reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzien dobry dziewczynki :-)

Mama, Misia
i reszta dziewczyn &&&&&&&&

Od kilku dni zaczelam mierzyc temp, ucze sie, i dzis spadek... tak wiec u mnie jest sprawa jasna, "franca" wpadnie sie goscic. No ale co tam, ja dam rade. Dupek juz lezy w szafce, tak wiec dokupie jeszcze testy owul i dzialam. Oj mojego M chyba bede meczyc codziennie :-)

Dziewczynki milego dzionka i buziaczki

I ja wpadam rano, zyczyc wam milego dnia...
kciuki za staraczki mocno scisniete trzymam...
mama tule mocno, pierwsze co robie od paru dni to najpierw zerkam do Ciebie potem uzupelniam swoj wykres....
Misia i jak tam?
a i trzymam kciuki by maluch Kosmo zdecydowal sie sam wyjsc w najblizszym czasie... uparciuszek maly, spodobalo mu sie lokum...

Ostatnia edycja:
.... przypomnialo mi sie, jak bylam mlodsza i kazdy mowil, ze w ciaze to mozna tak szybko zajsc, itp... Ten MIT obalam, kurcze to jest takie trudne...jak dla mnie. Boje sie. ze psycha moja juz nie wytrzymuje, dookola widze dziewczyny z brzuszkami a u mnie.... widac, ale faldki tluszczyku i nic wiecej...

WITAM:)

Wiatr w nocy się zerwał i była buuurza:0 no ale taki upał duchota na dniu ze musiało się tak skończyć...

MAMA przytulam:((

MISIA MAMA jest szansa pamiętajcie nie ma @ temp.się utrzymuje?to jest szansa!!:))

KOCIATKA ja bym się tym nie sugerowała gdyz ja spodziewam się 3 smerfika a testy mocne mi wychodziły :)fakt z Domisiem i teraz po spóźnionej @ zrobiłam gdyż po prostu nie chciałam testować a czekac na @ bo yslałam ze przyjdzie ale z Alankiem wyczekiwałam tego dnia @ bo wiedziałam czułam ze jestem w ciaży i ładnie test wyszedł...

Hej Dziewczyny !!!!
U mnie cisza @ nie ma a testuje jutro dzisiaj będe szukać testów acon we wszystkich aptekach w okolicy ;-)
Miłego Dnia Życzę Wszystkim :tak:

reklama
dziekuje, mam nadzieje ze twoj dzionek bedzie milym.

Martika czy ty stosujesz specjalna diete na wymarzonego " ksiecia" czy spontan???
hmm moj zaczal sie milo :-) co do diety, to staralam sie trzymac przepisu na chlopca, do tego podrasowuje pre seed soda, pije sok z cytryny, lykalam suplementy na chlopca (przestalam tylko lykac wiesiolek i olej lniany bo mialam wrazenie, ze mi cykle psuja no i wcale nie polepszyly mi sluzu) ale sie juz skonczyly ;-)

KOCIATKA ja bym się tym nie sugerowała gdyz ja spodziewam się 3 smerfika a testy mocne mi wychodziły :)fakt z Domisiem i teraz po spóźnionej @ zrobiłam gdyż po prostu nie chciałam testować a czekac na @ bo yslałam ze przyjdzie ale z Alankiem wyczekiwałam tego dnia @ bo wiedziałam czułam ze jestem w ciaży i ładnie test wyszedł...
ja znowu w pierwszej ciazy mialam niska bete, testy nie wychodzily, a test z krwi byl tak niski, ze pani w laboratorium sie powiedzialo, ze nic z tego raczej nie bedzie, a jest i ma 5 lat moja Nadusia :) ,a z Livka testy mi wyszedl w dniu spodziewanej @ bardzo wyrazny... mi sie wydaje, ze ten przyrost bety jest w kazdej ciazy indywidualny... pewnie w duzej mierze zalezy od tego kiedy maluch zechce sie zagniezdzic ;)

Ostatnia edycja:
Do góry