reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

December palenie jest niemodne i nic nie daje poza kamieniem na zebach

Kolejny dzionek pod haslem zaraz znow bedzie noc. Jak to mozliwe zeby czas tak lecial. Niby caly dzien mam przed soba a tu cycek, pranie i obad bach i mam 8a wieczorem. Gdzie ten czas na ploty, kolezanki czy nude?
Dzis jest wielki dzien Misha bedzie nakarmiona przez tate : D czuje zazdrosc troszke

reklama
sicil, asiia dawno sie nie odzywały. tak samo miki, zero wieści od nich:-(

one pisza czasem na innych watkach, tylko asii nie ma

buziak, polaa - zamordujeeeee, za te lody....

przez was zezarłam miseczke. Ale uzasadnilismy sobie z mezem ze lody sa dobre dla zdrowia :)

oj zdrowe zdrowe :-):-)

A ja tam znowu paluszki pochlaniam:angry: a dupsko jak szafa:wściekła/y:

no to na forum mamy dwie szafy ;-)

Cześc dziewczyny,
noc fatalna o 2 nakarmiłam mala i połozylam do lóżeczka. 2.30 marudziła wiec ja wzielam do siebie - przeważnie się uspokaja. O 3.11 zaczeła mi się dusić. Cała napręzona, krzyk rozdzirający serce i nie moze zlapać oddechu charcząc przy tym. T poleciał po odkurzacz z katarkiem - odciagnelismy - zlapała oddech. Od 3 do teraz co poł godziny odciagam katar. Nie wiem z czego jej się zrobił tak masakryczny. Na szczeście znalazałm w domu kropeli na katar dla niemowląt - zakroplone i sa efekty.
Dodatkowo - mierze rano temp 37,5 i... wyszła kupa gigant. Po kupie temperatura 36,4. I zwróciła wszystko co zjadła od 5... Zobacze - jak jej się do południa nie unormuje to lece do lekarza. Z samym katarem nie pójde - tu wystarczy mi połozna. Ale jak się utrzyma to szczepienie chyba przelozymy....

Ayllin mm nadzieję ze jej się poprawi. U nas też dziś w nocy frida pos<zła w ruch bo jak karmilam o 3 to nie mógł w ogole oddychać. A po karmieniu też jakaś masakra nie chcial zasnąć aż go traawienie dopadlo w końcu i się zaczęły krzyki. Chyba ze 2 godzinu się meczylam z nim. W końcu zasnął u mnie na brzuchu :-D

zdrwka

edit: przypoimna mi się pewna sytuacja- moje sasiedzi mają 3 dzieci- 3 synów i pamiętam jak byłam w ciązy z Lilą to często ich widywałam na spcerach- chłopcy mili 3 lata i 1 rok bliżniaki i kiedys mówię do ich rodziców,że fajnie jest patrzec na Państwa szczeście, a on do mnie wtedy powiedział- dobrze,ze to z daleka wygląda na szczeście- oczywiście było to pół żartem, ale....wtedy powiedział co on piep....a teraz.....bardzo dobrze go rozumiem....

no ja dlatego teraz nie narzekam:-)

My właśnie wstalysmy Gosia się pasie;-)

A noc: sen ok10.30 pobudki o 3, 4.30, 6, i teraz o 9. O 6 myślałam, że oknem wyskocze bo Gocha wsiadala na cyca 3 min i sen. Po odlozeniu pobudki i znów. Trzeba było wybudzac i wciskać wentyl. Czasem śpi ładnie i ma 2 pobudki pewnie gdy niedoje wtedy się budzi. No a o 6 to już gazy. Wzięłam do nas do łóżka a tu sranie bąki plus czkanie i bekanie na lezaco ...

Witajcie,
Byliśmy dziś u pediatry i zawyrokowała, że Mały ma skazę białkową - przechodzę na restrykcyjną dietę :wściekła/y: Masakra - ale tak mi żal jego buzi, że zrobię to z przyjemnością - nawet ucho ma całe suche i bardzo brzydką skórę. Dziewczyny jakieś rady do pielęgnacji skóry? Był już taki wątek? Pomysły na jedzenie, przepisy? Gdzie tego mam szukać? Bo ja zielona...
Mały ma obecnie 4300 czyli w 2 tyg przytył prawie 900 gram na samym cycu :-)

reklama
Do góry