reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Czarodziejka moja przy zasypianiu też nie raz cuda odwala, a najbardziej mnie śmieszy gdy tak się wytłucze, wytłucze po czym wstaje i mówi "mama, nie chce spać" i wywala smoka.

reklama
jak wyjdzie post pod postem to poprzedniego sobie editnę :-);-)

DAWIDOWE kelly family i ja uwielbialam (ach ta młodość):zawstydzona/y:
ROXI dwu-maczowy "wypadek przy pracy" :rofl2: no, nieeezła logika. od kiedy masz urlop?
RAGNA gust niestandardowy mam i ja (wystarczy spojrzeć na mojego męża :-D) także wiesz ;-) Krystynak gola strzeliła? nooo w kooońcu :szok::rofl2:;-)
KANIA w Justinie i ja się "bujałam" :zawstydzona/y:

GERMANIA 2:1 jeeeeeeeeeeeeee :-):-):-):-)
ROXI mnie wiercenie się, skakanie i robienie wszystkiego, żeby zwrócić na siebie uwagę zawsze bawi do łez ;-) a denerwuje raczej ryk i wymuszanie.

Czarodziejka bo ja szybkozasypia ale czasem ma takie dni że nie chce i do 22 i to też w ciagu dnia nie śpi. Ciekawe kto im daje tyle siły

Wiesz co ,też się często nad tym zastanawiam:oo2:

CZARODZIEJKA najważniejsze, że trochę lubisz i że już wybaczone ;-)a opis zasypiania (a raczej usypiania Krzysia) wymiata :rofl2: ja na Twoim miejscu na 100% leżałabym i płakała ze śmiechu, bo takie szalejące małe "Szarańcze" są przekomiczne i zarazem niebywale rozczulające :-):-):-)

Oj tak można się z tego mojego szkraba pośmiać.Najgorsze jest jak stanowczo mówię,że ma się kłaść a on na nogach przechodzi przez całe łóżko,zakrywa się baldachimem,po czym robi mi akuku,czyli w jego języku (jeeeee,co bardziej jest zbliżone do jest) i"suszy" wszystkie zęby.I weź człowieku bądź stanowczym :-D

Makuc np.w Justinie Timberlaku hahaha:-)

Ejjj no Justin jest przecież fajny:rofl2:

Makuc ehh te czasy, fajnie jak się miało takie "miłostki" ;-)
Mnie też denerwuje wymuszanie i płacz z byle powodu, histeria z niewiadomoczego...
Czarodziejka no pewnie że fajny jest Justin :-)

dawidowe, nie, nie dajemy do dyżurnego :no2:

Kelly Family nigdy nie słuchałam wogóle jacyś tacy dziwni mi się wydawali :eek:

makuc, od 9 lipca :-) a mnie denerwuje że nie chce spać cokolwiek by nie robił :sorry2:

kurde a wiedziałam żeby stawiać na portugalie buuu

Dziewczyny, Kelly Family to było normalnie zjawisko. Sama nie byłam super fanką, ale moje kuzynki miały nimi obklejone wszystko, co się dało... Normalnie płakały, jak ich muza była w radiu.
Co do zasypiania, to wiadomo, bywają różne ekscesy, ale u nas jest generalnie bardzo fajnie. W południe mówię Hani, że idziemy spać, to ona macha do zabawek albo bajki, jeśli ogląda, ładuje się do łóżeczka, oddaje mi Elmo (bo do snu ma dwóch innych przyjaciół), woła o smokora, kładzie się i ją zostawiam. Na ogół trochę sobie pomruczy, czasem mnie zawoła, ale naprawdę jest OK:) Fakt, czasem robimy kilka podejść do snu, ale nie narzekam.

Ragna to ja mam cudowne dziecko jesli codzi o zasypianie i tylko zasypianie.Takie norne markowanie to police na rekach przez całe jej życie. Czyw dzien czy wieczorem wsadzam i śpi.

reklama
RAGNA rzeczywiście Hania bardzo ładnie Wam zasypia :-)
ROXI :-(następnym razem Ty obstawiaj a ślubny niech przytakuje i płaci ;-)
KANIA dokładnie, bunt bez powodu jest najgorszy ( u alicji dzisiaj 3/4 dnia takowy był). no ale co nas nie zabije to...
CZARODZIEJKA Justin nie ejst fajny, on jest MEGA fajny :rofl2:

Do góry