reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hehe Ani@k bo już tak miałczałaś to wrzuciłam dla świętego spokoju :-p
kok.o oj żebyś wiedziała,że pewnie był po paru dniach % i mu się pomyrdało ale i dobrze bo jakoś Justyna do niej lepiej pasuje ;-):tak:Muma to uważaj bo Twój M będzie świętował narodziny syna i może tak tez być :tak:

reklama
karte ciązy mam... tylko nie wiem, czy sama mam tam coś wpisywać? czy to gin wpisuje? :baffled: yyyyy.... ze sie głupio spytam..
no bo dzis tam ide i zeby mnie nie opiórkał,ze nie wypełniam tabelek :-p

u mnie w przychodni wszystko wpisywała pani z rejestracji.. znaczy wagę, ciśnienie.. poziom cukru i ewentualne wyniki.. a resztę - znaczy 'oględziny' wpisywał gin. On musi się zaparafować się tam gdzie coś wpisuje.. moja katra ciąży taka była (z miejscem na parafkę lekarza)

hehe Ani@k bo już tak miałczałaś to wrzuciłam dla świętego spokoju :-p

oj ja miałczeć to umiem:-)
taaaka kocica ze mnie!!!! ;-)

kok.o -ja wpisuję sama bo ciśnienie mam kosmiczne jak mi tam mierzą , to raz:-) a dwa, ja się ważę co 2-3 dni w domu i wiem ile ważę a tam mają wagę sprzed wojny i w tych wszystkich ciuchach butach, dziękuję bardzo :szok::-D Wyniki badań i inne medyczne wpisuje sobie gin .
GIn sam powiedział zebym mierzyła w domu to i ważę się w domu :happy2::tak:
zuzanka -M już raz świętował przy Julce ale teraz może być jeszcze weselej :-) Jak wróciliśmy z małą do domu to pięknie wysprzątał chatę (normalnie raczej się w tym kierunku nie udziela zbytnio:-p) i nawet wypastował panele !! I chodzę ja po tych panelach a one k... skrzyp, skrzyp na maksa skrzypią jak drzwi od szafy w horrorze :baffled::-D I pytam męża: czym kochanie pastowałeś ??? Ta dam !!!! Pronto mleczko do mebli :szok::-D:-D:-D Nigdy nie pastujcie tym podłogi, parę tygodni skrzypiały :tak:

Ostatnia edycja:
Muma no faktycznie na taki pomysł bym nie wpadła ,żeby prontem do mebli hehehe dobry ten Twój M ale przynajmniej chłopaczyna się starał tak?:tak:liczy się gest ;-)
Ani@k no no tutaj Nam oblicze swoje przedstawiasz drugie :-)kocico!!

kok.o czy ja mogę zaznaczyć granicę wyższych temperatur czy raczej nie?? Ty się znasz kochana na tym :tak:

Ostatnia edycja:
Muma ale za to macie pewność czy pronto od mebli sie do paneli nadaje:-D;-)
Zuza no mam stórj kobiety-kota na specjalne okazje....

jak się owu w haloween trafi to i w haloween nakładam:-)

ogólnie w piątki (z okazji swobodnego ubioru w pracy) nakładam.. załatwiam wszystko co się tylko nadaje do załatwienia u pana dyrektora:-p

gorzej jest jak pana dyrektora akurat nie ma i pani dyrektor go zastępuje.. mam wtedy przechlapane..:-(
zazwyczaj mnie do domu wcześniej puszcza.. więc i jakieś plusy tego są:-)

reklama
Do góry