erde
Szczęśliwa Mama :]
Dzień dobry.
Nocka - maskara. Ale widzę po Waszych postach, że coś jest na rzeczy. Zasnęłam dopiero po 3:00, potem i tak się budziłam, przeszkadzało mi wszystko - zgaga, temperatura powietrza, brak wygodnej pozycji do spania i swędzące ugryzienia komarów, które mam na całych nogach... Teraz nawet nie czuję się mocno nieprzytomna, ale w ciągu dnia pewnie padnę jak mucha.
Pogoda widzę daje odsapnąć nam wszystkim. I niech tak zostanie przynajmniej przez kilka dni, bardzo bardzo proszę!!!
Nocka - maskara. Ale widzę po Waszych postach, że coś jest na rzeczy. Zasnęłam dopiero po 3:00, potem i tak się budziłam, przeszkadzało mi wszystko - zgaga, temperatura powietrza, brak wygodnej pozycji do spania i swędzące ugryzienia komarów, które mam na całych nogach... Teraz nawet nie czuję się mocno nieprzytomna, ale w ciągu dnia pewnie padnę jak mucha.
Pogoda widzę daje odsapnąć nam wszystkim. I niech tak zostanie przynajmniej przez kilka dni, bardzo bardzo proszę!!!

Choć z moimi plecami pewnie zejdzie mi przy tym trochę.
teraz tel laduje kablem usb chociarz to mi zostalo bo nie wiem ile miala bym za te ladowarke zaplacic teraz
o tego siadla mi myszka od lapka wiec maz kupil mi nowa....super malusienka (denerwujaca jak nie wiem) i do tego rozowa

masakra jakaś. Diagnozę dostałam po 4 dniach w szpitalu i w końcu okazało się że wyszło na moje. Najpierw był podskórny stan zapalny, potem mięśniak, potem zrost po kolczyku w pępku a na sam koniec po konsultacji chirurga okazało się że mam malutką przepuklinę pępkową. Mam sobie robić okłady no imam nadzieję że po ciązy sie jednak wchłonie