reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja mam jakieś takie dziwne przeczucie... Silne bardzo i sugestywne... że albo dostanę @ albo nie :-):-D
Rozwaliłaś mnie Myniaczku na łopatki:):)
Ostatnio taką odpowiedź w bieszczadach usłyszałam, jak zapytałam górala czy będzie dzisiaj padać, a on mi na to u nas w bieszczadach to tak jest że albo pada albo nie.

reklama
W Warszawie niby ciepło ale u mnie w biurze chłodno i mi zimno w rece przydałyby sie rekawiczki :D
A jesli chodzi o to mierzenie sprawdzanie zapisywanie to chyba bym sie pogubiła dlatego narazie kupiłam tylko ten mikroskop owulacyjny :D

Takie zimno mam w domu,że mi palce grabieja odpisania :-D

Sailorka, ja dziś spałam w dresach, pod kołdrą i kocem, do teraz jestem lodowata cała i temp rano miałam 35,96 :( Wczoraj tez byłam cały dzień zimna, temperaturę cały dzień też miałam niską. Już nie wiem czy to przez to zimność w mieszkaniu, przecież tak na logikę to jak ja mam mieś temperaturę powyżej 36,5 jak w mieszkaniu 15 stopni całą noc... no ale może hormony gdyby chciały to i tak dałyby radę mnie rozgrzać...

Rozwaliłaś mnie Myniaczku na łopatki:):)
Ostatnio taką odpowiedź w bieszczadach usłyszałam, jak zapytałam górala czy będzie dzisiaj padać, a on mi na to u nas w bieszczadach to tak jest że albo pada albo nie.

Oj bo tak mnie znowu jajnik zakuł i sobie pomyślałam że albo na @ albo nie na @ :) I się sama z siebie zaczęłam śmiać :)

Szefowa w pracy kazał kiedyś mi i koledze ułożyć test na rekrutację nowych pracowników:) Miały być trzy odpowiedzi do każdegp pytania. Kolega zaproponował Tak, Nie i Nie wiem :)

Myniu szukałam na necie czy od zimna może spaśc tempka ale nic nie ma ale wydaje mi się,że może tak być bo jak były upały wyższa była ta tempka a dzisiaj to już w ogóle dół :-D

może...albo ta pogoda tak na nas działa. ja chce już lato!! nie lubię takiego ciągłego ubierania się... człowiek by tu wskoczył w kieckę i klapki, a tu masz...polar się jak nic przyda. mam pytanie odnośnie kiedy byłyście u lekarza pierwszy raz po rozpoczeciu stranek??

reklama
no bo w sumie to jak być ciepłym po nocy w zimnej temperaturze...
Doczytałam się, że w ciągu pierwszych czterech dni po skoku jedna tempka może spaść poniżej linii podstawowej. Ale u mnie dziś to druga... No ale wczoraj była niższa po alko... i bądź tu babo mądra. powinnyśmy mieć okienka zamiast pępka, żeby było widać co się dzieje w środku

Do góry