reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witamy:)

Upaly upaly... U nas 29 stopni w cieniu... Zaraz uciekamy z Mariczka na fontanny poszalec, Bo dzisiaj jak nigdy zalegamy od rana w domku...

Anoli w takim razie faktycznie pilnuj "plasterow:p" hahah
Zapominajko zdrowka dla Igusia:)

Dobra uciekamy sie smazyc:p żartuje okupujemy dzisiaj cienie Same... Jak najmniej słońca :)

reklama
Agacia miłego leniuchowania!!!!!

Lekarka stwierdziła że u Victorki coś się rozwija, kazała podawać tylko coś na gorączkę i czekać.....

U nas upały, mamy długi weekend a siedzimy w domku:-:)-(, jakby padało to nie byłoby tak przykro:no::no:

Witajcie babeczki:)
u nas bez zmian, pracuję dalej w tej samej firmie,ale zaczynam szukać dalej, bo szanse na normalne zarobki i umowę w tej firmie są nikłe:zawstydzona/y: wszyscy z którymi się zaprzyjażniłam przez te 3 mies się pozwalniali,więc i czas na mnie:-(
Biancia różnie, generalnie mega nieznośna,ale pracujemy nad tym jak starcza mi nerwów, bo po 8godz siedzenia na sluchawkach i rozmowach z klientami mam dość:zawstydzona/y: muszę się zmobilizować i nadrobić braki u Was:zawstydzona/y: po pracy ok 17 jesteśmy zazwyczaj na chwilę w domku ,przebieramy się i na spacer do 20 a pozniej chwilę odstresowania na simsach i lulu i tak codziennie, wybaczcie kochane postaram się to zmienić:tak:

Witam
Victorce troszkę przeszło , już nie ma gorączki więc jedziemy do wesołego miasteczka a pózniej na grilla do znajomych , chyba ten dzień mimo wszystko będzie udany.

Nie mam ostatnio czasu. Byłysmy w weekend u mojej mamy a od dzis mieszka z nami moja siostra. Ma 3 tyg praktyk a od nas ma na nie blizej, wiec sie wprowadzila:tak:. Od jutra mam sprzatanie i gotowanie bo moj m przylatuje w srode.

Czy robilyscie moze schab w brzoskwiniach? mam ochote spróbowac:-p.

Zapominajko mi tez sie brudza:dry:szczególnie ze chodze w ciemnych bluzkach i nitki sie kleją. Mialam sie przerzucic na tabletki, ale jeszcze nie dotarłam do swojego gin.:zawstydzona/y:

reklama
Do góry