Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

krytykuja te co chca wczesniej urodzic i nazywaja je zlymi matkami....
dobrze u nas jest wyrozumialosc i kazda szanuje innej opinie.... Boze dziekuje za TO FORUM 
A na czym ta klątwa polega, bo brzmi inspirująco
D. zrobił sernik na zimno i łazi tu i mnie kusi.. Zadośćuczynienie za brak sexu "Bo on się z synem bzykac nie będzie i koniec".. Wypasacz jeden![]()
Wiecie czego żałuję trochę? Że na Euro nawet do strefy kibica nie pójdęSzkoda
![]()
jakos wczesniej mu nie przeszkadzalo.... ateraz twierdzi ze ona juz jest za nisko...... Ale chodzi nabuzowany to by sobie i mi i malej pomogl to NIE.... uparciuch. Moze dzis chociaz namowi go na pieszczenie sutkow tez ponoc pomaga... dobre i to
Moj dokladnie tak samo, normalnie nogami i rekami sie zapiera, NIE i juz nie chce malej skrzywdzic...jakos wczesniej mu nie przeszkadzalo.... ateraz twierdzi ze ona juz jest za nisko...... Ale chodzi nabuzowany to by sobie i mi i malej pomogl to NIE.... uparciuch. Moze dzis chociaz namowi go na pieszczenie sutkow tez ponoc pomaga... dobre i to
![]()
Rysica- to Ty masz szczescie ze maz chce![]()
Moja mama mnie przenosila i na razie zapowiada sie ze i ja swoja przenosza ehhhh

a gdzieś wyczytałam, że klątwa rzucona przez ciężarną ma zdwojoną mocBardzo mi się podoba sama nazwa hehe
D. zrobił sernik na zimno i łazi tu i mnie kusi.. Zadośćuczynienie za brak sexu "Bo on się z synem bzykac nie będzie i koniec".. Wypasacz jeden![]()
Wiecie czego żałuję trochę? Że na Euro nawet do strefy kibica nie pójdęSzkoda
![]()
a jak mu to powiedzialam to oznajmil mi ze ta ciaza to juz calkowicie mnie mozgu pozbawila
.