reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

i właśnie wstawiłam kompot z agerstu i śliweczek takich żółtych. i wcinam czerwony agrest na surowo. koooocham lato:)

reklama
Oooo, tak, też za to kocham lato :-D

Przepis wrzucałam na kulinarny - chyba coś koło 17.maja ;-)

A przemeblowanie - wywalamy ohydną meblościankę [no ale dobrze, że była na początek ;-)] wstawiamy dużą szafę i regał na książki. Ooooch, już nie mogę się doczekać! :-)

A wracając do kompotów - jak gotujesz? Bo u nas zawsze dawało się dużo cukru - a ja się ostatnio odzwyczaiłam i gotuję owoce bez cukru. Daję Ediśkowi do kaszek i nam rozcieńczam z wodą. Tyle tylko, że to chyba za długo nie postoi, jak bez cukru, co?

nie wiem- gotuję i szybko znika- ani ziarka cukru:-)
A jaką szafę???? Też musimy kupić szafę, ale WIELKĄ. nasz salon ma 24 m2 ale za to przedpokój mały i szafa się nie zmieści i w salonie musi stanąć. Takie typu komandor mi się nie widzą... wole coś b. tradycyjnego:)

Chcieliśmy prostą i dużą szafę, a jednocześnie niedrogą... Kupiliśmy na allegro taką:
9f897552974562d343ae68067cd762c4.image.733x550.jpg
Powinna być mniej-więcej jakości komody z biedronki, jak na nasze oko ;-) a komoda świetnie nam się spisuje. Postanowiliśmy zaryzykować, zobaczymy, jak to będzie ;-)

ile kosztowała? odbiór osobisty? może też na all poszperam, albo w ikei a najlepiej bym jakiś staroć do odnowienia kupiła, ale na odnawianie czasu brak...

Tu masz link do aukcji: meblowy24 - Szafa ubraniowa Meko MKOS94 Promocja ! (2441826384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam nadzieję, że będzie fajna ;-) Wizualnie nam bardzo pasuje. Przywozi ją kierowca z firmy. Tylko mieli mi wcześniej napisać mail, że będą jechać, a nie wysłali i nie odebraliśmy jej w sobotę, bo facet przyjechał wieczorem, kiedy wychodziliśmy. Mam nadzieję, że teraz to lepiej załatwią, bo będę im robić antyreklamę...

:tak: Rozumiem :-) też lubię takie, tylko jednak w takim kolorze, jak ta na zdjęciu, nie lubię białych mebli... :-p He he, mogłybyśmy mieć taki sam wystrój, tylko w innych kolorach ;-)

reklama
Do góry