reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

ja mam w tarczycy duuuużo guzków.. przed zajściem w ciążę, w ciąży i chyba teraz (okaze się we wtorek) tsh zawsze było w normie.. a o nadczynności subklinicznej nie słyszałam..:zawstydzona/y:
Marta - jesteś pod opieką endo - będzie dobrze!!!!

(ja co 3 lub 4 tygodnie badałam w ciązy tsh..)

reklama
Witajcie Kochane, obecny wieloryb wygląda tak: :szok:

IMG_0021.jpgIMG_0023.jpg

Ewelka, mnie doktor kazał przychodzić przynajmniej raz w miesiącu. Ja niedawno miałam USG więc zaraz po nim znów do niego nie biegłam ale teraz już chyba muszę. Bo pewnie znów zleci mi jakieś badania, tym bardziej że nogi mam już bardzo obrzęknięte. Bardzo obawiam się zresztą przymusowego leżenia w szpitalu przed porodem. Gdyby mnie teraz wysłali to po prostu bym się chyba nie zgodziła.
A powiedz mi, czujesz wciąż mocno ruchy dziecka? Muszę też iść znów do lekarza właśnie z tego powodu, że od 2 dni zaczynam coraz słabiej czuć ruchy. Podobno to normalne bo dziecko ma coraz ciaśniej , jednak taki fakt powinno się zgłosić lekarzowi. Będzie miał wtedy baczniejszą uwagę i częściej kontrolował ciążę.

Lecę teraz do rodziców, bo zostawiłam u nich na noc starszaka. Pluska się w basenie, oczywiście w cieniu...
Ech, ze mnie się leje....Najlepiej nic nie robić...

Buziaki!

ja mam w tarczycy duuuużo guzków.. przed zajściem w ciążę, w ciąży i chyba teraz (okaze się we wtorek) tsh zawsze było w normie.. a o nadczynności subklinicznej nie słyszałam..:zawstydzona/y:
Marta - jesteś pod opieką endo - będzie dobrze!!!!

(ja co 3 lub 4 tygodnie badałam w ciązy tsh..)

ja o nadczynności subklinicznej dowiedziałam się niedawno. Trzeba ufać lekarzowi i wierzyć że będzie dobrze. Też muszę bardzo często robić kontrolne wyniki ale nic to- jedno kłucie w tę czy we wtę nie robi mi różnicy :)

dziewczyny potrzebuję pomocy, temat trochę z innej beczki ale Wy mądre jesteście i zawsze coś wymyślicie :)

za tydzień jadę na ślub mojego brata. Biorą tylko cywilny (chcą kupić mieszkanie i zależy im na kredycie z dopłatą z BGK) a kościelny mają zaplanowany na sierpień 2013. Będę świadkową i chciałabym im jakiś fajny upominek kupić- raczej drobiazg z charakterem a nie kosztowny prezent. Macie jakieś pomysły?

Ja kiedys kupilam jako taki prezent komplet kieliszkow do wina,z czego na dwoch dalam do wygrawerowania pamiatkowy tekst dla mlodych,ponoc do dzis ich uzywaja z usmiechem:) a tekst byl taki "ode mnie" kojarzacy sie z nimi itp

Może jakieś ich łądne zdjęcie, powiększone i oprawione w ramkę, albo album do zdjęć i włozyć parę ich zdjęć na początek.. Albo nagrać życzenia gości na kamerę i zmontować im fajny filmik (ja tami prezent dostałam).
Możesz też przygotować im prezentacje ze zdjęć z dzieciństwa aby na weselu puścić..Pomysłów co nie miara ;-)

Martuś pomysły fajne ale do zrealizowania na wesele a teraz będzie tylko skromny obiad dla rodziców i świadków. Ale nad albumem też myślałam :)

Moi znajomi dostali puzzle, takie z 3000 tys kawalkow ze sztuka Michelangelo. Bawili sie z tym chyba z 3 miesiace, potem oprawili i wisi im w pokoju:happy:

reklama
Beta 359, przyrost niewiele ponad 40%. To byłby koniec tej 'zielonej' podróży. No nic..zdarza się..z dwojga złego lepiej że teraz a nie tak jak ostatnio.. mam nadzieję,ze nie trzeba będzie wywoływać poronienia ani siedzieć w szpitalu..:( Ale przy tej becie powinnam chyba tylko @ dostać.. wiecie coś może?

Kiedyś w końcu nam się uda i będę szczęśliwą, uśmiechniętą od ucha do ucha mamą..po prostu muszę dłużej poczekać..to wszystko.

Ostatnia edycja:
Do góry