reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Zgłaszam się, że ja też nadal oczekuję. Jestem po wizycie, którą określić można po prostu: NIC. Maksymalnie będę czekać jeszcze 8 dni, jeśli nic się nie rozwinie to coś ze mną zrobią dopiero.
Oglądam te nasze forumowe dzieciaczki i kurczę nie wydaje wam się, że jakieś takie wyjątkowo śliczne są i dorodne?
Wszystkim, którzy już mają swoje cuda przy sobie GRATULUJĘ z całego serca i ZAZDROSZCZĘ bardzo!

Mężowi leci urlop, jak tak dalej pójdzie to dziecko się urodzi a on będzie musiał wracać do roboty:wściekła/y:

Ja już próbowałam wszystkiego, mycie okien, podłóg, dziki seks, w domu i ogrodzie lśni każdy kąt a ja nadal bez żadnego skurczu.

reklama
Iwon - dziękuję :) No wyobraź sobie, że mnie właśnie koleżanka-fryzjerka tak opitoliła, po tym jak oglądaliśmy zdjęcia z poprzednich fryzur moich i jak wszystko już było ustalone! nie wiem jak mogła mnie obciąć o dobre 15 cm za krótko (biorąc pod uwagę tę wierzchnią warstwę, no masakra po prostu - poryczałam się jak w lustro spojrzałam, a ona mnie przepraszała, bo myślała, że inaczej się będą układać... A miałam dłuższe niż Ty teraz...

Jestem po wizycie i co? i NIC :/
Szyjka miękka, przepuszcza luźno 1 palec, ale NIC poza tym, a tyle to i było po badaniu w środę :/ Dostałam L-4 aż do 7 lipca, żeby w razie czego nie musieć przedłużać, no i pojutrze jadę do szpitala na KTG. Mam męża wykorzystywać i tyle :/ Nawet masaży mi nie zrobiłą, bo powiedziała, że jeszcze za mało to wszystko porozwierane, ale przynajmniej naruszyłą trochę tę szyjkę, bo plamię sobie. No nic... czekam...

Ostatnia edycja:
ech ale upał, a ja nawet nie mam się jak poopalać, pocę się jak świnia dosłownie:-D

Zaza ale Ci zazdroszczę tej chińszyzny! Ja na diecie bezsolnej, to sobie pomarzyć mogę :no:

niedługo i ja będę mogła sobie pomarzyć;-)
chyba dlatego mam teraz wilczy apetyt na wszystko:szok: zjadłam dzisiaj 0,5kg fasolki szparagowej (na raz)
a przed chwilką dogadzałam sobie lodami z Grycana o smaku malagi:-D

MsMickey jakbym miała mieć cesarkę to bym stanowczo wolała z zaskoczenia :tak:

no to esperanza po wszystkim już :) Gratuluję :) i zazdroszczę...

Jezu, tu jest taki upał do porzygu. Zaczynam puchnąć, znowu 3 kg do przodu - woda wróciła. Mam skierowanie do szpitala i mam się tam zgłosić najpóźniej 25 czerwca. Oczywiście sygnałów porodowych brak, szyjka na palca, brak skurczów. Idzie fala upałów, bardzo się czuję szczęśliwa w zwiążku z tym :baffled::baffled::no:

no to i ja zgłaszam,że nadal bez zmian 2w1 :wściekła/y:

upał okropny, leje się ze mnie z każdej strony , puchnę - obrączki nie mogłam zdjąć dopiero pod wodą puściła :wściekła/y: a do tej pory żadnych problemów ze zdejmowaniem nie miałam
prysznic już kilka razy zaliczyłam :tak:

generalnie do bani :no: i powoli siadam psychicznie :no:

a dziecie w dalszym ciągu wychodzić nie chce :wściekła/y::wściekła/y: jakichkolwiek oznak porodu brak :-(

jutro wizyta u gin , zobaczymy co powie

Hej Dziewczyny,

trzymam kciuki za te nierozpakowane jeszcze;-) włąsnie wpadlam zobaczyc, kto sie rozpakował.

gkvip czekam na smska od Ciebie;-) mam nadzieje, ze mnie poinformujesz jak juz bedziesz po :)

U nas ok, Wojtusiowi coś oczko ropieje:-( ale poza tym super, Kuba chce pomagac przy wszystkim:tak: zapatrzony w Małego, az sie serce cieszy:-) ciekawe kiedy pokaze scene zazdrości:-D

Pola - oczywiscie bedziesz pierwsza ktora sie dowie:tak:

Kobitki sprawdzilam liste czerwcowych mamus I te co miala termin na 30/06 czyli Mickey I Miski to juz sie rozsypaly.
Na szarym koncu listy jest Iwon i ja, ale z tego co pamietam to Rysica rowniez na 27/06:tak:
Przed nami terminy maja siula , Zaza , niezapominajka

reklama
no to esperanza po wszystkim już :) Gratuluję :) i zazdroszczę...

Jezu, tu jest taki upał do porzygu. Zaczynam puchnąć, znowu 3 kg do przodu - woda wróciła. Mam skierowanie do szpitala i mam się tam zgłosić najpóźniej 25 czerwca. Oczywiście sygnałów porodowych brak, szyjka na palca, brak skurczów. Idzie fala upałów, bardzo się czuję szczęśliwa w zwiążku z tym :baffled::baffled::no:

ja jak cos to bede miala wywolywane 25ego wiec polaczymy sie w bolach :sorry2:

poki co zajadam sie ciastem carot cake z tego blogu, wyszlo identyczne

Ciasto marchewkowe, najlepsze

robi sie w przerwie miedzy meczami :tak:

Do góry