Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Dzień dobry!
Chłopaki na pobieraniu krwi- proszę o WIELKIE kciuki za wyniki!!! Ale się stresuję, chciałabym już zapomnieć o tej całej akcji sprzed roku, oby wszystko było dobrze...
nie potrafie sie przekonac do tabletek wiec korzystamy z natury
mi pomgalo jedzenie co dwie godziny, jadlam na sile wrecz cokolwiek i mi jakotako pmagalo

ciekawe tylko jak będzie w sobotę - bo przyjść na Majki urodziny przyjdzie ale jak się będzie zachowywać... jak znam zycie to będzie grać wielce urazoną, pokrzywdzoną ofiarę której wszyscy na około tylko klody pod nogi rzucają a ona taka biedna... mam to w nosie... jak zacznie coś gadac znowu to jej powiem żeby zakończyła temat bo to święto Majki i tylke!
Ani wyjść z domu, ani nic zrobić... Dobrze, że mam jeszcze ten aerobik, bo chyba bym całkiem zwariowała w domu... Ale koniec smutów.
dobrze, że dzień wcześniej zrobiłam obiadek dla Emilki na 2 dni. Jak dobrze, że jutro wolne. A robimy sobie z M naprawdę wolne i 'oddajemy' małą do mojej babci i siostry

to kiedy Marcin zaczyna?:-) ja w ogóle nie prasuję
mieszkania generalnie nie sprzątam tylko bardziej ogarniam hihi nie to żebym mi to sen z powiek spędzało, ale jak mam gorszy dzień (czyt ostatni tydzień!) to po prostu wszystko mnie wyprowadza z równowagi (Wszystko!) i jak wchodzę do domu i o wszystko się potykam, no to samowolnie się wkurzam... Ale pedantką to na pewno nie jestem.
i ja też dziewczyn nie poznałam (nie udało mi sie być na zlocie) i też nie mam z którą np na spacer sie umówić

kati, andariel Emilka też przy zmianie pieluszki momemntalnie łapie się za ... (jak to ująć? hihi) i ma taki szelomowski uśmiech przy tym![]()

no ja mówię, że nie wolne, zabawiam czymś, ale i tak znajdzie moment mojej nieuwagi i juz paluszki tam wędrują, przy kąpieli to samo... To chyba chodzi o poznawanie swojego ciała, prawda?Maja tez wpycha TAM plauszki, i ciągnie....![]()
:-) Kupiłam kupon wczoraj na grouponie, bo znalazłam za 199 zł do 600 cm kwadratowych, więc już spory. I już się nie mogę doczekać co to będzie, ale jeszcze muszę znaleźć miejsce na ciele odpowiednie i wzór, ale na pewno będzie kolorowy :-)
Zawsze Go łaskoczę po udach i odwracam uwagę