reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2013

reklama
Zabka, Martoocha super, że się odezwałyście:-)

Zabka nareszcie widzę nastawienie pozytywne, fajnie że beta tak rośnie i widzę, że pobyt Gabrysi świetnie Ci służy:-)

Martoocha to kciuki w poniedziałek mocno zaciśnięte, będziemy czekały niecierpliwie na dobre wieści a może i zdjęcia Maluszka?:-) wracaj do nas bo brakuje mi Twojego pozytywnego nastawiania:-)

hejka Dziewczyny czy przyjmiecie mnie do swojego grona termin porodu wg OM 13 marzec, dzis bylam u ginka bo boli mnie brzusio dostalam dupaston kolejna wizyta za 2 tyg . póki co pecherzyk ma 6,8 mmna 6.7 mm> Mam za soba poronienie i bardzo sie boję
Pozdrawiam:sorry:

martoocha trzymam kciuki żeby było wszystko ok :happy:

zabka - no to jestesmy w podobnej sytuacji, trzeba byc dobrej mysli :happy:

Byłam dziś na tym usg i chyba zostane przy tej babce. Moj gin zrobił mi 3 sekundowe usg wcisnał do reki zdjecie ,zamruczał pod nosem cos tam ( i mnie przy okazji nastraszył) a ona zrobiła usg ktore trwało o wiele dłozej, pokazala wszystko, wytłumaczyła, na usg widac ładnie pęcherzyk ciazowy a w nim pęcherzyk żółtkowy. I powiedziała ze możliwe że po prostu moja ciaza jest młodsza bo zarodka nie widac ale pecherzyk zółtkowy jest wiec widocznie trzeba poczekac i nast wizyte mam 31 lipca. A najlepsze ze nie wziela ani zlotówki za usg. Robione mialam w szpitalu w oddziale polozniczo ginekologicznym ktory oddano do uzytku w 2011 i mowie wam wszystko takie nowe, ładne, sprzet usg jak z kosmosu taki wypasiony, az miło :happy: Teraz jestem pozytywnie nastawiona i zycze wam i sobie zebysmy mialy kolejne usg z dzidziusiem na zdjeciu

Cześć

Aniulkas, witaj. Na tym etapie raczej beta, bo na USG za wcześnie. Byłam w 5 tyg i nic nie było widać (jakiś mikro pęcherzyk), kazali przyjść w 7 tyg. USG robia dopochwowo con do 13-14 tygodnia (tak mi tłumaczył lekarz w każdym razie). Przez brzuchol niewiele widać jak dzieć taki mały.

Madzia, ja miałam coś podobnego na USG, ale to jeszcze trudno powiedzieć cokolwiek. Czekaj cierpliwie

Martocha, kciukasy mocno ściskam!!! Daj znać

Cześć Kaso82. Głowa do góry, grunt to pozytywne nastawienie. By the way, która z nas nigdy nie poroniła? Chyba ta "mniejsza połowa":-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny powiedzcie mi czy w 4 tygodniu tez mialyscie silny bol brzucha? Ja dzis w nocy az nie moglam spac... teraz tez mnie jeszcze ciagnie ale mniej...czy mam isc do lekarza?

reklama
Jak widze posty pisane tuż przed północą to mi głupio. Ja teraz jestem tak potwornie zmęczona, że o 21 jestem TRUPEM;) Jeszcze Wojtuś funduje nam ciężkie noce, bo budzi się średnio 3 razy i albo weźmiemy go do nas do łóżka, albo wozimy po pół godziny, żeby zasnął. Czuję się jakbym miała w domu noworodka, tylko takiego 12 kilogramowego.... Nie wiem czy to przez trzonowce, które pewnie mu już idą, czy przez to, że po prostu przyzwyczaił się do zasypiania ze "wspomagaczem" i bez śpiewania i kołysania nie potrafi sam usnąć. Dziewczyny - śpijcie ile możecie, bo potem nie będzie na to czasu;)

Do góry