reklama
erde
Szczęśliwa Mama :]
Dzień dobry wszystkim. Druga nocka przespana, może to jakaś zmiana na stałe
:-)

:-)Moj adroga, wczoraj wstałam o 11, dziś po 10, więc ja wzorowo wykorzystuję czas. Przynajmniej od wczoraj, bo w czasie bezsennych nocy i po 5 wstawałam, żeby się dłużej nie męczyćto ze ja wstaje rano bo musze to rozumiem ale ze Wy sie tak wczesnie zrywacie to nie rozumiem

Super, że rocznica taka udana:-)a my wczoraj najpierw poszliśmy na długi spacer na Błonia (dla nie-bielszczanek : taki gigantyczny plac zabaw otoczony lasem), Majka się wyszalała, a popołudniu mieliśmy ognisko, z duszonkami i ledwo zdążyliśmy się nimi napchać i pomyśleć o hamakach, a w ramach niespodzianki zjawił się fachowiec z balustradą i w 1,5 h zamontował ja nam, więc mieliśmy jeszcze prezent-niespodziankę :-)
Takie maluchy, a na pogodę wrażliwe, nie? Moja ma tak samo:-)Jak się ochłodziło to nasz synuś się rozruszał, upały na niego kiepsko działają.
Popieram przedmówczynie, zabieraj małą ze sobą i leć do lekarza. A jak Ci ktoś uwagę zwróci to się postaw, jak przychodnia opiekunki nie zapewnia to Ci mogą co najwyżej skoczyć.Boję się, że coś jest nie tak, a nie mam z kim małej zostawić, żeby pójść do lekarza![]()
Coś trzyma Cię ten nastrój ostatnio, co? Ważne, że u gina ok, no i życzę, żeby humor wrócił:-)ja wczoraj byłam na wizycie u mnie wszystko oki a twardnienie to pewnie już przepowiadające bo mogą się pojawiać już 32 tc wiec jestem spokojna choć na wieczór znów troszkę brzuch twardniał ..... po za tym u mnie znów jak dla mnie za gorąco do tego mam płaczliwy dzień wstałam rano i się poryczałam sama nie wiem dlaczego .......
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
ja wszędzie chodzę z Wiki i byłam ze 3 razy z nią u gina i jakby mi jakaś piguła czy lekarz wyjechała że czemu z dzieckiem to bym ją zjechała z góry na dół ...nie masz z kim dziecka zostawić i koniec a czujesz się bardzo źle wiec po co ryzykować ......
ja wczoraj byłam na wizycie u mnie wszystko oki a twardnienie to pewnie już przepowiadające bo mogą się pojawiać już 32 tc wiec jestem spokojna choć na wieczór znów troszkę brzuch twardniał ..... po za tym u mnie znów jak dla mnie za gorąco do tego mam płaczliwy dzień wstałam rano i się poryczałam sama nie wiem dlaczego .......
Też widziałam kobiety z dziećmi w poczekalniach.
Dobrze, że wszystko ok po wizycie, a płacz.. no cóż, hormony szaleją ;-)
Będzie dobrze!
Dla niedobudzonych kawa
Zobacz załącznik 489643 smacznego :-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ja wrocilam z zakupow
musialam jakas suroweczke na obiad kupic, troche warzyw i owocow
z zachcianek ciazowych kupilam sobie kapuste kwaszona i zaraz jej nie bedzie bo siedzie i ja jem. Oby to sie nie skonczylo gazami (dobrze ze sama jestem) albo jakas gigantyczna biegunka

a i leginsy kupilam bo teraz bywa chlodno rano to bede miala do jezdzenia z kuba zamiast spodni. A w Butik jeszcze obnizki wiec 20zl zaplacilam, kupilam xl, moze na troche mi wystarczy
Paula heheh troche inny niz codzien bo w upaly robila przetwory owoco-warzywne a teraz w zimno bedzie przy garach stala. A to zasadnicza roznica

ojj Sonka jak ja Cie podziwiam
i pochwal sie barierka bo tez jeszcze nie mam na zewnatrz to moze zgapie jak kasa bedzie. A drogo z metra jesli mozna zapytac
ja bym poszla z dzieckiem, jak sie pani w przychodni bedzie burzyc to sie jej zapytaj czy mialas ja sama w domu zostawic albo czy nie chce Ci dziecka przypilnowac. Dzidzia w brzuszku i Twoj spokoj wazniejsze niz jakies buraki w przychodni
wyciagnij Sonke, niech sie oderwie od tych garow. Przy okazji brzuchy porownacie
dobrze ze wszystko ok, a gorsze dni i ja miewam wiec to normalne, glowa do gory
musialam jakas suroweczke na obiad kupic, troche warzyw i owocow
z zachcianek ciazowych kupilam sobie kapuste kwaszona i zaraz jej nie bedzie bo siedzie i ja jem. Oby to sie nie skonczylo gazami (dobrze ze sama jestem) albo jakas gigantyczna biegunka

a i leginsy kupilam bo teraz bywa chlodno rano to bede miala do jezdzenia z kuba zamiast spodni. A w Butik jeszcze obnizki wiec 20zl zaplacilam, kupilam xl, moze na troche mi wystarczy
teraz ma być chłodniej kilka dni, więc będę produkować :-)
Czyli dzień jak co dzień, tylko temperatura otoczenia mniejsza![]()
Paula heheh troche inny niz codzien bo w upaly robila przetwory owoco-warzywne a teraz w zimno bedzie przy garach stala. A to zasadnicza roznica

i pochwal sie barierka bo tez jeszcze nie mam na zewnatrz to moze zgapie jak kasa bedzie. A drogo z metra jesli mozna zapytac
Nie wiem, jakoś tak brzuch mnie ciśnie na dole jak na okres i czuję jakby wszytko miało zaraz ze mnie wypłynąć :/
Boję się, że coś jest nie tak, a nie mam z kim małej zostawić, żeby pójść do lekarza![]()
ja bym poszla z dzieckiem, jak sie pani w przychodni bedzie burzyc to sie jej zapytaj czy mialas ja sama w domu zostawic albo czy nie chce Ci dziecka przypilnowac. Dzidzia w brzuszku i Twoj spokoj wazniejsze niz jakies buraki w przychodni
Oj na Błonia to muszę wyciągnąc kogoś na jakiś spacerek![]()
wyciagnij Sonke, niech sie oderwie od tych garow. Przy okazji brzuchy porownacie

ja wczoraj byłam na wizycie u mnie wszystko oki a twardnienie to pewnie już przepowiadające bo mogą się pojawiać już 32 tc wiec jestem spokojna choć na wieczór znów troszkę brzuch twardniał ..... po za tym u mnie znów jak dla mnie za gorąco do tego mam płaczliwy dzień wstałam rano i się poryczałam sama nie wiem dlaczego .......
dobrze ze wszystko ok, a gorsze dni i ja miewam wiec to normalne, glowa do gory
mimii
Hej :-) Ja cały czas siedzę u rodziców, jest moja siostra więc towarzystwo mam, a wczoraj wpadła jeszcze ciocia ze swoimi synami więc dzień zleciał nie wiadomo kiedy. Dzisiaj zapowiada się już spokojniej.
Jutrzenka, ja wstaję wcześnie bo u mnie Olek tak się budzi, ale jak mogę staram się jeszcze dodrzemać, chyba, że już czuję się wsypana to wstaję.
sonkaa, super, że rocznica udana i spędziliście tak miło czas :-)
paulawawa, dziewczyny dobrze mówią, lepiej dmuchać na zimne i bierz córcie ze sobą, wiadomo, że nie każdy ma możliwość zostawienia z kimś dziecka
Nikolaa, dobrze, że wizyta udana i mam nadzieję, że humor szybko powróci
wernkika, widzę, że i u Was czas remontowy, to trzymam kciuki żeby szybko poszło &&&
Jutrzenka, ja wstaję wcześnie bo u mnie Olek tak się budzi, ale jak mogę staram się jeszcze dodrzemać, chyba, że już czuję się wsypana to wstaję.
sonkaa, super, że rocznica udana i spędziliście tak miło czas :-)
paulawawa, dziewczyny dobrze mówią, lepiej dmuchać na zimne i bierz córcie ze sobą, wiadomo, że nie każdy ma możliwość zostawienia z kimś dziecka
Nikolaa, dobrze, że wizyta udana i mam nadzieję, że humor szybko powróci
wernkika, widzę, że i u Was czas remontowy, to trzymam kciuki żeby szybko poszło &&&
jutrzenka
Mina Ty jestes rozgrzeszona bo mam dziecko w domu ;-)
Erde i brawo, tak trzymaj poki mozesz sie wyspac
Paula to kawa Twojej produkcji czy zdjęcie z neta, wyglada smakowicie
o rany tak patrze na ilosc moich postow, jeszcze niedawno 5 tys przekraczalam a zaraz 6 tys.
i kiedy ja mam cos w domu zrobic
Erde i brawo, tak trzymaj poki mozesz sie wyspac

Paula to kawa Twojej produkcji czy zdjęcie z neta, wyglada smakowicie
o rany tak patrze na ilosc moich postow, jeszcze niedawno 5 tys przekraczalam a zaraz 6 tys.

i kiedy ja mam cos w domu zrobic

Mallinowa_Paula
Z przetworami też się przy garach stoi ;-)Paula heheh troche inny niz codzien bo w upaly robila przetwory owoco-warzywne a teraz w zimno bedzie przy garach stala. A to zasadnicza roznica
No takiego już mamy robota na forum
Nawet dłuższej chwili nie usiedzi.A nie! Leży przecież na hamaku czasami, tylko wtedy nie ma jak napisać

malinowa u mnie to nawet nie muszę wchodzić z Wiki bo w czasie wizyty zajmuje się nią położna razem wypisują mi zwolnienie
....... wiadomo że różni ludzie są i czasem brak niektórym życzliwości ale bez przesady mam dużo koleżanek które tak jak ja biegają wszędzie z dziećmi..... moja Wiki była ze mną u dentysty neurologa we wszystkich możliwych urzędach i instytucjach niestety nie mam jej z kim zostawić to co mam zrobić w łeb sobie palnąć a czasem trzeba coś załatwić pewnie że nie wszyscy patrzą przychylnie ale akurat mnie to pśtyka i niech by mi ktoś zwrócił uwagę to by usłyszał.......

edit :
nie wiem dlaczego le nie pojawiły mi się ostatnie posty hmmmmmmm
jutrzenko kapusta powiadasz zdałabym oj zjadłabym..... tylko mi nie wolno:-(
mimii miłego dnia
a sonka to jak nic Martha Stewart i tyle
....... wiadomo że różni ludzie są i czasem brak niektórym życzliwości ale bez przesady mam dużo koleżanek które tak jak ja biegają wszędzie z dziećmi..... moja Wiki była ze mną u dentysty neurologa we wszystkich możliwych urzędach i instytucjach niestety nie mam jej z kim zostawić to co mam zrobić w łeb sobie palnąć a czasem trzeba coś załatwić pewnie że nie wszyscy patrzą przychylnie ale akurat mnie to pśtyka i niech by mi ktoś zwrócił uwagę to by usłyszał.......no uchwycił się jak rzep psiego ogona i ni cholerę się go pozbyć ale pocieszam się że jeszcze 6-8 tygodni i bedzie po wszystkimCoś trzyma Cię ten nastrój ostatnio, co? Ważne, że u gina ok, no i życzę, żeby humor wrócił:-)

edit :
nie wiem dlaczego le nie pojawiły mi się ostatnie posty hmmmmmmm
jutrzenko kapusta powiadasz zdałabym oj zjadłabym..... tylko mi nie wolno:-(
mimii miłego dnia
a sonka to jak nic Martha Stewart i tyle

Ostatnia edycja:
jutrzenka
Z przetworami też się przy garach stoi ;-)
No takiego już mamy robota na forumNawet dłuższej chwili nie usiedzi.
A nie! Leży przecież na hamaku czasami, tylko wtedy nie ma jak napisać![]()

ale przy przetworach to ze sloikami masz blizszy kontakt 

reklama