reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
czesc laski:)
wrocilam z prania mozgu (istej terapii psychologicznej- ze spotaknia ze znjamomymi kumpelami:-)) czasami potrzebne jest cos takiego to czlowiekowi uaktywniaja sie inne komorki mozgowe:rofl2:
norbert mial dzis w nocy sransko bo pojadl troche roznosci wczoraj, w ogole jestem potwornie zmeczona dzieciakami, wyc mi sie chce i probuje znelzc cos co mi pomoze jakos przetrwac i cieszyc sie tym okresem wakacyjnym mimio wszytsko choc jest mi zajebiaszczooo ciezko.

Hej :)

Nie doczytałam sorki ale jestem ledwo żywa. Mam ropną anginę i temp. po 39 st. Dzisiaj trochę lepiej - chyba antybiotyk zaczął działać.

Po niedzielnej burzy zostaliśmy bez netu do wczoraj wieczór.

hej kobitki
ja dziś na maksa do tyłu, od dwóch nocy nie mogę spać, zasypiam ok 1 a o 6,30 trzeba najpóźniej wstać... Do tego mój M mnie wczoraj zdrzaźnił na maksa, jestem przed okresem (czyt za jakieś 2tyg dostane:-p)
majqa zdrówka życzę:tak:
ja jak marta wyprana, nie mam siły nic pisac, sorki
macham do Was łapką;-)
ps ironia a makaron z czym?:-)

Hejka :)
Dzis chyba ze sto razy otwierałam BB i albo mi się cos zwiesza albo ktoś przychodzi i ani doczytać ani napisać tym bardziej nie mam kiedy ;/
Dzisiaj zaspałam bo zamiast włączyć budzik na "drzemkę" to wyłączyłam całkowicie i dospałam jeszcze godzine ;/ a i tak niewyspana jestem jak nie wiem...

Kati WOW! ale super miejsce :):):)

Majqa zdrówka :*

Mama Matiego a jak u Was z uszkami Matuszka?

Ironia jak ktos lubi takie sprzęty dla maluchów co całkiem fajna propozycja, ja jednak nie jestem za takimi udziwnieniami... a co do samej trampoliny to wujek ma rozłożoną w obrodzie taka dużą i kilka razy robiliśmy z Mają podejście ale za każdym razem kończyło się krzykiem, boi się, chyba jeszcze za mała i nie rozumie jaka to może byc frajda :)

Marta
a jak siostra, znalazła pracę? może ona byłaby chętna czasem pomóc przy Dominice i Norbercie abyś odsapnęła?

Zołza pochwalisz się materiałami? jakaś nowa królicza rodzinka sie szykuje? :)

Aestima ja też uwielbiam białe meble :) choc paradoksalnie moje główne meble w domu sa w kolorze wenge :p, w sypialni i w łazience mam za to białe i Majce do pokoju tez planuje białe kupić :) na twoim blogu widziałam link bloga pary która odnawia mebelki, ALE CUDA!!! kremowa szafa boska!!! Skzoda że nia mam umiejętności, czasu, ani miejsca do takich przeróbek mebli... uwielbiam wszystko co własnoręcznie wykonanei niepowtarzalne :)

Misialina och ale zazdroszczę takie wypadu kapielowego :):):)

Asinka miłego wyjazdu i spokojnej podróży :)

A gdzie Trasia? Cos mi umknęło że sie nie odzywa??

A wracając do tematu pasji i zainteresowań - ja się cieszę że T lubi robic coś poza pracą czy innymi komputerowymi zainteresowaniami, naprawdę i wydaje mi się że wspieram Go w tym ale trzeba znać we wszsytkim umiar... przyznaję że jak zaczęłam szyc to byłam jak opetana, tylko to mi w głowie siedziało, a nei gotowanie obiadów czy sprzątanie, ale szybko się ogarnęłam bo można oszaleć w tym amoku i atmosferze pretensji, na wszystko jest czas i miejsce, na pasje tez trzeba znaleźć chwilę bo życie to nie tylko praca-dom-praca-dom, trzeba mieć coś swojego ale tak jak mówię - z umiarem :)

Zmykam szukać prezentu dla T bo w poneidziałek ma urodziny a ja ja zwykle nie mam pojęcia co mu dać a chciałabym zeby był zadowolony. On na imieniny dał mi nowiutką maszynę do szycia, cudną, chyba nie muszę mówić jak byłam szczęśliwa (chyba się nawet tym nie chwaliłam :p) więc poporzeczkę ustawił wysoko jeśli chodzi o poziom satysfakcji z otrzymanego prezentu :-)

Majqa, zdrówka! Mój Ediś ma katar po wczorajszej zabawie w mokrej piaskownicy :-p

Ironia, a moje bejbi nie toleruje twarogu
:eek:
Madzioolka, zamówiłam metr tamtego zielonego weluru plus dwa metry takiego bawełnianego materiału od tego samego sprzedawcy. Produkcja cały czas w toku ;-) Ale tym razem pojedynczo, nie rodzinnie ;-)
Martadelka, zatem odpoczywaj, kiedy tylko możesz ;-)

Ok, wracam do kuchni - obiady same się nie zrobią ;-)

reklama
Do góry