reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2013 :))

kaja ja nie wiem nawet dokładnie jakiej firmy mamy ten nawilżacz, ale nie z tych tańszych ani nie z najdroższych, mąz kupił w Castoramie za niecałe 200 zł, chciał żeby był poprostu z elektronicznym wyświetlaczem pokazującym wilgotność w pokoju:tak:
maonka mój też inaczej podchodzi do tej ciąży, w poprzedniej tez bardziej się zajmował mna i brzuszkiem, chociazby to ze to on mi codziennie wieczorem smarował brzuszek i cycuszki kremem :sorry: a teraz tez czasami sie czułam jakby tej ciązy nie widział, ale to pewnie dlatego ze teraz miał duzo roboty od kilku miesiecy, ciagle w rozjazdach, do tego nasza budowa, i dopiero teraz jak mnie wywaliło to stwierdził ze juz widac ze w ciazy jestem i coraz czesciej dotyka brzuszek :tak: jakos tak jest ze wszystko co pierwsze to takie strasznie oczekiwane i podniecajace , sama pierwsza ciążą sie jarałam jak nie wiem, a przy tej podchodze duzo spokojniej i na luzie i nawet nie wiem kiedy te tygodnie leca :sorry:
dorotqa juz dziewczyny napisały co trzeba , a ja sie podpisuje, nie stresuj sie, na wszytsko przyjdzie pora :tak:a siostra chyba z kosmosu spadła hehe:-D

cos mialam napisac jeszcze i zupelnie zapomnialam :confused:

reklama
hej!
Byłyśmy z córcią tydzień na wakacjach u babci i teraz mam zaległości. Próbuję od poniedziałku przeczytać wszystko co napisałyście i nie daję rady, bo czytam głównie wieczorami i szybko padam ze zmęczenia.
Dalej nie jestem na bieżąco, więc będę czytać, a jak już Was nadgonię to odpiszę :-)

Ja do szoły rodzenia nie chodzilam ale potem żałowałam bo się nasłuhałam w szpitalu o różnych rzeczach o których pojęcia nie miałam. Teraz w sumie nie wiem czy pójdę, jakos tak dziwnie jak za pierwszym razem nie byłam:-D

Dorota ja zaczęłam kupować od 6 m-ca i tak mi się wydaje ze wcześnie, teraz pewnie też nie wytrzymam długo ale bez perzesady, znam osoby które większość kupowały po porodzie i też było ok. Moja babcia np na mnie wjechała że kupuję wózek przed porodem, że zapeszam itp:eek: A ja wcale nie gotowałam ubrań bo według mnie to je niszczy, uprałam tylko i dokładnie wyprasowałam.

maonka a mój M to chybana odwrót, bardziej się teraz przejmuje.... ale to chyba dlatego bo miałam to krwawenie i teraz się martwi, codziennie do brzuszka mówi i pyta sie dzidzi czy wszystko w porządku:)) a z synkiem jakoś tak mniej przeżywał :p

Dorotqua jeszcze jak chodzi o takie rzeczy jak wózek czy łóżeczko to miałam dopiero w 8 miesiącu a ubranka dokupywałam w 9 i kosmetyki też więc się aż tak nie przejmuj:)))

w ogóle dziewczyny co ja miałam dziś za sen! śniło mi się że się pokłóciłam z M ale to tak mocno że ryczałam we śnie, po chwili zaczęłam płakać naprawde!:szok: i obudziłam się na szczęście ale byłam w takim szoku że płakałam jeszcze z minute, normalnie maskara.......

M z kolega robią pizze, nie moge sie doczekać jak w końcu skończą :-)

---------

aaa no i jeszcze znalazłam ciekawy tekst na temat karmienia mm i kp:-) mozna się uśmiać i jest bardzo prawdziwy i pozytywny moim zdaniem:-)
Bachor mag. CYC STORY

Ostatnia edycja:
reklama
ja już chyba 3 raz czytam ten tekst, znalazłam go kiedyś na facebooku a dziś mi się o nim przypomniało i się z wami podzieliłam:)) ale za każdym razem opluwam monitor ze śmiechu:-D

w ogóle to polecam książke o ciąży, wiem że może troszke późno, "Ciężarówką przez 9 miesięcy", teksty tam zawarte są po prostu boskie i porady też świetne, ogólnie książka w ciekawy sposób napisana, polecam:tak: kupiłam ją w tamtej ciąży i teraz jeszcze raz czytam :tak:

Do góry