupiłam test ciążowy, ahh miałam nadzieje ze do plamienie to nie był okres a jednak był bo ciążowy ujemny ;/
ale dobra wiadomość jest taka, ze LH wczoraj był pozytywny dwie takie same krechy a dziś zrobiłam i dzis to dopiero jest pozytyw bo testowa 2 razy ciemniejsza od kontrolnej także musze zwerbować męża dziś i jutro :p
a w środe do lekarza zobaczymy co dojrzy :D

reklama
Ale się porobiło... kurde teraz to tylko modlić się żeby tak nie było, że w sobote @ przylezie, dużo takich przypadków, wiecie co od jakoś połowy tamtego cyklu zaczełam brać wit b2 plus E i C i kwas foliowy, teraz te witaminy już wczoraj nie wzięłam. Chyba nie zaszkodzi? Mam toche wyrzuty sumienia, bo nie byłam zbyt miła dla Ineski, ale jak ja to przeczytałam co ona pisze, że 4 dni siedzi w domu z krwawieniem to aż mnie zatrzęsło, normalnie ugryzlabym się w język...

Do góry