reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry kochane :-) Ja już fasolkę zrobiłam , i cały dzień leniu****ę dziś , bo pogoda okropnaaaa

Co do deserów... To ja dzisiaj zrobiłam gofry z bitą śmietaną, bananami i jagodami - niebo w gębie! :-D
Dobranoc! :)
Mniiaaaam , narobiłaś ochoty :-p:-p

Milena ja równo 39 tydzień zaczęłam rodzić hihi. Pierwsze usg podało termin 3 czerwiec z om miałam na 8 a urodziłam 2 wiec co jak co sprawdziło się nawet.
Ja jeszcze jestem z wami :))) i jakoś chyba nie wybieram się na porodówkę :laugh2:
Oddany :)
Dziewczyny musze sie pożegnac :p
Narazie zaprzestaje udzielania sie na otwartych wątkach...
Kiedys wróce, jak uporządkuje swoje zycie...
Pozdrawiam i TRZYMAJCIE SIE! :) :*
Oby wszystko się ułożyło &&&&&&&& , 3maj się
Ja dzisiaj mam babskie wyjscie całą ferajną...4 hot mamuski i 3 panny na wydaniu hehe...juz sie nie mogę doczekac;))
Pozdrawiam Was wszystki;))
Miłego wieczoru życzę ... :-p

reklama
Hej, hej slonecznie;))
Tutaj produkcja idzie jak w jakiejs fabryce normalnie:p
Ale czytam na biezaco tyle ze nie odpisuje, bo albo nie mam czasu albo weny:-D
U mnie bol brzucha troszke ustapil, tylko jak sie sporo wczoraj pozginalam to mnie strasznie jajniko kluly.. I nawet jak sie wkurzylam wczoraj porzadnie na T to tak samo az sie wystraszylam.. Chcialabym juz pojsc na USG jednak tutaj dopiero w 13 tyg.. wiec za 2 msc dopiero.. szkoda ale poczekam:):-D:-):tak:
Nie wiem od kiedy zaczynaja sie jakies zachcianki czy cos ale normalnie tak mnie do ostrego i slonego ciagle ze wczoraj w markecie to mi slina prawie leciala, hehehe:-D:-D
Nic nie daja mi zrobic.. Dzis siostra okno mi umyje, mysle co na obiadzio.. wczoraj na kolacyjke grilla zrobilismy a takie pycha miesko od mamci mojej mialam juz w przyprawach bo ona w takiej fabryce pracuje gdzie robia takie gotowce na grilla ze mniammm:-)

I jak zawsze witam nowe mamusie:-) I sie nie martwcie mlodym wiekiem i co powiedza ludzie, bo to ich najmniej powinno obchodzic:tak:

hej
nadrabiam dalej, ale Wy tu produkujecie że nie nadążam:tak:

RenataT jak chlopaki chcą siostrę to musisz się starać tym bardziej że mąż tak zareagował

Nuśka moje dziewczyny mniejsze od Twojej Oli i też przepadają za Monster High

magda gratuluję drugiej kreski

asinka, pam wysłałam zaproszenie na fb
Szalom mój mąż był w wojsku w Dęblinie, wysłałam zaproszenie na nk i fb

Liza przez naszą miejscowość pielgrzymka szła 5 sierpnia i jak co roku kilka osób wzięliśmy na obiad a potem jak koło nas przechodzili to dziewczyny na ulicy stały i machały im nawet po obrazku dostały

wczoraj na wieczór nie dałam rady już wejść bo usnęłam jeszcze przed P, w tym tygodniu jakaś śpiąca chodzę bo co dzień pobudka między 3 a 4 rano, cały czas nadrabiam i w międzyczasie sprzątam ale już prawie górę ogarnęłam więc niedużo zostalo. P dzisiaj pracował ale już niedługo wróci

Aneta moja Kaja zazyczyła sobie Monster na 3 urodziny hehe.

W ogóle przedwczoraj moja przyjaciólka została u nas na noc i jej synek zgotował nam pobudke o 7 godz ,co normalnie Kaja spi do ok 10 ...o 17 mi zasneła i wstała o 19 ,potem poszła spac ze mna po 22 i spała do 9 heheh odespała jednym słowem;)

Dzięki dziewczyny! Z tata dziecka jestem od roku i czuje sie w pełni odpowiedzialny więc będziemy dziecko wychowywać razem. Gorzej jest z rodzicami przynajmniej moimi , od których na razie wsparcia nie mam. :(

hej dziewczyny,
liza trzymam kciuki zeby wszystko się dobrze poukładało&&&
sali o to ciekawy wieczór się szykuje:)
aneta f no masz troche nadrabiania masz:)
milena idz ty już na porodówkę i pokaż nam niunię:)
aaa19 ty się ciesz ze twoj facet sie cieszy i cie wspiera rodzicami sie nie przejmuj z czasem sie przyzwyczaja wiesz to jest dla nich taki jakby szok na poczatku musza sie z tym oswoic moja znajoma jest jedynaczka zaszla w ciaze majac 18lat ojciec nie chciał jej znac wyżucił ja z domu zabronił matce kontaktów z nia urodziła dziewczynke złość ojcu mineła jak tylko wnuczke zobaczył calkiem inaczej sie zachowuje i zajmuje sie nia i wszystko co chce jej kupuje trzeba czasu bedzie dobrze trzymam kciuki&&

wczoraj zginął mojej koleżanki narzeczony a za 2mc mieli brać ślub szkoda mi jej:(

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie młode mamy!
Ja o swojej ciąży dowiedziałam się 2 dni temu a wczoraj widziałam swojego malucha. To dopiero niecały 6 tydzień. 21 lat kończę dopiero za 4 miesiące i boje się ,że nie dam sobie rady w tak młodym wieku!

Witaj ;) Dacie sobie radę dziewczyno ;) Ja mam 19lat i juz 1,5rocznego synka. Szkoly jeszcze nie skonczylam choc powinnam w tym roku a jeszcze 2 lata przede mna i bede zaocznie robic. Moj R pracuje zagranica wiec czesto go nie ma i musze siedziec z dzieckiem w domu rodzicow(ktorzy rozne humory maja). Ale mam nadzieję, że uda nam sie cos kupic/wynajac jak R wroci z tego wyjazdu. I wtedy bede sama w domu siedziec z dzieckiem i jeszcze szkola ;) I dam sobie radę! I Ty tez musisz dać sobie radę ;)

A rodzice muszą to zaakceptowac i zobaczysz jak jeszcze beda szaleć za maluchem ;p

aaaa19 nie przejmuj się rodzicami jeśli będziecie razem i sobie poradzicie to nawet jesli sa źle nastawieni w stosunku do Twojej ciąży to później jak zobaczą że jest ok wszystko to być może zmienią nastawienie:-)

ojej mirabelka to straszne :-(

Wyobraźcie sobie jeszcze z piżamy nie wyszłam :-D i wcale mi się nie chce :-p :-p
Zaraz zabiorę się za obiad dzisiaj będzie pomysł na roladki schabowe tyle że zamiast schabu będzie pierś :-p zobaczymy co z tego wyjdzie :-p

SALI - boże co za koszmar musiała przeżyć ta dziewczyna :no: dzięki bogu że wszystko się dobrze skończyło ... udanego wypadu ;-)

MAGDA - szybko zleci do następnego USG :-)

AAAA19 - spokojnie to pierwszy szok daj im czas ;-) wstaw jakieś suwaczki zdjęcia itp ;-)

MIRABELKA - jezu masakra co się stało ?

reklama
szalom: ja liceum skończyłam rok później dlatego jestem dopiero na drugim roku studiów a nie trzecim. postaram się ukończyć jakoś drugi rok a przynajmniej pierwszy semestr bo później może być ciężko. Na pewno tata malucha będzie mi pomagał. A Tobie życzę, żebyś skończyła szkołę z samymi piątkami i będę za to trzymała kciuki :)
Vi: myślę,że to wynika z tego,że moja mam urodziła mnie późno. Mam starszego brata , który z nami już nie mieszka i chyba prędzej spodziewała się tego po nim...no ale cóż ..stało się. Mam nadzieje,że zaakceptuje to jak najprędzej bo jej strasznie potrzebuję. :)

Do góry