Majeczka wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze !!!!!!
Zobacz załącznik 491266
Sonka piekna kołyskazawsze o takiej marzyłam ale juz miejsca w mieszkaniu brak
Marand -baw się dobrze!!!
Kurcze mnie dzis w wannie oświeciło że oprócz popranych i poprasowanych ciuszków to nic nie mam przygotowanego !! Trzeba się jutro do roboty wziąć bo niewiadomo kiedy malutka bedzie chciała wyskoczyć!
My dziś wybieramy się na wyścigi samochodowe i mam nadzieje że pogoda dopisze bo moi dwaj samochodziarze bedą bardzo niepocieszeni.
Udanego dnia Brzuszki!!!
Zobacz załącznik 491266
Sonka piekna kołyskazawsze o takiej marzyłam ale juz miejsca w mieszkaniu brak
Marand -baw się dobrze!!!
Kurcze mnie dzis w wannie oświeciło że oprócz popranych i poprasowanych ciuszków to nic nie mam przygotowanego !! Trzeba się jutro do roboty wziąć bo niewiadomo kiedy malutka bedzie chciała wyskoczyć!
My dziś wybieramy się na wyścigi samochodowe i mam nadzieje że pogoda dopisze bo moi dwaj samochodziarze bedą bardzo niepocieszeni.
Udanego dnia Brzuszki!!!
Bawcie się dobrze i niech pogoda dopisuje na 100%. Ma być pięknie, bo inaczej sobie z pogodą porozmawiamy!!
w domu zero przeciagu a ja sie wzielam za sparzanie kapusty na golabki.....siedze i sie poce
zeby pierwszej wejsc na poklad w tych wlasnie liniach tanich ryanair musze placic za pierwszenstwo wejscia nikt cie nie przepusci z dzieckiem czy dwojka czy w ciazy....u nich kolejka nie obowiazuje jak w innych liniach lotniczych. jak cos kupisz na bezclowym to musisz dopchac do podrecznego bagazu( w innych tanich liniach pozwalaja wniesc na poklad w reklamowce). aaa i mama z dzieciem do 2 lat musi sie spakowac w jeden bagaz bo na bobo przysluguje tylko woziol za free lub wlasnie fotelik ale nie bagaz!! tak sie lata z kraju mlekiem i miodem podobno plynacego