KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kamila zjedz winogrona najlepiej zielone, powino cie pogonic. A jak jeszcze popijesz je mlekiem to na bank.
tylko co na to powie Milan ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kamila zjedz winogrona najlepiej zielone, powino cie pogonic. A jak jeszcze popijesz je mlekiem to na bank.

. Brakuje mi tylko środka do przemywania pępuszka. Macie spirytus + woda czy octanisept? I czy w szpitalu potrzebne?tylko co na to powie Milan ?![]()
Mam nadzieję, że to cisza przed burzą hehe.
Normalnie ręce mi opadły bo on nigdy nie sika po mieszkaniu. Dzięki Bogu, że to odkryłam, bo chyba bym się załamała jakbym zobaczyła obszczana torbę w momencie wycieczki do szpitala. Niezły wstyd by był. Tak to wszystko się suszy i do wieczora będzie jak nowe. Zwierzęta......O ja pitolę, ale się narobiłam przy tych pierogach, kręgosłup mi wysiadaAle za to zapasy już w połowie zrobione, jutro reszta. Chyba zasłużyłam na lody śmietankowo-czekoladowe, co? Bo własnie je wcinam
![]()
veritaserum dzięki za opowieść porodowązazdroszczę takiego porodu hehe, mam nadzieję, że mój będzie równie udany
![]()
A jak się czujesz ze szwami?

Chodzić nie można, siedzieć nie można..leżeć co najwyżej na boku. Oszaleć idzie. Do tego te szwy też czasem ciągną, ale jutro je ściągam :-) Szkoda, ze moich prywatnych winogronów tak szybko nie da się pozbyc

Czy któraś z Mam dopaja malucha herbatką koperkową/innym płynem? Kuzynka D dopajała małą taką herbatką i uniknęła kolek. Chciałabym się dowiedzieć jak to u Was..