reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2012

Witam was dziewczynki :-)

my dzisiaj leniwie, palce może nie zdrowe, ale przeżyję :-) , no i nie pieką, jak nie dotykam gorącego, na obiad tortille, miał byc grill, ale przez niedomkniętą zamrażarkę w lodówce rozmroziły się tortille i pity, więc zmiana planów :-), grill będzie jutro
a jeszcze rozmroziły się ciasta, więc mam na dzisiaj fale dunaju, zernik, makowiec, bułeczki z dżemem - do wyboru do koloru, co zjemy to zjemy, a reszta do kosza, bałam się to ponownie zamrażać :-)

Paula - oparzenia powierzchowne, będę żyła :-)

emotion - niezbyt odpowiedzialna ta Twoja koleżanka

Majeczko - jeszcze raz MIŁOŚCI i SZCZĘŚCIA :-)

vibeke - po porodzie się okaże, że prawo jazdy i samochód to zbawienie :-), na pewno się przełamiesz, bo bez tego żyć trudno, zwłaszcza z dwoma maluszkami :-)

nikamo -życzę fajnych wrażeń i super pogody na wyścigach :-)

u nas dziś małż skręcił wózeczek, wstawię na zakupowy :-), a teraz się lenimy

edit:

aguga - dziękuje Kochana, paluszki lepiej, .... także ....przeżyję :-)

reklama
Witajcie .. normalnie czuję jakby to niedziela była

emotion. brak słów na ta koleżankę. niby taka przejęta ciążą a siebie i dziecka nie szanuje. Chce zwrócić na siebie uwagę i tyle. Olać ją.

Majeczka.. z meblami w końcu dobrze wyszło a ciężarnej przecież się nie odmawia ;-).. i wszystkiego super życzę co tylko sobie wymarzycie :tak:

aguga także dla ciebie życzenia ale miłego pobytu na grillu.. tylko się tam za dwoje nie opychaj :-p

sonkaa kurcze, szkoda że tyle rzeczy się rozmroziło.. a kto taka gapa że nie domknął?

lecę nadrabiać inne wątki papapa

Dzień dobry!

sonkaa, fale dunaju to taki z delicjami? Mam wrażenie, że jest przepyszny - o ile nie ma w nim delicji, chociaż nigdy nie jadłam:-D Wrzuciłabyś przepis?

Mina29 pisze:
Witajcie .. normalnie czuję jakby to niedziela była
Dwie niedziele w tygodniu, faaaaajnie:-)

Ja chciałam wziąć ślub cywilny 1. kwietnia ale to była niedziela i się nie dało. A data szalenie mi się podobała:-D

Witam :)
My dziś pospaliśmy, tzn małżon pospał bo go po 12 dopiero ściągnęłam z łóżka z jękiem, że głodna jestem i że albo wstaje na śniadanie albo je sam, no i się zwlekł. Ja się wzięłam w końcu za przegląd ubranek. Koniec końców porobiłam zdjęcia, takie zupełnie duże załadowałam do worka próżniowego. Reszty mi wyszło w rozmiarach 56-68 tak ok 21 sztuk z każdego rodzaju rzeczy. Tylko trochę rózżowych się trafiło to chyba koleżance pożyczę, która się spodziewa dziewczynki w listopadzie.
Od jutra pranie- slabo mi się robi na samą myśl o prasowaniu.
No i dzisiaj w końcu zamówimy łóżeczko.
Miłego dnia

netika - fale dunaju to taki czekoladowo - waniliowy spód, na to połówki jabłek, a na to budyniowy krem - wstawię wieczorkiem na pysznościowy wątek, bo robiłam z dwa miesiące temu i muszę sprawdzić przepis :-)

wernkika - ta aktywnie spędzałaś czas, a po zamówieniu łóżeczka - poczujesz wielkie zadowolenie :-)

majeczka przepraszam ja gapa jestem ostatnio- wszytkiego co najlepsze zycze i samego szczescia i usmiechu dla was:tak::-)

Azorek dziecko do 2 lat leci gratis wiec [...]
Nie wiem co mialas na mysli z ta kolejka na poklad. Ja lecialam 3 roznymi liniami (Lot Charters, Travel Service-czeskie i Air Italy) i tez nie bylo ze matki przodem czy cos. Przeciez kazdy ma swoj bilet z miejscem w samolocie
nie leci gratis bo placilam za kazdym razem 20Ł za amelke to sa "tanie" linie lotnicze wiec wszystko kosztuje:dry:a nie ma walsnie siedzen wyznaczonych na biletach i nawet sobie nie wyobrazasz jaka meka jest wtedy z dzieckiem na lotnisku!! nikt mi nawet z wozkiem nie pomogl czy z walizka widzac ze stoje na chodach z dzieckiem na reku i waliza w drugiej lapie:wściekła/y: z jukeja czetop takie bydlo (nie to juz nie ludzie) bydlo lata ze szok. wsiadam do samolotu z amelkowna 5mczna a babka przedemna do kolezanki mowi: ty patrz widzialas ile BACHOROW leci dzisiaj?? szkoda ze zatyczek do uszu nie wzielam po co obni ich tyle biora do samolotu ,jakies ograniczenia powinne byc":szok::no:i to pani ktora juz jest ok 50-55 lat i albo skonczyla sama bezdzietna albo swoje ma odchowane i zapomniala jak to jest z niemolakami:wściekła/y:i wierz mi latam dosc czesto i widzialam juz nie jedno w tych tzw "tanich" liniach/....cos kosztem czegos niestety:confused2:

ide dokonczyc golabki zostalo zawijanie :-)ale mezasty taka mala kapuche kupil ze sie nadziergam tylko takich malusienkich jak piastka dziecka:sorry2:za tydzien w srode zwalcze pierogi do zamrozenia ale nie wiem czy machne 200szt zeby przebic sonke w wyrobach i zamrazaniu:-D

reklama
aguga06 mam nadzieję, że pogoda dopisze &&&&. Także bawcie się dobrze :-)
Soneczko ile jedzenia i to jakiego pysznego!! Ja bym nie żałowała niedomknięcia ;-) tylko bym jadła fale łyżkami Zobacz załącznik 491378

Nic nie napiszę od siebie, bo nic się nie dzieje, pranie, gotowanie, zamrażanie (ups!) i remont się uaktywnił po ponad tygodniu odłogu ;-)

Do góry