reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

wooooow:) odpalam BB i taaaakie mile zyczenia az mi sie cieplo na serduchu zrobilo:))))))) dzieki wszystkim:))))))))))
KROMA to imieniny:))))))))
HAPPY hapi berzdej to we wrzesniu:))))))))) ale i tak dziekuje:))))))))))

a u nas w pracy znowu przejechalam sie po szefowej:pppp rozjechalam ja w szybkosci w pracy:pppppp

poza tym moja glizdencja ruszyla na calego z chodzeniem:))))) lazi wszedzie, odkrywa swiat z pozycji pionowej i broi ile fabryka dala:))) dzis na plac zabaw poszla z malzem pod wieczor zaliczyla wywrotke na kolanko ale pokwikala minutke i dawaj do przodu jak rpzecinak:))))))))))))) szalone to moje:))))

a ja jutro mam wolne ooooo:)

reklama
hejka

Basia- trzymam kciuki i powiem ci, ze z kleszczem to nie żarty, a ta doktorka to jakaś dziwna i nie odpowiedzialna, chyba nie wie czym się można zarazić od kleszcza i że takie małe dziecko jest bardziej narażone. A za was wielkie kciuki.

Kania- ja mam też taki nastrój jak ty, ja mam przez alergię, łażę, smaram, oczy bolą, noga boli, i mnie wszystko swędzi i drażni i nic mi się nie chce, okna mam do wymycia bo pyłki mam aż żółte na oknach. Poprawy humorów nam :-)
Dziulka- a to po świętowałaś sobie, ja mam w lipcu moje, już myślę o prezentach, tym bardziej, że mam dzień przed rocznicę z M ślubu, a w sumie to ja miałam z M wczoraj rocznicę od chodzenia i człowiek zapomniał i on też a się znamy 9 lat.

KANIU co się dzieje? podobnie jak WIOLI i EMIŚ wyczuwam, że coś jest nie tak :-(
KROMA 9 lat znajomości? wow :-)
cały czas o BAŚCE myślę i mam nadzieję, że wszystko u nich w porządku.

no i to chyba na tyle póki co. Kończę kawę i biorę się do pracy. Pogoda za oknem średnio-fajna, więc przynajmniej z tego powodu moralniaka nie będę miała.

Dzien doberek

Dzisiaj mam roboty w c.... Musze oproznic cala kuchnie na jutro a troche tych badziewi sie nazbieralo do tego odkurzacz mi sie zepsul i musze jechac kupic nowy a zakupy z kuba nie naleza do przyjemnych

Kroma w tym ciaglym biegu ludzie zapominaja juz o tych wszystkich rocznicach chociaz ja to do tego mam pamiec i chyba tylko to tego:-D
baska jak dudiaj sie czyjesz??wszystko juz ok?
sariska a ty jak sie czujesz?pola grzeczna czy daje mamie w kosc?
kania jak oliwcia?no i ty jak sie masz bo martwie sie o ciebie:-(
idus a ty gdzie zniknelas?melduj sie kochana!

A zapomnialabym 11 lipca bede miec gosci przyjezdrza moja babcia i kuzynka z synem w wieku mojego bartka juz niemoge sie diczekac:-)

Wioli, Emilia, Kroma, Makuc :***
Oliwia ma się lepiej, od wczoraj biegunki nie ma, więc chyba pokonaliśmy wirusa.
Jest lekko podziębiona (katar, kaszel) więc chyba nici z testów.
Mąż dziś na wolnym, opiekuje się córcią.
Jak wieczorem znajdę chwilkę to Wam wrzucę króciutki filmik wiadomo gdzie ;-)

hej
Pogoda sie u nas spsuła ;/,wczoraj piknik udany,borek nadal smarczy

Baśka trzymam za Was kciuki,mysl pozytywnie i daj nam znać co dzisiaj u Was,z kleszczem ja miałam rok temu doczynienia ale na szczęscie wyciągnęły boryskowi na izbie przyjęć,oczywiście nie obylo sie bez tekstu czy sama nie moglam tego zrobić:no:

Kania a miałam wlaśnie pytać jak mała sie ma dzisiaj ale fajnie że już po dobrze że tak jak przyszlo tak szybko poszlo,a jak tam malutka ania się ma?

makuc a alicja jak tam nic nie piszesz co u Wa?

Dziula spóźnione życzenia imieninkowe przesylam i ja,buziaczki i pochwal się co fajnego dostałaś

Wioli a to z pl przyjezdzają tak?

a co z Doris się dzieje? i Roxanka też taka zapracowana?Małami a u Ciebie jak przygotowania?Sariska jak tam u Was,jak dziewczynki?

Renata dziękuję, że pytasz, Ania ma się dobrze, przybiera na wadze choć na zdjęciach wygląda na kruszyneczkę. Niedługo mają wizytę u urlologa, poza tym wszystko w miarę ok.
A Ty jak się czujesz?

Jako mamy karmiące byłyście na jakiejś diecie - w sensie czegoś nie jadłyście itd, bo siostrze kazali jeść od początku wszystko, więc zjada wszystko co popadnie.

Ostatnia edycja:
reklama
KANIA w takim razie czekam na filmik i cieszę się, że z Oliwką już nieco lepiej. Jeżeli chodzi o moją dietę podczas karmienia to ze względu na Alicjową alergię musiałam wyzbyć się wszystkiego co miało w sobie "krowę" :eek: więc tu niestety nie pomogę... chociaż mogę jedynie podpowiedzieć, że gdyby nie alergia mego dziecia to też jadłabym "co popadnie", gdyż nasza pediatra odkąd pamiętam właśnie tak mówiła (Panie na szkole rodzenia zresztą też).
RENATA czyli nie tyko u nas pogoda się skiepściła na dobre? :no: ja w sumie o sobie/ Alicji nie mam co pisać, więc milczę ;-) a Ty jak się czujesz? nawet nie wiesz jak mi się fajnie na Twój ciążowy suwaczek patrzy.

Do góry