reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas tez dzisiaj leje ale do tej pory na pogode nie narzekałam bo było po 30 stopni więc się wygrzałam :-)
Renia nie wiedziałam że te papiery tyle kosztują, powodzenia.
U nas kryzys przedszkolny przeszedł chyba po prostu miała takie dni co mnie bardzo cieszy.
Chyba czas na jakies śniadanie. Smacznego

reklama
Witajcie :-)
U nas dziś w nocy też przeszła straszna burza, rano też jeszcze padało, ale na szczęście już się powoli rozjaśnia.
My już mamy domek ogarnięty, zakupy zrobione, ja się relaksuję przy herbatce, a alanek "tnie komara" :-D

Laseczki ja się chyba Wam jeszcze nie chwaliłam, że zaczełam pracować u mojej mamci ;-) ona ze swoim facetem otworzyła rok temu sklep na granicy z Czechami z częściami do tirów, więc już nie zamulam całymi dniami sama w domu :tak:

Miłego dnia Wam życzę :-)

Hej, dawno mnie nie było. Ale siedzę u mamci i jakoś nie mam o czym pisać :-) Janek szaleje na nowym rowerze albo u sąsiadek na trampolinie. Byliśmy tydzien temu na pikniku rodzinnym polsatu i się wyszalał na plaży. My jesteśmy w trakcie otwierania nowej firmy oraz kupowania działki. Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek będziemy właścicielami gospodarstwa rolnego 7000m :-) A potem tylko remonty, budowy, i będziecie mogły przyjechać na parapetówkę.
Od jutra mamy tydzien adaptacyjny w przedszkolu. I mam strasznego stracha, że Janek sobie nie poradzi, albo nie będzie chciał chodzić albo będzie niegrzeczny.
Dziś lecimy na basenik bo muszę troszkę się rozćwiczyć bo w piątek byłam na pierwszych zajęciach z pole dance :-D Boli mnie strasznie. I to w dziwnych miejscach np. tak mnie bolą ręcę, że trudno mi było ukroić chleb na śniadanie :-) Mam siniaki na górnej części stopy, nigdy wcześniej nie miałam tam siniaków:-D I jeszcze poobcierane nadgarstki. Ale to podobno minie i ciało się przyzwyczaja do rury. W następny piątek kolejne zajęcia.

Myszqo u was jak zawsze się dużo dzieje :-)
Jaką firmę otwieracie? I po co ci gospodarstwo rolne?

A przedszkolem się nie zamartwiaj. Będzie dobrze!!!

Myszqo u was jak zawsze się dużo dzieje :-)
Jaką firmę otwieracie? I po co ci gospodarstwo rolne?

A przedszkolem się nie zamartwiaj. Będzie dobrze!!!

Bo jak się ma gospodarstwo rolne, to można na starość sie zająć agroturystyką :-) A tak serio, to marzy nam się dom zrobiony ze stodoły. A na tej działce jest piękna murowana, nawet nie specjalnie stara stodoła :-D

Na razie powiem, że firma będzie o profilu muzycznym jak będzie poskładana do kupy strona to wszystko wam wyjaśnię :-)

Halooo

Jestem, po długiej przerwie. Nie ma czasu na nic.

Mati znowu robi aferę przed każdym wyjściem do przedszkola, ehh
A w ogole znowu jest chory ... dopiero co wyzdrowiał.

Bliźniaki trzymam kciuki za zdrówko męża, twoje i Madzi !
Anoli Mati tez miał wykryte szmery na serduszku, ale okazało się, że to są one związane z rośnięciem serduszka i powinny minąć.

No ja też chora jestem, przeziębiłam się nie wiem kiedy :baffled:

aaaa i postaram się jutro zmobilizować i wstawić zdjęcia z wakacji :tak:

Myszqo super!!!
Macie masę pomysłów i zacięcia przy realizacji! Zazdroszczę, bo ja się nie umiem jakoś zmobilizować szczególnie.

Agaciu zdrówka dla was!!!

Mój Iggy też przeziębiony. Wczoraj zaliczył kąpiel w jeziorze i dziś już do przedszkola nie poszedł :-(

Pogoda po pięknym weekendzie oczywiście nas nie rozpieszcze i dziś troszke deszczu już na mnie spadło...

Hej

Wiecie jak u nas zimno ... masakra
Siedzę sobie sama przed kompem, popijam herbatkę, Mati śpi, mąż w Opolu.
Wczoraj prasowałam 2 godziny, a dzisiaj mam znowu stertę do prasowania.

Coś bym zjadła ...

reklama
witajcie kobietki
u nas bez zmian, ja dalej pracuję w tej śmiesznej kancelarii na umowę zlecenie jak wszyscy(prawie) i chyba mam dość, wracam wypompowana na maxa i nie mam sił nawet aby spędzić po ludzku czas z Bianką:zawstydzona/y:wybaczcie moją nieobecność ,ogarnę się i napiszę tam gdzie trzeba...

Do góry