reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA rekordy niespania to od 0 do 6 m-cy padały hehe.... po 18 godzin potrafiła nie spać W OGÓLE :eek: Jak skończyła pół roczku, to zaczęła spać :-p

reklama
heheheheheheh :-p Ja też nie mogę w to uwierzyć jakoś :eek:

RURECZKO no to kurczę szkoda z tą chustą :huh: A Zuzia trzyma główkę w miarę sztywno? Ufol był w nosidełku od drugiego miesiąca, nosidełko przekrzywiałam na bok, żeby była w pozycji półleżącej i tak cały dzień potrafiłam z nią chodzić i wszystko robić :sorry: Czekaj poszukam zdjęcia może...

Zobacz załącznik 480850

Ostatnia edycja:
Kocurku, na prawdę, szok:szok:

a Mikołaj dziś wstał później,, bo o 7 i długo śpi... zawsze wstaje koło 6 i śpi max 2 godziny ale zazwyczaj półtora, a dziś:-p
no, dobra, nie napiszę ile:sorry: nawet zaczyna mi się już nudzić:-p:-p:sorry:

Jaka mała Ola!!!! :)))
uciekam, po napisaniu posta Mikoś wstał, także mnie już nie ma ;) do wieczorka!

Ostatnia edycja:
Aaa i zapomniałam dodać - jak spała w dzień, to TYLKO w tym nosidełku :-p

Może Zuzek by też tak pospał...?

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry