K
Kinga85
Gość
HEY
MAMA testowałaś??? czekam na wynik! :-)
MAMA testowałaś??? czekam na wynik! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja wpadam rano, zyczyc wam milego dnia...
hmm moj zaczal sie milo :-) co do diety, to staralam sie trzymac przepisu na chlopca, do tego podrasowuje pre seed soda, pije sok z cytryny, lykalam suplementy na chlopca (przestalam tylko lykac wiesiolek i olej lniany bo mialam wrazenie, ze mi cykle psuja no i wcale nie polepszyly mi sluzu) ale sie juz skonczyly ;-)dziekuje, mam nadzieje ze twoj dzionek bedzie milym.
Martika czy ty stosujesz specjalna diete na wymarzonego " ksiecia" czy spontan???
ja znowu w pierwszej ciazy mialam niska bete, testy nie wychodzily, a test z krwi byl tak niski, ze pani w laboratorium sie powiedzialo, ze nic z tego raczej nie bedzie, a jest i ma 5 lat moja Nadusia
KOCIATKA ja bym się tym nie sugerowała gdyz ja spodziewam się 3 smerfika a testy mocne mi wychodziłyfakt z Domisiem i teraz po spóźnionej @ zrobiłam gdyż po prostu nie chciałam testować a czekac na @ bo yslałam ze przyjdzie ale z Alankiem wyczekiwałam tego dnia @ bo wiedziałam czułam ze jestem w ciaży i ładnie test wyszedł...