lopop
Szczęśliwa mamusia
dziękiwpisałam w Google "rozmowy w toku jak będzie wyglądało twoje dziecko"
nie trzeba być zarejestrowanym nic nie ściągasz kilka kroków i ciekawe rozwiązanie
Miłego dnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękiwpisałam w Google "rozmowy w toku jak będzie wyglądało twoje dziecko"
nie trzeba być zarejestrowanym nic nie ściągasz kilka kroków i ciekawe rozwiązanie
Miłego dnia
Przykro mi.Sciskam mocno. Popros lekarza o badanie progesteronu w 22 dc. czyli po owulacji(zakladajac, ze byla w 14 dc) To wiele wyjasnia-czy np. nie wystepuje niedomoga lutealna jesli progesteron jest za niski. A badalas tarczyce? Luknij tu mamo.tato - Artykul - Listawitajcie!!dziś mam ****o...nastrój!!@ dostałamdzis rano!1idealnie jak w zegarku co 28 dni,juz powolo odechciewa mi się wszystkiego:-(bo za kazdym razem jest tak samo i tak samo....czy kiedys bedzie inaczej??????!!rano miałam temp.36,7 wiec niby lekko podwyższona,a @ i tak przylazła...wiec z czego się tu cieszyc????!!to jakis horror dosłownie jest dla mnie!!Tak bardzo się boję....naprawde bardzooooo:-(
Tak, TSH plus antyciala czy nie ma Hashito.w którym dniu cyklu robi sie progesteron?????????tzn,najleopiej między jakimi dniami cyklu robic????około 22 tak jak napisałas??tarczyca,czyli badanie tsh,tak????jesli to to ,to tak miałam robione badanie,wynik1,3
witajcie!!dziś mam ****o...nastrój!!@ dostałamdzis rano!1idealnie jak w zegarku co 28 dni,juz powolo odechciewa mi się wszystkiego:-(bo za kazdym razem jest tak samo i tak samo....czy kiedys bedzie inaczej??????!!rano miałam temp.36,7 wiec niby lekko podwyższona,a @ i tak przylazła...wiec z czego się tu cieszyc????!!to jakis horror dosłownie jest dla mnie!!Tak bardzo się boję....naprawde bardzooooo:-(
ale już niedługo i będę siedziała w domku i popijała herbatkę z Wami
Nie tak znowu niedługo...no ale kiedyś tam napewno!!!!
jeszcze nie było zwracania obiadku...ale dziwne rewolucje żołądkowe są. Ale dziś wypróbowałam na sobie świetny sposób na te mdłości. Otóż zaparzyłam sobie imbir!!!! Plasterki obranego korzenia imbiru zalałąm wrzątkiem, troszkę posłodziłam i taki napar popijałam sobie cały dzień i zero mdłości
Tylko ssanie w żołądku i to takie, że już natychmiast trzeba coś wciągnąć, na pół godziny, godzinę jest spokój i od nowa. Tak więc takim tempem i ilością jedzenia ja to dopiero będę miała wagę!!!! chyba ekstraciężką
jak Pudzian
ale już dobrze, dobrze...nie marudzę;-) A co do imienia to jak już mówiłam świetne, sama bym tak nazwała synka gdyby nie mój brat, on tez Aleksander
;-)
a i dobrze!!! u mnie skończyło się II kreskami to i u Ciebie będzie tak samo!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&