Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hehe, dobre , to żeby u nas nie wyszedł Aleksy albo inny ArmagedonMuma to jak mój tata kiedyś poszedł siostrę zarejstrować i miała być albo Judyta albo Julka a została Justyna bo mój tato zapomniał wiedział tylko,że na "J"![]()

nooo
a ja mam + 0,7 kg
za duzo jesc nie moge, wiec pewnie dlatego.
ale jak mi sie polepszy... to bedzie wieeeeeeeeeeeelka kok.o![]()
Muma to jak mój tata kiedyś poszedł siostrę zarejstrować i miała być albo Judyta albo Julka a została Justyna bo mój tato zapomniał wiedział tylko,że na "J"![]()
czyli Kok.o w sumie ile ważysz???

hyhy w sumie to waże o 0,7 kg więcej![]()

ta odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje..![]()

...
to tajemnica pilnie strzeżona, nawet miałam opory, zeby ginowi to wyjawić...
Ale mój gin jest spoko, ostatnio do jednej szczupłej zgrabnej laseczki w poczekalni wypalił: matko co Ty taka chuda jestes ??? Ona na to : ja jestem taka akurat do przytulania a Gin: no nie wiem , nie wiem ... 

:-) Ale masz kartę ciąży, taką głupią książeczkę ?? :-) BO ja mam i tam co 3 tygodnie wpisuję ile ważę i coraz fajniej to wyglądaAle mój gin jest spoko, ostatnio do jednej szczupłej zgrabnej laseczki w poczekalni wypalił: matko co Ty taka chuda jestes ??? Ona na to : ja jestem taka akurat do przytulania a Gin: no nie wiem , nie wiem ...
Lubię gościa![]()

też go lubię! 
yyyyy.... ze sie głupio spytam..