reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Uf trochę roboty w pracy miałam teraz dopiero przysiadłam na spokojnie :-p

DEIZZI - o wybacz nie zauważyłam ;-) to ty wysoka babka jesteś :-)

PAM - :-( ojej nie miła wizyta ... ale dobrze że lekarz o Ciebie dba i robi wszelakie badania ! będzie dobrze ;-)
Wow ty to dopiero jesteś wysoka i taką wagę miałaś :szok: to jak szkielet musiałaś wyglądać :no: fajny kolorek ;-)

RENATAT- "a i cycki stracilam. ratują mnie push up-y. bez stanika to zeby nie pepek nikt by sie nie kapnął czy to plecy czy klata :D hahahahahahahahahahahahahaha" :-D:-D:-D:-D padłam :-p

ANETKA - Lorax, A więc wojna i Królewna Śnieżka a czwarty to coś tam o tańcu akurat tego mam w dupie hehe :-p

ANETA F - "femme fatale Twoja córcia to aniołek nie diablica"
nie bardzo rozumiem ? :-p :-p ...Aaaa chyba zdjęcia wstawiałam tak ? :-p i podpisałam że diabełek ?:-p :-p

Co do wątku to ja też tam pewnie nie wstawię w sumie racja zbyt dostępny dla wszystkich :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
femme i oglądałaś już któryś z nich? Ja zaczęłam oglądać "A więc wojna" ale początek nie przypadł mi do gustu i usunęłam :-p jak obejrzysz to powiedz czy fajny to może znowu ściągnę :-p

Zuzia mi dzisiaj coś kaszle :dry: mam nadzieję, że się nie rozchoruje. Jutro do tego kina jedziemy i na kulki to musi dobrze się czuć :tak:

Cześć czy dla mnie też znajdzie się tu troszkę miejsca?
Mam obecnie skończone w czerwcu 21 lat. I synka 3 latka tak jak w suwaczku i po 1,5 roku starań udało nam się drugie maleństwo. :) Mąż za to nadrabia za mnie wiekiem :) ma 30 lat i jest kochany, opiekuńczy po prostu mój ideał :)
Witam i ja :)

MILENAAA - musi być dzielny :-p :-) mój to przysypiał :dry: kładł głowę na moim łóżku i odlatywał skubany nudził się :-D:-D:-p
Ja z P będę się śmiać ;))) Czuje to ;P

Zuzia mi dzisiaj coś kaszle :dry: mam nadzieję, że się nie rozchoruje. Jutro do tego kina jedziemy i na kulki to musi dobrze się czuć :tak:

Oby Zuzia się nie rozchorowała , i miłego dnia jutro :)))

Co do wątku z namiarami na FB , może lepiej wysyłajmy je sobie na PW ... Jak ktoś chcę wyśle ;-);-);-) A ja wysłałam P do sklepu bo wzięła mnie ochota na śliwki , a teraz on mnie ciągnie gdzieś . brr ; ///

Faktycznie wątek na pierwszy rzut oka fajnym pomysłem był ale jak tak pomyśleć to tyle świrów po necie łazi że lepiej się im na tacy nie wykładać :sorry: :-)

ANETA - a wiesz jakoś dzisiaj dnia do filmów nie mam :-p więc nie oglądałam do domu sobie wezmę Loraxa bo uwielbiam takie baje :-D :-p w przyszłym tygodniu pewnie wszystko obejrzę ;-)

Vi gdzie Ty dziewczyno znalazłaś niepijącego i niepalącego męża :szok: - ja też takiego chcę

Evisia witaj, u nas dziewczynki były planowane więc tylko czekałam na dwie kreski czy się udało, nie bałam się i poukładałam sobie jakoś wszystko przy wielkiej pomocy teściowej a teraz ja mam 27 lat i odchowane dzieci więc nie żałuję swoich decyzji a jakbym najpierw robiła studia i inne niby ważniejsze rzeczy w życiu to pewnie dzieci bym nie miała w ogóle, chociaż czasem marzy mi się trzecie ale tylko przez chwilę

Monisia 22 witam

pam_x_pam witaj i współczuję Ci bardzo, trzymam kciuki żebyś doczekała się upragnionej dzidzi

natalia witaj

nuśka
ja już dwa lata biorę Naraya i jestem mega zadowolona

Monisia śliczne zdjęcia

na razie koniec nadrabiania bo mąż wrócił i muszę z nim pobyć trochę ale jak uśnie to wejdę jeszcze bo trochę mi zostało

Witajcie kochane ;-)
Jak myślicie, w jaki sposób ludzie zareagują na dwudziestolatkę z dwójką dzieci? :-) ale najbardziej to się boje mojej teściowej....
p.s. co do męża to mój też nie pali i nie pije :-p

MARCIA - hehe no trzeba Ci przyznać że szybko się dorobiłaś rodzinki :-D Najważniejsze że wy jesteście szczęśliwi ludzie niech sobie mówią co chcą ;-) pokaż nam córę :-)

Faktycznie wątek na pierwszy rzut oka fajnym pomysłem był ale jak tak pomyśleć to tyle świrów po necie łazi że lepiej się im na tacy nie wykładać :sorry: :-)
Właśnie . Tym bardziej że u Ciebie na profilu jest na co popatrzeć ; )))

Witajcie kochane ;-)
Jak myślicie, w jaki sposób ludzie zareagują na dwudziestolatkę z dwójką dzieci? :-) ale najbardziej to się boje mojej teściowej....
p.s. co do męża to mój też nie pali i nie pije :-p
Nie ma co się przejmować ludźmi :) F​emme i Aneta dobrze piszą , ważne że wy jesteście szczęśliwi :tak::tak::tak:

Idę pod prysznic ..

Ostatnia edycja:
reklama
MILENAAA - :-D tak naprawdę pomysł był bo chciałam kogoś "dorwać" ta tym fb :-D:-D siebie bym tam i tak nie wrzuciła :-p:-p :-) ale poradziłam sobie ;-)

Kurcze ale dzisiaj był długi dzień :-p jeszcze godzina w pracy i weekend wolny :-) oby pogoda się zrobiła !

Do góry