reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej hej ;-)
Od dzisiaj do przyszłej środy jestem codziennie w pracy więc możecie śmiało drukować :-D :-)

MILENAAA - kurcze ty jeszcze nie na porodówce ? :-D zdradzić Ci mój sekret na poród ? :-D:-p czy się nie męczysz jeszcze aż tak ? :-)
Pokaż brzuszek już jaki masz :-)

VI - a co się stało ?

ANETAF - hahah jak wygląda poród rybki ? :-D:-p

SZALOM - i co dalej ćwiczysz ? :-p ja najwięcej to z 4 dni ćwiczeń wytrzymałam :-p nie ma szans zbyt wielki leń ze mnie :-p

DEIZZI - ty jeździsz na koniach czy tylko popatrzeć byliście na tych zawodach ? ? ja od 16 roku życia mieszkam sama :-p no z K w sensie że :-p :-p

a gdzie się NUŚKA podziewa > ??

reklama
Milena jasne że chce. Ale z tym jeszcze poczekam :-D
Ja to się pierwszej dzidzi doczekać nie mogę ;)

Hej hej ;-)
Od dzisiaj do przyszłej środy jestem codziennie w pracy więc możecie śmiało drukować :-D :-)

MILENAAA - kurcze ty jeszcze nie na porodówce ? :-D zdradzić Ci mój sekret na poród ? :-D:-p czy się nie męczysz jeszcze aż tak ? :-)
Pokaż brzuszek już jaki masz :-)
Jak ja siedzę to nikogo nie ma na boom ;P wiec dobrze wiedziec ze bedziesz ;-) a no jeszcze w domku :-)brzuszek nie urósł juz nic chyba od ostatniego zdjęcia .. Az tak się nie męczę , ale sekret na poród możesz mi dać :-D

Ja nie wiem kiedy Wy macie czas na czytanie a tymbardziej na pisanie

Tyle stronn

Co do mieszkania to my wynajmujemy , nie mogłabym mieszkac ani z moimi rodzicami ani z tesciami

Milena juz na dniach a bedziesz rozpakowana, wogóle jak te wakacje zleciały szok

Ja z Amelką miałam w sobotę niezły meksyk, ubzdurała sobie wieczorem, że widziała w oknie Piotrusia Pana i że on do niej nie przyleciał tylko poleciał dalej do Nibylandii i ryk, płacz, spazmy, wszystko na raz, błagania by on wrócił. No masakra, ja ją tuliłam, tłumaczyłam i mi serce pękało, że ona tak płacze, z drugiej strony chciało mi się śmiać ale nie mogłam musiałam być oparciem dla córki, K przyszedł do pokoju i z gadką by się uspokoiła, bo małego obudzi, że wymyśla, to ja mu na to, że dla nas może to jest śmieszne a dla niej to jest osobista tragedia i żeby on się uspokoił. No biedna jak ona sobie coś ubzdura to koniec, jak nie za Piotrusiem Panem to za przedszkolem beczy.
A wczoraj tłumaczy mi, że bardzo tęskni za przedszkolem, że ona nie chce już wakacji, że bardzo za mną też tęskni jak ja w pracy jestem. Ale, że jak wróci do przedszkola to ona będzie też tęsknić za mną i za Kacperkiem a Kacperek będzie bardzo za nią tęsknił. No i jak by nie było to ta moja dziewczynka wiecznie będzie tęsknić.
To jej wytłumaczyłam, że wakacje zaraz się skończą, że ja zawsze z pracy wracam i że jak będzie z przedszkola wracać to będzie Kacperek w domku i będą się bawić wtedy.

mama1988 dużo zdrówka dla Tymona

maleństwo
dobra jesteś, mi się ostatnio nic nie chce
chociaż dzisiaj się zmobilizowałam bo od 12 zrobiłam dwa prania i posprzątałam w domu bo za ok 1 godz przychodzi do mnie znajoma na piwko z córką niewiele starszą od moich panien więc motywację miałam i chyba tylko dlatego

Papitka dobra masz sąsiadkę

dorota super że wypad udany i całkowicie się z Tobą zgadzam że trzeba czasem spędzić czas razem bo u nas też z tym ciężko

kasiek masz rację

milena ja jestem

femme poród rybki wygląda śmiesznie, samiczka najpierw tak zapierdziela po akwarium że szok, zmienia kolory od zielonego do fioletowego ( w przypadku gupika) i to był dla mnie sygnał żeby na czas porodu przelożyć ją w inny pojemnik i mieć naszykowany dla małych bo ona zaraz po porodzie je zjada ( u znajomej tak zrobiła) potem tak dziwnie rozchodzi jej się ogon przed płetwą jak by pękał a potem jak z armaty wystrzelają takie kulki, bo małe są zwinięte a dopiero potem się rozwijają, u naszej trwało to ok 2 godz a u znajomej rodziła pół dnia ale ja mam 10 małych a ona 20

ANETAF - o proszę nie sądziłam że to taka skomplikowana sprawa ! :-p a czym te małe się żywią skoro muszą być oddzielone od matki od razu ? normalnie karmą też ? :-p

MILENAAA - hehe ja w dzień terminu łyknęłam łyżkę olejku rycynowego :-p K ostatnio się śmiał że u nas to było tak że on wrócił z pracy a ja do niego że dzisiaj rodzę ...no i tak było :-D :-p

MALWINA - w pracy czas jest :-p

Ja nie wiem kiedy Wy macie czas na czytanie a tymbardziej na pisanie

Milena juz na dniach a bedziesz rozpakowana, wogóle jak te wakacje zleciały szok
Oj no w moim przypadku , teraz zawszę mam czas , bo z tym brzuchem nic innego jak na pupie siedzieć , a ze P w pracy to internet bo nudno :-D:-D:-D A no wakacje zleciały bardzo szybkooo :tak::tak::tak::tak:

a potem jak z armaty wystrzelają
Jak my byśmy tak ooo sobie wystrzeliwały dzieci hahahha:-):-):-)

Dorotar Cudna ta twoja córa .. Biedna za wszystkimi tęskni i tak przeżywa ..
Femme i uwazasz ze to przez to ?? Mi siostra mówiła ze herbate z lisci malin , pije i niiic . ;p

A ja sobie kuchnie posprzątałam i paaadam, na dziś dość . .A telefon dalej mi nie doszedł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: brrr

Ostatnia edycja:
MILENA ja herbatę z liści malin piłam i nic, przytulanki były i też nic.
A moja Mela to taka agentka, że czasem nie wiem czy się z niej śmiać, płakać czy złościć.

Dorotar nie na wszystkich coś działa :-) ta herbate pije , z P w nocy ile mogę :tak::-D:-D:-D:-D po schodach chodze bo w bloku mieszkam (4 pietro) i niiiic ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mądra dziewczyna z niej , choć no też nie wiedziala bym co jej powiedziec jak np płacze bo Piotruś Pan do niej nie przyszedł .

reklama
MILENAAA - na pewno przez to :-p to przeczyszcza i skurcze powoduje ale bierzesz tylko jak wiesz że już gotowa na poród jesteś i masz normalny szpital :-p bo ja z regularnymi skurczami przyjechałam ale bez rozwarcia ale powiedziałam że się nigdzie nie ruszę to mi zastrzyk na rozwarcie dali i jazda :-p :-p a jak by nie dali to cholera wie ile bym się ze skurczami męczyła jeszcze więc to takie ryzykowne trochę ;-)

Do góry